LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**197**
Raspunsuri - Pagina 10
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas E alt nume al steviei. Sau, ca sa fim mai precisi, ar trebui sa cautam denumirea stiintifica, aia latineasca. Cum ar suna: "Aveti supensia buruienencia"? |
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Iata-ma la buhuhu! A plecat al meu sot la Bucuresti si nu mai pot adormi si pace.
Asadar despre legatura mistica stevie-porci mai stiu si altii!
Cand va aud de dormitul impreuna cu bebe, ma incearca o nostalgie, ca mie tare mi-ar placea sa dorm cu gulia mea, dar lui nu-i place. Daca-l iau langa mine, nici gand sa doarma, il apuca instantaneu o joaca si da-i muscaturi, escaladari si tot tacamul. In rest e un copil foarte afectuos, ii place sa-l dragalim, dar nu sa doarma cu noi. Ca "formula" de dormit noi o aplicam pe asta: eu cu bebe in dormitorul conjugal (el in patut, eu in patoi), iar H. in camera lui bebe cu Winnie tovaras de nadejde. Am recurs la formula asta din comoditate, ca tati pleaca la opt la serviciu si ne strica somnul cu trezirea lui, ca noi dormim pana pe la zece
In vara vrem sa facem rocada; revine H. in patul conjugal si isi ia Andrei camera in stapanire. Om vedea daca va functiona planul!
Anaan spune:
Eu cu decalotarea n-am avut treaba, ca a luat H. problema in mana( si la propriu si la figurat!) din timp si pe la cinci luni totul era ok. Si eu sunt de parere ca mai bine mesteriti voi sau tatii cu rabdare pe acolo decat sa ajungeti la chirurg. Stiu insa ca in unele situatii nu merge si nu merge...
Anaan spune:
La multi ani gemeni minunati Bianca si Bogdan! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Multe pentru mami Iuca!
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doranna eu ma retrag la teatru radiofonic in seara asta... castelul palarierului in 10-15 min... Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze - 1 an + |
Ramona, teatru radiofonic?!...o idee grozava...iar "Castelul palarierului" mi-a placut mereu
mihaelacg spune:
buna dimi, pt cafea, tare buna monique.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
eu am ramas cu laptopul in pat de azi noapte(tati dormi in sufra ca tb sa se odihneasca) si am descarcat pozele din herastrau. acum le incarc. pana se trezeste pisi.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
si acum starea vremii.
la gl e o vreme super urata. cred ca a plouat.aaaaa, sigur a ploua aseara. si acum e intunecat si frig.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI