Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri21
Raspunsuri - Pagina 8
danangie spune:
NINIA
ALINUSHCA si noi vroiam fetita. Cand am mers la eco. Doctorita cand a pus sonda pe burta ditamai outele au aparut la orizont! E clar ca eram putin .....nu dezamagita dar parca imi prea doream fetita. aceeasi problema aveam si noi: numele. Eu mai aveam o aruncatura de bat pana nasteam si inca nu gaseam nume. Pana la urma am gasit si inca ce nume cool!!Veti gasi voi!
Acu' vreau sa-ti spun ca eu sunt superrrr incantata ca am doi baieti. Ca asa alessio are cu cine sa se joace. Stii ca fetitele nu prea iubesc sporturile astea a baieteilor, chiar daca exista si exceptii. Cum am fost eu! Dar asa cu un fratior e mai fain pentru Alessio! Iar eu sunt si mai linistita. Uneori parca ma bucur ca nu am facut fetita ca tare griji as mai fi purtat. Pentru baieti simt ca innebunesc! Apai sa mai fi avut si fetita cred ca o legam cu lantul! Sunt prea grijulie!! Un caracter de rahat. Referitor la intrebare cu dormitul pe burta...eu am dormit pe burta si cu Alessio si cu Mattia de la inceput si la Mattia parca am dormit mai mut. Nu mai tin minte pana cand dar stiu ca am dormti mai bine fara simt dureri. Fata de sarcina cu Alessio. Si nu ai cum sa-i faci rau. E imposibil. Cand va creste burta poate te va deranja mai tare ca si el se va misca mai mult dar nu ai cum sa-i faci rau. Cumnata era aproape de termen si inc adormea aproape in totalitate pe burta.
IRLANDEZA ce mai face Alexia? Cums e mai simte?
LAU da un semn de viata!
REMALISS
ANCA frumoase pozele!
PUP TOATE FETELE!!
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
Ninia81 spune:
Buna fetele!
Alinush, bucura-te ca e sanatos bebe! Iar daca tu simti ca e fetita...atunci asa va fi.
Anca,superbe poze!!!!
Visul nostru
ancadragoman spune:
Alina mergem la o balta pe langa Bucuresti ,adica 50 de km spre Alexandria.Eu nu pescuiesc dar "bucuria copilului nepretuita"
Deci nu este nimic sigur si poate sa fie si fata
Multumim fetelor pentru urari si va mai las cateva pozici http://entertainment.webshots.com/album/577532948HNJLrE
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
danangie spune:
LAU va saluta si va trimite un buchet mare de la toate. Un si de la noi draga LAU.
alinushca spune:
O salutam si noi si ii trimitem pupici si imbratisari la schimb pentru buchetul de flori!
Mami de (28.10.2008) si bb2 12+
danangie spune:
Sper sa nu se supere, dar am inteles ca vrea sa stea putin deoparte de forum....prea mare stres, ceva probleme......te asteptam cu drag LAU cand te simti pregatita si linistita si sper sa intri sa ne dai vestea cea mare.
NINIA ce mai faci?
Ninia81 spune:
Danafac chiar bine. Imi simt sufletul plin de bucurie. De 1 saptamana, mi-am implinit un vis...acela de a face radio. Asa ca...de 2-3 ori pe saptamana am emisiuni la un post de radio. Ma simt chiar super bine. Imi umple sufletul cu bucurie si ma face sa imi dau seama ca exista lucruri minunate in jurul meu.
Cam asta despre mine.
Visul nostru
szivarvany spune:
Ninia, esti extraordinara, felicitari
Pup si eu pe LAU si o astept cu un brat mare de sa dea vestea cea mai frumoasa
Dana, multumim pt veste Cum mai esti cu oboseala ?
Irlandeza, cum sunteti ???
Alinushca, apoi io te felicit, cred ca ai un tatic mandru-foc si poate a 3-a e fetitz
Anca, e superba Maria ta
Pup si restul de fete, poate dati un semn
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Ninia81 spune:
Multumesc mult Daria. Ma ajuta enorm. Altfel probabil ca as lua-o razna gandindu-ma numai la bebe. Incerc sa ma educ...sa inteleg ca uneori exista ceva ce ne depaseste si ca...Dumnezeu stie ce face!
Tot de la El a aparut si aceasta perioada...in care am reusit sa imi implinesc un vis din copilarie.
Visul nostru