Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri21
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei O imbratisare mare-mare pt voi toate. Maine voi inalta balon pt toti ingerasii-DC |
Multumesc din suflet ca te gandesti la noi!
Eu...eu am incercat in ultimele luni sa uit, pt ca alta solutie nu am gasit timp de un an de doliu...si asa nu mai puteam continua viata noastra.
Maine voi fi cu gandul alaturi de voi, si cu gandul si inima la ingerasul meu, Alma, dar si la micuta pe care am pierdut-o la 13 saptamani.
Nu ati vrea, cele care nu participa la nici unul din evenimente, sa stabilim o ora, si, pe cat posibil, la acea ora, sa aprindem toate o lumanare, sau mai multe, pt ingerasii nostri?
Fata de tot ce am facut anul trecut, anul acesta nu voi face...nimic. Dar gandul imi va fi catre cer.
Va imbratisez!
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
szivarvany spune:
Ayla, ma gandesc mereu la voi.
Si eu vreau sa aprind lumanari maine pt toti ingerasii de aici, spuneti voi ora
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Michelle81 spune:
Si eu am sa aprind maine trei lumanari pentru ingerasii mei de sus pe care ii iubesc atat de multSunt parte din inima mea si ma voi gandi mereu la ei
Ayla
Minunea noastra mult asteptata
Ayla21 spune:
Daria, Michelle, va imbratisez si eu!
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
Aprinde azi o lumanare pentru Alma
Michelle81 spune:
Si eu trimit o imbratisare calda mamicilor de ingerasi
Mamagiuliei-ai fost la intalanirea mamicilor de ingerasi?cum a fost?cred ca foarte foarte emotionant...
http://neatza.antena1.ro/invitati/Bianca-Brand-la-Neatza_2558.html
Minunea noastra mult asteptata
vias spune:
intalnirea parintilor de ingeri este la 17:30.
In Brasov ne intalnim mai devreme, o sa vina si 2 preoti!
Ayla si o imbratisare!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
szivarvany spune:
http://good-times.webshots.com/album/560508280lnYUkd?start=60
am fost, cum sa nu merg, dar cand s-au inaltat spre cer baloanele, am simtit ca nu mai pot
Imi cer scuze ca n-am facut baloane nominale, mi-a fost frica sa nu uit vreun ingeras, insa m-am gandit la voi toate si la toti ingerasii de aici si de pretutindeni
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
vias spune:
am fost...dar nu putea sa fie decat trist...frumos..dar trist!
La semnatura gasiti poze de la eveniment!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei http://good-times.webshots.com/album/560508280lnYUkd?start=60 am fost, cum sa nu merg, dar cand s-au inaltat spre cer baloanele, am simtit ca nu mai pot Imi cer scuze ca n-am facut baloane nominale, mi-a fost frica sa nu uit vreun ingeras, insa m-am gandit la voi toate si la toti ingerasii de aici si de pretutindeni Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
eu iti multumesc din suflet pentru tot!
Esti un OM deosebit!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
danangie spune:
Sper ca 1 balonas sa fi ajuns si la sulfetelul meu. Nu am avut ocazia sa cumpar un balon....dar cu siguranta cand voi reusi voi cumpara 2 baloane. Unul ptr Ale ca ii plac la nebunie si unul sa-l trimit sus...sus....cat mai sus. Multa putere tuturor mamelor de ingerasi. D-zeu sa va intareasca, sa va lumineze strada, sa aiba grija de voi pretutindeni. DARIA ai asa un suflet bun. D-zeu sa te rasplateasca. CAMY multa putere si tie. AYLA o imbratisare calda.
Ce mai faceti fetelor? ANCA am reusit sa il scot pe Ale fara pampers afara 2 zile. Nu a facut deloc pe el. A facut numai la copacel. Azi, a 3-a zi...cand ne-am dat jos din masina era pisat saracu'. Deci inca avem de lucrat.
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.
LAU
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)