Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies ...akm nu mai imi cade,dar inaintee ... la mine cred ca s- regenerat de la lipsa de vopsea(inainte ma faceam o data pe luna)
jucariile de plus le spal la masina,zanganelele la chiuveta doar cu apa .... iar chitaitoare din plastic nu am,ca are sotul "pasarele' k e plasticul ala si le baga copilul in guritza
afara dk nu ploua ies si eu
alexutzzza
al3csa norul inca nu are deaface cu noi(la sol) .... intradevar a coborat la 5000 m altitudine,de la 11000,dar nu ne afecteaza,eu am iesit

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neata fetelor, multam de cafea.

Eu de cand am nascut am un par super, nu imi cade nu se mai ingrasa asa des dar stiu ca nu o sa ma tina mai mult de sase luni. Cred ca hormonii sunt de vina pentru ca suplimente nu am luat nici in timpul sarcinii nici acum cat alaptez.

Vroiam sa va intreb pe cele care ati avut botezul cat e taxa la popa? Cea neoficiala, fara chitanta desigur.

Cu dezinfectatul va sfatuiesc sa nu exagerati. Adica spalat cu apa si sapun tot ce se poate si curatenie in casa in limite normale. Acum ei sunt statici dar sa vedeti cand incep sa se tarasca si vor sta pe jos si vor lua la molfait tot ce prind. Microbii obisnuiti ai casei nu ar trebui sa ii afecteze ba din contra trebuie sa se obisnuiasca cu ei. Praful si alergenii trebuie limitati dar nu trebuie exagerat nici cu asta pentru ca nu ai cum sa ii feresti intru totul. Legat de detergenti stiu ca se vorbea la un moment dat - eu stiu ca astia cu enzime gen ariel persil sunt cei mai periculosi.
Stiu ca o colega de la odiseea piersicutelor imi povestea despre un copil care a fost tinut de parinti sub un glob de sticla in casa si in mediul in care se invartea. Dezinfectau orice si erau mereu cu ochiul pe copil si pe tot ce atingea. La un moment dat copilul a ramas nesupravegheat in curte vreo cateva minute si l-au gasit parintii maancand efectiv niste boabe din castronul cainelui. Normal ca s-au oripilat dar si-au dat seama ca nu il vor putea controla la nesfarsit si au lasat-o mai moale de atunci. Frica asta obsesiva a parintilor are consecinte asupra comportamentului social al copilului. Stiu asta din propria experienta cu un sot si niste bunici cam disperati din punctele astea de vedere.

Puup

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

AAAA si noi ne-am decalotat complet si inca foarte usor. Daca nu mergea usor nu insistam dar a fost asa de simplu ca m-am si mirat. Nu a parut deranjat absolut deloc.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Mesteresc capitol nou.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

miremia pls....spune-mi si mie cum se numeste colacul??? si de pe ce site il iei

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si inca o intrebare:

Va cade parul? Eu sincer nu stiu de unde mai am ca n-am avut niciodata vreo coama .

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Cadeeeee... Nici eu nu stiu de unde mai am.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

cade gramada, dar asa trebuie sa fie, in sarcina nu a cazut nici un firicel si nici 2 luni dupa nastere. acum cica recupereaza. bine, eu l-am si "ajutat" cu niste suvite si un vopsit bonus, asa ca acuma nu mai e asa sinistru, probabil s-au desprins cu ocazia aceea firele care oricum aveau sa cada. Si avantajul a fost ca s-a speriat doar coafeza, eu nu am vazut

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Mie nu-mi cade parul, dar lui Yannis ii cade gasesc perisor peste tot unde ii pun capul, chiar si intr-un loc provizoriu daca il pun un pic, gasesc apoi par acolo unde a stat cu capul....si se raresete din ce in ce! sper sa nu devina chelios! M-am obisnuit sa am copil cu par...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

si noi la fel, avem deja o frumusete de chelia la spate unde se freaca de cearceaf! trebuie sa i-o pozez...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput