Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
catalutza81 spune:
Cristies mie nu imi cade parul deloc, ba mai mult am observat ca creste mai repede si e si mai lucios . Cert e ca iau in continuare Centrum Materna (1 pastila pe zi) [asa a zis dr...]
Catalutza mami de Irina
alexutzzza spune:
LOREX SUUUPER POZELE!!!!! ARTISTICE DE-A DREPTUL! SUUUPERBEEE!!!!
Ratusca super semnatura!
Nikole sper sa nu te afecteze prea tare vremea de afara
cris mario merci de
decenula imi pare rau de poze, las ca gasiti mai multe la prieteni, bine ati venit acasa!
cristies io stiu ca apa si sapunu sunt sfinte asa ca le folosesc ptr jucariile care nu au contraindicatii la apa asta dupa ce le dau in prealabil cu spirt, cele cu contraindicatii la apa le dau cu spirt, cele pe car enu pot pune nici spirt nici apa (materiale plusate, mecanisme inauntru) le sterg bine de mai multe ori cu servetele umede antiseptice, iar cele cu parti detasabile ptr masina, sterg partea nedetasabila cu spirt iar partea waschable o bag la masina io mama locca cu bacteriile
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza cristies io stiu ca apa si sapunu sunt sfinte asa ca le folosesc ptr jucariile care nu au contraindicatii la apa asta dupa ce le dau in prealabil cu spirt, cele cu contraindicatii la apa le dau cu spirt, cele pe car enu pot pune nici spirt nici apa (materiale plusate, mecanisme inauntru) le sterg bine de mai multe ori cu servetele umede antiseptice, iar cele cu parti detasabile ptr masina, sterg partea nedetasabila cu spirt iar partea waschable o bag la masina io mama locca cu bacteriile de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Si eu sunt cu piticii pe acarieni si bacterii... problema e ca n-as vrea sa le bage in gura... sau daca le baga sa nu bage si cine stie ce solutii de spalare cu diverse prin ele...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cristies Apropo de poze, eu vreau sa fac in Auchan cu 0,24ron. E mai scump decat al Luciei (nu cu mult), dar am nevoie de ele sambata... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
merci de pont , nu m-am mai uitat si data trecuta nu am reusit sa le bag in weekendul ala
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
onitza spune:
CRISTIES, l-am decalotat trepatat, dupa fiecare baita, dar nu "m-am facut ca il decalotez", ci chiar trageam de pielicica cu incredere, nu f tare sa nu traumatizez copilul, usurel dar ferm, deh, la primul nu mi-a iesit si mi l-a decalotat culcer la un an si crede=ma ca e mai traumatizant pt baietei cat sunt mari si constienti, cu tot cu anestezia primita, asa ca am hotarat acum sa il ajut eu sa nu mai treaca prin asta pe Daniel. Si mie mi se pare cam devreme sa fie total decalotat dar daca tot a iesit pasul...
CRIS, am crezut ca faci cardio in casa cu Billy Blanks. Eu de azi as incepe dar nu prea am timp, sa vad cum ma impart ca vreau sa pun si niste ciuperci la gratar cu legume facute la steamer, insa totul depinde de Daniel. Ieri mi=a fost ffff agitat nu stiu ce=a avut, asa ca azi-noapte a dormit de la 22.00 la 7 dim.
Fug sa intind rufe, spal vase, pun ciupercile pe gratar, curatenie, calcat si mai vad ce mai apare la orizont.
al3csa spune:
citat din mesajul lui cristies Danasor, mie mi-a trecut raceala de la capsulele de la Fares. Nu m-am simitit rau decat o seara. Aveam si eu Nurofen de copii in casa, dar cum sunt... Alexutzzza, eu mor dupa Alexis cand il vad ca vrea sa plece. Il ridic in fundulet de manute si cand il las la loc isi ridica picioarele (crede ca e acelasi lucru???) sa stea tot la 90 de grade dar isi da seama ca nu mai vede asa de bine si incepe miorlaiala. Cris.mario, ce ai mai petrecut... Spor la treaba! Pupam pe Mario si pe mami sa le treaca repede raceala. Decenuela, bine ai revenit! Sa va fie de bine botezul! Sa nu pici in butoi cu superstitiile legate de botez! Cum s-a comportat Petrecaretul pe drum? El sta bine in scoica auto? Al3csa, am o prietena care a nascut prematur si din doua in doua luni merge la un control cu bebe (dezvoltare psiho-motorie). Voua nu v-a recomandat asta? Stiu ca tu n-ai nascut prematur, ai inteles tu la ce ma refer... La intrebarea ta, Alexis isi tine foarte bine capul in picioare (il misca dupa voci, daca priveste la ceva si il misti priveste in continuare obiectul miscand capul aproape insesizabil. Cand sta pe burtica il ridica, il misca dar dupa 30 de secunde incepe sa smiorcaie ca nu-i place... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Nu. Nu mi-a zis nimeni nimic .. ma mai duc la control la Giulesti .. dar nu stiu de asa ceva
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
citat din mesajul lui cristies Eu vreau sa ies afara, chiar daca e urat. Sunt o mama denaturata! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Cica nu e recoamdata acum cu noru ala de cenusa
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
citat din mesajul lui cristies Inainte sa plec vreau sa mai intreb ceva: Cum dezinfectati jucariile? (ma gandesc la jucariile uzuale, nu la punga de pampersi sau alte improvizatii). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Pai daca pe alea nu le dezinfectezi nici cum desi sunt mult mai murdare ca cele de casa .. de ce le-ai dezinfecta cumva pe alea??? Le speli si gata .. nu stiu eu asa fac si nu are nimic
Poze
Povestea nasterii
al3csa spune:
citat din mesajul lui cristies Si inca o intrebare: Va cade parul? Eu sincer nu stiu de unde mai am ca n-am avut niciodata vreo coama . _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
In sarcina la inceput imi cadea parul de numai stiam ce sa fac .. pe jos era numai par. De cand am nascut nu imi mai cade nici macar cand ma spal pe cap .Nu stiu ce s-a intamplat .. nici mie nu imi vine sa cred .. si parca se indeseste asa il simt. Bine eu nici nu m-am mai vopsit de aproape 2 ani
Poze
Povestea nasterii
alexutzzza spune:
Mie nu-mi cade parul, dar lui Yannis ii cade gasesc perisor peste tot unde ii pun capul, chiar si intr-un loc provizoriu daca il pun un pic, gasesc apoi par acolo unde a stat cu capul....si se raresete din ce in ce! sper sa nu devina chelios! M-am obisnuit sa am copil cu par...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure