Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
cristies spune:
Danasor, mie mi-a trecut raceala de la capsulele de la Fares. Nu m-am simitit rau decat o seara. Aveam si eu Nurofen de copii in casa, dar cum sunt...
Alexutzzza, eu mor dupa Alexis cand il vad ca vrea sa plece. Il ridic in fundulet de manute si cand il las la loc isi ridica picioarele (crede ca e acelasi lucru???) sa stea tot la 90 de grade dar isi da seama ca nu mai vede asa de bine si incepe miorlaiala.
Cris.mario, ce ai mai petrecut... Spor la treaba! Pupam pe Mario si pe mami sa le treaca repede raceala.
Decenuela, bine ai revenit! Sa va fie de bine botezul! Sa nu pici in butoi cu superstitiile legate de botez! Cum s-a comportat Petrecaretul pe drum? El sta bine in scoica auto?
Al3csa, am o prietena care a nascut prematur si din doua in doua luni merge la un control cu bebe (dezvoltare psiho-motorie). Voua nu v-a recomandat asta? Stiu ca tu n-ai nascut prematur, ai inteles tu la ce ma refer...
La intrebarea ta, Alexis isi tine foarte bine capul in picioare (il misca dupa voci, daca priveste la ceva si il misti priveste in continuare obiectul miscand capul aproape insesizabil. Cand sta pe burtica il ridica, il misca dar dupa 30 de secunde incepe sa smiorcaie ca nu-i place...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Apropo de poze, eu vreau sa fac in Auchan cu 0,24ron. E mai scump decat al Luciei (nu cu mult), dar am nevoie de ele sambata...
_
Cresc
cristies spune:
Eu vreau sa ies afara, chiar daca e urat. Sunt o mama denaturata!
_
Cresc
cristies spune:
Mamidepuiuti, drum bun si condoleante!
_
Cresc
cristies spune:
Inainte sa plec vreau sa mai intreb ceva:
Cum dezinfectati jucariile? (ma gandesc la jucariile uzuale, nu la punga de pampersi sau alte improvizatii).
_
Cresc
cristies spune:
Si inca o intrebare:
Va cade parul? Eu sincer nu stiu de unde mai am ca n-am avut niciodata vreo coama .
_
Cresc
cristies spune:
Mai am putin si umplu o pagina cu mesaje la rand... gata! Plec!
Si ca sa nu mai scriu inca un mesaj va zic ca am ajuns la jumatatea cartii!!! (Citita noaptea, dupa ce se culca bebe, ca in parc... nu prea mere)
_
Cresc
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Inainte sa plec vreau sa mai intreb ceva: Cum dezinfectati jucariile? (ma gandesc la jucariile uzuale, nu la punga de pampersi sau alte improvizatii). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Am o solutie bio pentru dezinfectat jucarii. Plusurile le spal in masina, le usuc si le sterg cu o carpa inmuiata in solutie dezinfectanta.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si inca o intrebare: Va cade parul? Eu sincer nu stiu de unde mai am ca n-am avut niciodata vreo coama . _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Cadeeeee... Nici eu nu stiu de unde mai am.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Am o solutie bio pentru dezinfectat jucarii. Plusurile le spal in masina, le usuc si le sterg cu o carpa inmuiata in solutie dezinfectanta. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Zi-mi si mie ce solutie please!!! Eu gasisem pe un site de DiY sa-ti faci singur acasa, cu otet si bicarbonat... dar am pierdut site-ul
_
Cresc