Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
La biserica unde am botezat-o pe Sara asa s-a facut fara sa cer eu ceva. Biserica a fost incalzita, apa din cristelnita a potrivit-o preotul si ne-a chemat sa verificam. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
asa se procedeaza si la noi....la Mario am adus apa calda de acasa
danasor sa va fie de bine botezul
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Neata fetele!!! Merci de cafea Cris.dogarel. Si eu vroiam sa intreb de Decenuela si de Andre_lina. Ce-i cu voi fetele, inca mai despachetati? RAtusca_mica si Al3csa, cum va plang voua copii doar de foame? Al meu are niste plansuri de nimic de cade cerul pe mine.... Alexutzzza, sorry de stare... sa treaca! Lorex, ce frumosi sunteti. Danasor, carutul se lasa perfect la orizontala. In scaun n-o sa-l pun pana nu sta in funduletz desi mi se pare ca-l chinui in scoica. Cardurile: am avut niste hartiute cu voal albastru cu o poza a lui bebe pe care scria: Bine ati venit la petrecerea mea! Mariucasara, cum mai sunteti? A papat Sebi si LM? La multe lunite sarbatoritilor: Teodor, Andreea!!! Lucia, vrem si noi linkul!!! Mai vroiam sa mai zic ceva... poate imi amintesc eu... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Deci e valabil pentru toata lumea.
Trimite-ti adresa de mail pe Pm ca sa va trimit invitatii cand imi fac timp.
CEl mai tarziu vi le trimit noaptea cand doarme teo.
alexutzzza spune:
Neatza feteleeee, azi ploua...sporim activitatea da? daca nu mai mergem la plimbare
Ratusca sunteti niste frumosi! ce mare s-a facut Andrei! iar eu nu am vazut nici o burta numai o mami f ingrijita si frumoasa
Danasor cu privire la ce ai zis alexutzzza pozitia cu mainile sus si picioarele cracanate e semn ca este multumit si relaxat nu stiam superrr! spre sa fie asa ca asa doarme mereu! ar fi asa frumos sa am un copil fericit! asta ne dorim toate!
alicredo bafta la dr!
cris d pai nici azi nu am chef...si ideea era stii sa pun AMR si sa incep un fitness un abdomen ceva....am pus numa AMR ul inca nu am chef sa ma misc....
al3csa Yannis al meu (nu al tau ) isi tine capul de pe la o luna, dar pe modul "betiv", doar ca zi de zi lucrurile evoluaza din ce in ce mai bine, dar cand il tin in brate il tin cumva un pic aplecat in fatza sa nu ii cada pe spate sa nu fortez, dar il tine binisor, misca stanga -dreapta f repede si fara probleme, dar f mult se impinge acum din picioruse asa cum spunea RATUSCA de ANDREI, vrea sa se ridice, sa plece....il gasesc migrand prin pat (asa cum spunea CRISTIES acu vro luna si ceva de gargaritz)
Trimit msj, hranesc copilu si revin sa citesc si sa ma uit la pozele lui LOREX
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Am vorbit cu dastefa si "se lupta cu depresiile" ca sa o citez... e speriata, desi tomografia a iesit bine, MIruna e apatica, nu mananca... dar din cate am inteles ea primeste prin perfuzia de intretinere a cateterului glucoza cam 360 ml pe zi... deci... cateterul avea doua cai si una deja s-a infundat... E speriata de faptul ca boala ar putea recidiva... iar Miruna deja vene nu mai are... adica toate sunt.... vai de ele..... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Mie mi-a venit ciclu azi, am oprit cerazette vineri, ma doare burtica si ma ustura si operatia pe interior asa parcama ustura... e si vremea asta....sunt in dispozitie de NU am cheeeef aaaazi! nu am cheeef azzzzi! .....Revin cand oi fi intr-o dispozitie mai buna, sorry de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
sa treaca starea asta urata
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Am pus AICI cateva poze de la botez si mai recente, sa ne vedeti ce baieti mari ne-am facut! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
cat sunteti de frumosi si bb si mami
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex gata am pus cateva poze enjoy and good night! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
superbe!!!!
o printesa grabita...
decenuela spune:
neatza fetili...DE ACASA...doamne ce bine e...
greu drumul cu bb...fie el si proaspat crestin ..noroc de maica-mea ca a stat k jiji...
totul a fost f ok..frumu...petrecerea frumu...je...am fc naveta jiji-resataurant..etc...nu prea mi-a tihnit dar trecu
crestinul jiji...a fost un frumos...botezul nu l-a schimbat nicicum..daca asa se zice...e tare-n ranza...m-a terminat cu trezitul noaptea,,,etc....aceleasi povesti...
bunicii topiti dupa el..
poze N-AM...a vrut b unicul sda le bage in calc,,,SI MI LE-A sTERS...am avut o tentativa de ..emoticonul cu pistolul...acu sa recuperam de pe la prieteni...
cam atat sunt cam cheauna si constipata..dar bucuroasa k suntem acasa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Nik0le cris_mario, ceaiuri cu miere si lamaie si sanatate multa! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
o printesa grabita...
cris_mario spune:
decenuela bn ai revenit
sunt la zi
ma apuc de treabaaaaaaaaa
o printesa grabita...