Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
roberta04 spune:
Si eu in zona, citesc da' cand sa scriu tot apare cate ceva
OLIVIA - pentru Luca, ce patanie urata!!
Eu sunt mare iubitoare de caini, am avut si am caine dar mi-e frica de cainii comunitari, sunt imprevizibili...
corianai spune:
Carmencita am ales fitzele... daca toti zic ca e scoala cea mai buna... numa ca i-am zis lu tasu ca vau si io porsche, sa nu se simta cupila discriminata
kim222 spune:
vad ca ati aflat..ieri veneam cu Luca acasa de la librarie..eu am intrat in scara blocului si ma uitam prin geam la Luca care mai ramasese putin..cind am vazut 3 caini care l-au atacat..si unul l-a si muscat..la apucat de picior (zona poplitee..adica in spatele genunchiului...si inca 2 muscaturi pe picior)..de soc nu am reusit sa deschid usa (credeti-ma ca nu stiu cum de nu am reusit)..Sorin era la geam si a urlat la cainii care dupa ce l-au trantit la pamant s-au speriat de ureletele lui Sorin..
Copilul a fost socat nu va spun urletele ce au urmat..greu de imaginat..am facut toaleta plagii si am zburat la spitalul judetean..in mod normal la b infectioase se merge daca muscatura este mica (adica exact unde lucram noi luna aceasta)..dar la el era grav..
Dupa scandal la camera de garda,pt ca se miscau prea incet (un student anul 5 si o asistenta ..caci medic nu era de gasit)..a urmat anestezia si cusutul..Luca urla..am sa mor....nu vreau sa mor..nu ma coaseti cu sfoara!..nu vreau nici cu metal sa fiu Iron man!..Apoi antitetanosul..si mers apoi la b infectioase..cind ne-au vazut colegii nu le venea sa creada! (asta dupa ce in prima parte a zilei nepoata noastra de 16 ani s-a prezentat la ei pt plaga muscata de caine)..a urmat antirabicul (mai avem 4 doze de facut..
Luca este pe penicilina..dar seara de la soc a frisonat..este socat si de asta mi-e cel mai frica!..toate trec..socul ramane..El nu se juca cu acesti caini..l-au atacat pe la spate..el nu i-a vazut..
Vreau sa va spun ca nu am realizat gravitatea problemei pana nu am vazut in aceste saptamani..cam 20-30 de plagi muscate pe zi!!!!!
Asa cum spune Andries..noi vom rezolva problema (il omor pe acel caine..acum caut solutii)..pe restul ma mai gindesc daca ii rezolvam tot noi sau primaria (maine obtin si certificatul medico legal).
Exact acum 6 luni ne-am certat cu vecinii sa nu mai hraneasca cainii..
kim222 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 vad ca ati aflat..ieri veneam cu Luca acasa de la librarie..eu am intrat in scara blocului si ma uitam prin geam la Luca care mai ramasese putin..cind am vazut 3 caini care l-au atacat..si unul l-a si muscat..l-a apucat de picior (zona poplitee..adica in spatele genunchiului...si inca 2 muscaturi pe picior)..de soc nu am reusit sa deschid usa (credeti-ma ca nu stiu cum de nu am reusit)..Sorin era la geam si a urlat la cainii care dupa ce l-au trantit la pamant s-au speriat de ureletele lui Sorin.. Copilul a fost socat nu va spun urletele ce au urmat..greu de imaginat..am facut toaleta plagii si am zburat la spitalul judetean..in mod normal la b infectioase se merge daca muscatura este mica (adica exact unde lucram noi luna aceasta)..dar la el era grav.. Dupa scandal la camera de garda,pt ca se miscau prea incet (un student anul 5 si o asistenta ..caci medic nu era de gasit)..a urmat anestezia si cusutul..Luca urla..am sa mor....nu vreau sa mor..nu ma coaseti cu sfoara!..nu vreau nici cu metal sa fiu Iron man!..Apoi antitetanosul..si mers apoi la b infectioase..cind ne-au vazut colegii nu puteau sa creada! (asta dupa ce in prima parte a zilei nepoata noastra de 16 ani s-a prezentat la ei pt plaga muscata de caine)..a urmat antirabicul (mai avem 4 doze de facut).. Luca este pe penicilina..dar seara de la soc a frisonat..este socat si de asta mi-e cel mai frica!..toate trec..socul ramane..El nu se juca cu acesti caini..l-au atacat pe la spate..el nu i-a vazut.. Vreau sa va spun ca nu am realizat gravitatea problemei pana nu am vazut in aceste saptamani..cam 20-30 de plagi muscate pe zi!!!!! Asa cum spune Andries..noi vom rezolva problema (il omor pe acel caine..acum caut solutii)..pe restul ma mai gindesc daca ii rezolvam tot noi sau primaria (maine obtin si certificatul medico legal). Exact acum 6 luni ne-am certat cu vecinii sa nu mai hraneasca cainii.. |
kim222 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 vad ca ati aflat..ieri veneam cu Luca acasa de la librarie..eu am intrat in scara blocului si ma uitam prin geam la Luca care mai ramasese putin..cind am vazut 3 caini care l-au atacat..si unul l-a si muscat..l-a apucat de picior (zona poplitee..adica in spatele genunchiului...si inca 2 muscaturi pe picior)..de soc nu am reusit sa deschid usa (credeti-ma ca nu stiu cum de nu am reusit)..Sorin era la geam si a urlat la cainii care dupa ce l-au trantit la pamant s-au speriat de ureletele lui Sorin.. Copilul a fost socat nu va spun urletele ce au urmat..greu de imaginat..am facut toaleta plagii si am zburat la spitalul judetean..in mod normal la b infectioase se merge daca muscatura este mica (adica exact unde lucram noi luna aceasta)..dar la el era grav.. Dupa scandal la camera de garda,pt ca se miscau prea incet (un student anul 5 si o asistenta ..caci medic nu era de gasit)..a urmat anestezia si cusutul..Luca urla..am sa mor....nu vreau sa mor..nu ma coaseti cu sfoara!..nu vreau nici cu metal sa fiu Iron man!..Apoi antitetanosul..si mers apoi la b infectioase..cind ne-au vazut colegii nu le venea sa creada! (asta dupa ce in prima parte a zilei nepoata noastra de 16 ani s-a prezentat la ei pt plaga muscata de caine)..a urmat antirabicul (mai avem 4 doze de facut.. Luca este pe penicilina..dar seara de la soc a frisonat..este socat si de asta mi-e cel mai frica!..toate trec..socul ramane..El nu se juca cu acesti caini..l-au atacat pe la spate..el nu i-a vazut.. Vreau sa va spun ca nu am realizat gravitatea problemei pana nu am vazut in aceste saptamani..cam 20-30 de plagi muscate pe zi!!!!! Asa cum spune Andries..noi vom rezolva problema (il omor pe acel caine..acum caut solutii)..pe restul ma mai gindesc daca ii rezolvam tot noi sau primaria (maine obtin si certificatul medico legal). Exact acum 6 luni ne-am certat cu vecinii sa nu mai hraneasca cainii.. |
kim222 spune:
am vrut sa corectez la muscat cu l-a muscat si uite ce-am facut..rox ..sterge tu ca eu nu vad optiunea de a sterge..
corianai spune:
Saracutul Luca imi pare tare rau Olivia... cum e Luca acum? sper ca si-a mai revenit din soc
alice2004 spune:
Olivia, si pupi multi pentru Luca ! Am trecut si eu printr-o faza de acest gen, acum citiva ani, cind m-a muscat un ciine cu care culmea ma jucasem citeva zile bune la rind, doar ca atunci in ziua Z era seara, iarna, aveam o caciula neagra trasa pina peste urechi (m-am gindit mai apoi ca poate dasta a sarit la mine),ma intorceam acasa cu Florin si visam la o baie calda ! In schimb am ajuns la Colentina, la camera de garda ...
Sanatate multa va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Eh Olivia o sa ii treaca si socul, mai greu dar ii va trece. Dar de caini trebuie sa scapati urgent, daca au inceput sa muste copii, vor continua.
La noi in Romania prin lege nu ai voie sa ii eutanasiezi, iei amenda penala de minim 1000 ron daca omori un caine si vreun vecin are bunavointa sa te reclame si daca politia instrumenteaza cazul. Legea asta idioata a fost data la presiunea asociatiilor de sprijin ale animalelor. Exista asociatii care ii strang de pe strada, ii trateaza de boli, ii sterilizeaza si apoi ii lasa in locul de unde i-au strans!!!
La adapostul acestei legi toate primariile fac bani buni din asa zisele adaposturi comunitare, in care ei raporteaza n caini dar in realitate au m caini, cu m<n...plus facturi frauduloase catre firme de ecarisaj... din cauza asta nu face nimeni nimic.
Pe asa zisii prieteni ai animalelor fara stapan, eu i-as obliga sa ii tina acasa la ei... de ex si la mine la bloc exista o haita de caini hraniti de o baba nebuna, sunt "cainii blocului" vecin. Daca vrei sa "rezolvi" ai grija cum o faci, sa nu te trezesti cu reclamatie, cauciucuri sparte, geamuri sparte sau mai stiu eu ce.
Sanatate maxima!!
Andries
Andries spune:
Daca ai certificat medico legal, primaria trebuie sa vina sa ii ridice si sa ii duca in baza de ecarisaj, numai ca trebuie sa ai grija sa nu cumva sa opreasca masina la a treia sau a patra strada si sa le dea drumul pe strada. Sau se pot duce chiar vecinii sa ii ia inapoi, si se declara ei stapanii cainelui... chiar daca lasa cainele tot pe strada, el nu va pati nimic pentru ca legea nu prevede nici o pedeapsa pentru oamenii care se declara stapani de caini comunitari si nu au grija de ei. Eu recomand o solutie radicala.
Andries