Copilasi de Iulie - August 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!

IOANA, felicitari!!!

CRISTALINA, LA MULTI ANI IOANEI!

Nu am apucat sa vad poze, poate cand mai reusesc sa fac o pauza...

Noi am avut musafiri vineri, am facut un tort foarte bun ( ma laud dar daca sunt doritori il recomand, am combinat un blat clasic cu creme Ole si glazura din Krem a la krem), am comandat multa pizza si... m-am scos

Sambata am fost la un party de copii, duminica am profitat de vremea buna si am stat mult pe afara, la casa, in parc...

As vrea sa ma mobilizez de astazi, sa merg in fiecare seara cu Matei macar 30-45 de minute pe jos, cred ca ne face bine la amandoi. Degeaba ma chinui eu sa slabesc daca pana acum 3 ani am fost foarte activa si am devenit brusc o sedentara care nu se ridica de la birou, vin si plec cu masina, imi pocnesc toate incheieturile si abia ma tarai...

Va pup, mai muncesc un pic si mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Ioana felicitari!
Olivia chiar l-a muscat tare cainele pe bietul Luca pozele cu vecinii imi amintesc asa bine de Buc...
Rox spor la trebi. La noi a venit instalatoru ieri cu oferta de renovat baia si i-am dat papucii, inca o renovare anul asta nu mai suport!! pacat pt ca acum avem aici 50% reducere la manopera (adica plateste statul juma din taxe) dar tot nu pot sa imi asum stresul acum, poate dupa vara.
Simo noi am luat belete de avion pt concediu, 3 saptamani a fost o treaba total impulsiva, sambata dimineata la ora 9 la cafea asta dupa ce am tot facut si refacut fel de fel de planuri, din ianuarie incoace, si se parea ca nu o sa mai hotaram niciodata... deci asta e solutia pt nehotarati
Tineti si mie pumnii pls dupa masa am o prezentare naspa si nu m-am pregatit cine stie ce, ce deh... io ma uit dupa cursuri de bucatari in loc sa-mi vad de treaba
pupam, o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Corina - bafta multa, iti tin pumnii!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

neata si de la noi !!!
la noi activitati extra ...karate, pian , inot ...poate tenis din vara !
Ioana , felicitari mii !!! Ai toata admiratia mea !!!
Andreea, sorry ..eu nu m-am putut uita la poze ..dar inteleg ca nu sunt numai cu serpi , nu? o sa incep de sf
Olivia , eu m-am ingrozit vazand pozele ...ce mai face Luca ?
Roxana , atunci good luck !!!Sa iasa toul asa cum iti doresti !

Cori , noi concediu pas ..pana in vara ..ca am fost la Hornbach in wknd ..mi-am luat o gramada de flori ..si o cabina de dus cu hidromasaj si sauna ..care era la super oferta ..deja imi luasem gandul de la eadar uite ca s-a nimerit ...
asa ca vom merge la mare de 1 mai , prin Delta , pe la munte si ceva Maramures ...poate in toamna sa iesim putin din tara !!!
Si unde meergeti ???oauuu 3 sapt !!!!
bafta multa la prezentare !!!

noi am fost in wknd la film la Eu cand vresu sa fluier , fluier ...la inceput m-am cam plictisit ...dar pana la urma nu mi-a parut rau ca am fost sa-l vad !!!dar e tare dur !!!
iar ieri am fost cu Luca la "Cum sa-ti imblanzesti dragonul" -3 d ...a fost super !!!

ma duc sa fac ceva de mancare ...sunt pe aici
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am vazut poze, Ioana, tu intineresti pe zi ce trece!
Andreea si eu am incercat sa ma uit la serpi si nu am putut, brrr... eu si la scoala am rupt din cartea de biologie o pagina mare cu serpi...
Olivia, sunt socata de atitudinea vecinilor!
DARIA, unde esti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt aci Cu sefu` si cu multa munca
Vazut buba de Luca, imi pare extrem de rau, dragul de el :(
Sper ca azi sunteti bine !
In rest am citit si am retinut ca o felicitam pe Ioana

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va mai "updatez" cu gazonul... so, asa arata simbata de dimineata si deja azi-dimineata arata asa...e tare harnic daca are ceva caldura, soare si mai ales apa! Uitindu-ma la el trag speranta ca de ziua lui Tudor chiar vor avea copiii pe ce alerga!

Scuze de off topic...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Multumesc pentru felicitari...:)
Noi am facut petrecerea pentru Ioana in weekend, numai bunicii si verisorii lor dar oricum s-a umplut casa. Eu ma bucur tare ca a trecut weekendul ca sa ma pot odihni...:)
Sunt in urma cu somnul, parca as fi stat la cine stie ce petrecere...cand ma gandesc ca la noi se opresc activitatile in casa la 21 cand se culca fetele.
Revin cu poze.

Ioana, felicitari doamna doctor! Am o durere ascutzita de shale, de la ce-o fi!?
Roxana, spor la santiere si sa se termine cat mai repede!

O saptamana minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Simona pai e curat rasfat ce ati luat voi!! pot sa probez si io daca voi ateriza pe la voi??
Cristal asteptam pozele de la petrecera Ioanei
Gabi vezi cum dadu coltu iarba... parca arata altfel cand se inverzeste totul, nu-i asa? vroiam sa intreb, cum se cheama magazinele astea de unde luati voi plante si altele pt gradina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, am fost. am inscris`o la octav bancila la profesoara catalinei (adi69). e incintata deocamdata, mai ales ca i-am luat si costumatie;)) daca vrei iti dau pe pm mobilul tipei

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Multumesc, Carmencita! (ai fost cu Ilinca la balet miercuri ..daca da, vreau si io detalii,pliiz!)
Noi azi am fost in gradina botanica care arata super este plina de lalele...si mandra a fost pentru prima data in sere, i-a placut tare mult si a fost impresionata de toate plantele de acolo...asa ca va las niste poze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/primavara%202010/?start=all
pupicei si duminica faina tuturor

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

edit,
vazut poze, olivia, is socata de ceea ce-am vazut...
ioana, felicitari inca o data
vazut gazonul, vazut si serpii recunosc ca nu m-am putut uita decit la primele poze cu ei, andrea, prefer alte peisaje:D
bafta, corina

Mergi la inceput