Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Simona pai e curat rasfat ce ati luat voi!! pot sa probez si io daca voi ateriza pe la voi?? Cristal asteptam pozele de la petrecera Ioanei Gabi vezi cum dadu coltu iarba... parca arata altfel cand se inverzeste totul, nu-i asa? vroiam sa intreb, cum se cheama magazinele astea de unde luati voi plante si altele pt gradina? |
Eu cele mai multe lucruri le-am luat de la hornbach (care e un lant austriac din cite stiu) - sunt fanul acestui magazin, au atitea chestii pentru gradinarit ca iti sta mintea in loc... Apoi mai e aici bricostore (ruda cu carrefour), baumaxx (asta e german cred), dedeman (un lant local de bricolaj) si Mr. Bricolage...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
...si noi ne-am plimbat ieri dimineata 3 ore prin magazine de gen sa alegem gresie, faianta, cabina dus, cada etc. si mie mi-au umblat ochii mai mult dupa plante si unelte de gradinarit.
BLUE ANGEL spune:
..si Bricostore , Practiker ...sunt mai multe ..dar si eu sunt fan Hornbach ..imi pare rau ca am ratat bulbii ..mi-am luat Wisteria si sunt tare incantata si lavanda ..miroase superb !!!
Cori , eu ti-am zis ..va asteptam cu drag !!!cand veniti in Ro?
roxanaz spune:
eu m-am facut fan Dedeman (din cauza unor preturi super la diverse - cazi, cabine de dus, var lavabil, etc). si oferta lor de parchet imi place! hornhach si Obi nu-s la noi, baumaxx e in facere acum, brico nu imi place, praktiker asa si asa.
mi-am mai luat ieri o faianta super pentru bai - adica imi place mie mult - din cea care imita mozaicul - albastra inchis si alb cu bleu. abia astept sa o vad pusa!
(e uite ca incep si eu cu amenajarile... )
leeloo2004 spune:
Da, uite ca uitasem pe Praktiker si pe Obi. La ultimul nu am fost niciodata, iar praktiker e din punctul meu de vedere mult sub hornbach pe segmentul Gradinarit.
Anul asta Bricostore a avut/are o oferta de flori si plante mult mai mare ca in anii trecuti, spre tristetea portofelului meu....
Roxana si Roberta - mult succes!!
Blue - si, ai montat dusul? Pe cind impresii de la prima baie??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Roxana, bun venit in club Eu m-am orientat spre o baie alb-negru desi sunt constienta ca mi-o fac cu mana mea... pe gresia neagra se va vedea orice picatura de apa... dar e atat de frumoasa
Oricum, nu cumparam nimic deocamdata, studiem piata, asteptam acum sa se toarne scara (care mie nu-mi place cum iese dar nu am ce face, casa e mica, mica si alta solutie nu e ), sa se toarne stalpii de la etaj si trotuarele si apoi incepe aventura acoperisului.
Ieri m-am urcat pe placa de la etaj si nu mai stiam cum sa cobor, daca ma vedeati cocotata pe casa disperata cu nu ajung cu piciorul la scara subreda
BLUE ANGEL spune:
Gabi, inca nu ..este in curs de montaj ..acum e montata partial ..
eu sunt curioasa de sauna ... la hidromasaj nu ma astept la prea multe ...si sa ascult muzica ...am si eu o dambla ...sa ascult muzica la baie
mi-a infrunzit si mie gutuiul japonez ..semn ca a rezistat peste iarna ...acum sa vad cand infloreste ...
azi am plantat si Wisteria ..sper sa-i mearga bine ..am emotii ...si am observat ca Albitzia nu s-a uscat de tot ...asa ca mai sper ...
si apropo de plante am primit recent un catalog de la gradina Bakker iar cineva mi-a dat recomandari foarte bune ...oricum ce-i in catalog arata grozav ..le-as lua pe toate
alice2004 spune:
Buna dimineata, iubitelor !
Se vede ca a venit primavara, in sfirsit, numai discutii despre iarba verde, flori, gradini !! Asa mai merge, ca incepusem sa nu mai vad decit nuante de cenusiu pe cerul patriei !!
Am trimis copilul la gradinita si ma apuc si eu de trebile casnice, va doresc o zi faina si cu multa sanatate !
Pies - o sa va pun citeva poze cu verisorii, ieri a fost cumnata-mea pe la noi cu amindoi nepotii, se umpluse casa de copilasi, hehe !!
Nu sint multe - le gasiti aici
Va pup cu drag pe toate !
Edit la edit - am mai gasit si citeva poze din vacanta de pasti cind gizmoul a fost la Tirgoviste, le-am pus tot in linkul de mai sus !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
buna dimineata
hihihi ce de discutii de amenajari si gradini aici. se pare ca suntem toate in febra lor. eu ieri am fost scutita de al meu sot si tata de santier . dar azi recuperez in forta ca am de golit mobila cea veche.
fug sa termin ceva de dimineata si revin.
sa aveti o zi excelenta!
roberta04 spune:
'Neatza! Eu sunt sora lui Sportacus, ieri ni s-a stricat masina asa ca suntem pietoni
N-ar fi rau ca mai circulam pe jos, nashpa e ca masina s-a stricat intr-un mare fel, s-a oprit motorul in intersectie si a inceput sa iasa fum, Petro a intrat in panica si m-a terminat si pe mine, m-a sunat si mi-a zis doar:"Urca intr-un taxi si fugi imediat la Matei".
Va dati seama ca am luat-o razna, el de fapt incerca sa imi spuna ca nu ajunge la gradi la timp, eu am crezut ca e ceva cu copilul...
Acum trebuie sa scoatem bani en gross...asta e!!
Va doresc o zi buna!