""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

bravo scumpica, felicitari yupii, merge un dovlecel
Abia astept sa vad primele filme
fetita plimbareatza

lui Dinu Andrei (14.09)

astept si eu un moment s-o prind s-o filmez bine, merge asa, in lateral, nu face pasii normal inca, dar pt mine e important

faza tare e ca prima data a mers cand era cu tas-su, dar el nu mi-a zis, ca cica credea ca eu stiu deja de parca nu i-as fi zis si lui daca se intampla prima data cu mine...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui selen80

nu vad pozele Ioannei care au fost cele mai laudate de la gratar...

trimit un link pe mailul comun. le-am facut private

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

gata... e link pe mail!

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Am inceput tratamentul la 14 si totusi parca se vad ceva ameliorari.Ii fac acum si aerosoli si precis o sa fie mai bine cocolosul meu.E asa dragostos.
Am reusit sa-l sarbatorim ieri, inainte sa inceapa sa buseasca urat, cu un gratarel si un tortulet luat pe fuga in care si-a bagat labutele.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Moni_Iulia imi pare tare rau de puiutz, tinem pumnii sa se faca bine repede si sa nu va chinuiti prea mult.

De la ce mai exact se face laringita asta pacatoasa?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Tinem si noi pumnii sa faci rost de frigider.
Cica laringita asta se transmite prin aer.
Pe mine ma irita dr mea la care am fost de joi ca avea febra aia usoara si pe care am sunat-o vineri sa-i zic ca tuseste si mi-a dat ambroxol si daca se intensifica ospamox.Daca-mi dadea din prima un siropel poate nu se ajungea aici.Plus ca nu m-a lasat nici pe mine sa-i dau stodal iar dr de la sanador a zis ca era bun.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Pataniile noastre

gata... e link pe mail!

Pataniile noastre

esye, dar nu ma trimite unde trebuie...imi arata doar ioana's galery si cand dau click zice ca n-ai albume publice...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Pataniile noastre

gata... e link pe mail!

eu nu pot sa le vad ... si-mi zice haios "hopa...nu e nimic de vazut aici" - sa inteleg ca alegeti cine sa vada pozele si cine nu? ok...nu ma mai bag ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Saluatare din nou!

Moni_iulia - sanatate multa. Laringita e o infectie virala si da, se poate lua din aer. De obicei dureaza cam 1 saptamana pana trece. Nepotelul meu a avut si tot cu antibiotic s-a tratat.

Mai, aici la mine la tara ploo. techila, te-ai scos cu gazonul.
ce naspa, a stat vantul nebunul, dar a inceput ploaia. cica tine 2 zile.

uka - mi-am luat aparat d-ala ca al tau de facut iaurt. tu fierbi / incalzesti laptele inainte? cum il pui in borcanase?
abia astept sa fac. cred ca saptamana viitoare ii voi da maiei iaurtel. tb sa ma hotarasc ce iaurt sa folosesc. tu de care ai?

ma, voi ati gasit vreun iaurt care sa nu contina si lapte praf?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vai Selen ce tare ca Ebru a luat-o la pas, abia astept sa vad filmarea.

Kiki vazut poze frumoase, voi astea cu gemeni sunteti de 2 ori mai fericite decat noi, nu-i asa?

Hepilica ai pus punctul pe I....atata am stat printre rafturi in magazine ca am inghetat bocna pe acolo si tot nu am gasit fara lapte praf....poate ne desteapta si pe noi cineva.

Asaa, noi avem tratament 7 zile cu picaturi cu antibiotic si 2 variante la faza cu nemancatul laptelui: sa incerc sa ii pun o masura de cereale in lapte poate ii schimba nitel gustul si il accepta asa sau sa trec pe alt lapte, momentan Aptamil....am luat cereale fara lapte....sper ca daca ii pun o singura cupa in 150-180 ml de lapte nu imi trebuiesc alte tetine, ca am pus-o...deci, trebuiesc sau nu??? HELP!!!

V-am pupizat.

aaaa, si cu frigiderul nu am rezolvat nimic, nu se gaseste nicaieri factura, Carrefour nu imi poate oferi duplicat pentru ca au avut arhiva inundata si au pierdut tot de dinainte de 2008....deci maine vreau nu vreau, am nu am bani imi cumpar frigider nou...ceva sfaturi, vreo marca mai buna, vreun model mai cu motz....aveti ceva informatii din interior??? Ca vad ca pretul nu conteaza, al meu a fost si este cel mai scump Indesit.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Vai Selen ce tare ca Ebru a luat-o la pas, abia astept sa vad filmarea.

Kiki vazut poze frumoase, voi astea cu gemeni sunteti de 2 ori mai fericite decat noi, nu-i asa?

Hepilica ai pus punctul pe I....atata am stat printre rafturi in magazine ca am inghetat bocna pe acolo si tot nu am gasit fara lapte praf....poate ne desteapta si pe noi cineva.

Asaa, noi avem tratament 7 zile cu picaturi cu antibiotic si 2 variante la faza cu nemancatul laptelui: sa incerc sa ii pun o masura de cereale in lapte poate ii schimba nitel gustul si il accepta asa sau sa trec pe alt lapte, momentan Aptamil....am luat cereale fara lapte....sper ca daca ii pun o singura cupa in 150-180 ml de lapte nu imi trebuiesc alte tetine, ca am pus-o...deci, trebuiesc sau nu??? HELP!!!

V-am pupizat.

aaaa, si cu frigiderul nu am rezolvat nimic, nu se gaseste nicaieri factura, Carrefour nu imi poate oferi duplicat pentru ca au avut arhiva inundata si au pierdut tot de dinainte de 2008....deci maine vreau nu vreau, am nu am bani imi cumpar frigider nou...ceva sfaturi, vreo marca mai buna, vreun model mai cu motz....aveti ceva informatii din interior??? Ca vad ca pretul nu conteaza, al meu a fost si este cel mai scump Indesit.

alex, trebuiesc tetite speciale pt cereale idiferent cat pui. eu ii dau maiei o cupa cu varf la 180 ml lapte, deci iti imaginezi ca nu are o consistenta prea groasa, dar nu curge prin tetina normala indiferent cate gauri ar avea. sau curge, dar putin si se enerveaza si se pot astupa gaurile in timpul suptului, si se chinuie sa traga...

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna seara,

Alex, eu folosesc tetine cu curgere rapida pt 6 luni si pun 2 cupe de cereale. Vad ca al meu trage asa si nu face figuri. Poate merge si la tine. Multa sanatate va doresc.

Cat despre iaurt, nu exista fara lapte praf. Dar nu inteleg de ce va deranjeaza atat de tare ca iartul contine si lapte praf din moment ce se da lapte praf la copiii care nu sunt alaptati? Poate aveti dreptate dar eu nu am inteles care e problema.

Va pup.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput