""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""
Raspunsuri - Pagina 7
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 remember me?? am revenit la programul normal...de vineri incoace am tot avut diverse treburi, plus o ursoaica maraita, si uite asa n-am mai reusit sa intru... vineri am fost la o pediatra care este specializata si pe homeopatie, mi-a placut tare de ea, si ei de noi, adik de Ebru ne-a dat un remediu care ne poate ajuta la burtica, plus ceva pt fier si unul pt absorbtia calciului...se pare ca si avem risc de rahitism, sunt ceva semne, dar speram sa se rezolve daca am luat-o din pripa.... ne-a dat si un unguent homeopat pt gingii, DELABARRE se numeste, pt cele interesate.... ar mai fi de povestit despre noi dar nu vreau sa va plictisesc din primul mesaj asa nu am recuperat decat 134 si capitolul curent.. si ca sa ma laud si eu, Ebru a inceput sa mearga singurica tinandu-se de speteaza canapelei s-a ridicat la un momemt dat singura, si era pe la mijlocul canapelei, eu eram in capay...si a venit pana la mine, cand m-am intors la ea eram nas in nas mai am o gramada de pozici de vizionat, fuuug! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
bravo scumpica, felicitari yupii, merge un dovlecel
Abia astept sa vad primele filme
fetita plimbareatza
kiki_cri spune:
SELEN ma bucur ca ati gasit o doc care sa va placa.Mama ce progrese face EBRU!Minunat!Azi maine va umbla singurica ,singurica...
Poze Kiki&Twins
bely spune:
Buna mamici si prichindei
raluk merci pt urari, esti o scumpa cum tu nu uiti de nimic, ai o memorie de elefant. A fost tare frumos, mai ales petrecerea 2 in 1, am fost niste rasfatate amandoua. Patri a plans in biserica cred ca s-a speriat de popa si canari din biserica, a vaiii mult a mai plans si parca tremura, cum a scris si Dana despre Ana, exact asa a facut si Patri. Pupici lui Alex, sa treaca mucutii si sa se faca bine. La multe lunite ii spun si eu chiar daca cu intarziere, sa fie sanatosi sa sa creasca mare. Imediat fug sa vad pozici cu bebe frumos
Dana sa va fie de bine increstinarea, sa fiti sanatoase si iubine. Ce coincidenta, sa fie mandrutele noastre botezate in aceeasi zi
Am vazut pozici si pozici, una mai frumoasa de cat cealalta, ma bucur ca v-ati simtit asa de bine la intalnire
aricel super frumoasa Maria ta, si pare asa de mare, de podoaba capilara numai zic nimica.. deci si voi sarbatoriti un berbecut pe 17? La multi ani si sa fie sanatos, sa poata aibe grija de fetele lui frumoase!
Ati scris tare mult, nu stiu ce am mai vrut sa comentez..
kiki_cri spune:
Am vazut si eu pozele cu ALEX de RALUK.Foarte frumoasa familie! Inca ceva RALUK, te felicit ca nu il "infololesti" cum se zice la noipe Alex...eu am tendinta sa ii imbrac pe saracutii de tot transpira...
Poze Kiki&Twins
x_ggg spune:
Pentru duamna TECHILA
Fata, cum se cheama treaba aia gonflabila ca e criminala!!
De unde ai luat-o, cat a costat, cat e de mare (ca pare mare-mare)??
Aceleasi intrebari pentru piscina cu mingi..de unde, cat, cum?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Am vazut poze dragute cu Kiki's twins. |
multumim!!!!
Poze Kiki&Twins
selen80 spune:
nu vad pozele Ioannei care au fost cele mai laudate de la gratar...
Uka pup fotomodeala odiseii! e o scumpa, si ideea albumului evolution e tare buna!
Andre Sophie o ia pe urmele mamiicii ei, e o frumoasa si o cocheta!
Monique micuta pictorita e o scumpa, iar Andreea e o buflica dlce
Alex Zeina e o bombonica roz buna de rontait!
Kiki tare frumusei dovoeceii tai, acum vede si chioara de je ca sunt diferiti ce pletosel e Razvi fata de Alex
si cam atat...sa vad daca mai reusesc sa intru si pe mail, ca acum mi-am adus aminte ca ramasesem in urma si cu pozele Zanei Florilor
a, si LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ZILELE ACESTEA!
va pup tare
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui selen80 nu vad pozele Ioannei care au fost cele mai laudate de la gratar... |
trimit un link pe mailul comun. le-am facut private
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre