""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Tudor are laringita.
Am fost dimineata la sanador ca pediatrul imi zisese sa-i dau antibiotic si vroiam si a 2-a parere.Se pare ca e necesar si ospamoxul. Mi-a zis sa-i fac aerosoli.Aveti idee nude gasesc mai ieftin un aparat pt aerosoli?

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Imi pare rau! puiul si pe mami.
Nu stiu ce sa zic de aparat...intr-adevar e cam scump.
Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Buna!
Tudor are laringita.
Am fost dimineata la sanador ca pediatrul imi zisese sa-i dau antibiotic si vroiam si a 2-a parere.Se pare ca e necesar si ospamoxul. Mi-a zis sa-i fac aerosoli.Aveti idee nude gasesc mai ieftin un aparat pt aerosoli?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va fetelor! sa aveti o saptamana de vis.

noi ne-am trezit la 10 azi . baiatul meu a papat san si apoi a plans asa ca i-am facut si masa de fructe si mancat tooot. nu mai e lapte suficient, asa-i?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Moni iulia, imi pare tare rau ca are puiutul mic laringita, insa, as vrea sa iti spun sa cumperi cat mai curand aparat pentru aerosoli si ceea ce ti-a spus medicul sa pui in el, adrenalina, ser etc, pentru ca laringita este urgenta la copii atat de mici. La copilasi atat de mici se ingusteaza canalele pe unde ei respira si ajung la insuficienta respiratorie destul de frecvent din pacate (asta nu inseamna ca la fiecare laringita Doamne fereste, si Alessia a avut de 2 ori si am trecut cu bine) dar sa o tratezi cu cea mami mare atentie.
Cred ca este cea mai scarry experienta pentru mine, si noaptea, sau cand plange si se agita poate incepe sa tuseasca latrator si se sperie si mai tare.

Eu am aparat de aerosoli Omron C28 si este excelent, am dat cam 285 RON pe el cu reducere de la Helpnet si isi face treaba de minune.
Eu as da antibioticul, Alessiuta mea a luat cand avea 3 luni pentru o raceala suprainfectata bacterian, si de atunci a mai luat cativa ani mai tarziu, deci nu obligatoriu daca am inceput asa continuam asa.

Tu stii mai bine, acuma, ultima oara cand a fost pe punctul sa se inflameze, cu un pic de tuse rea, adica latratoare i-am facut aerosoli imediat si de la a doua sedinta nu a mai tusit asa, asa ca antibioticul nu este necesar. Insa la bebe atat de mic nu stiu ce sa spun.

pup si o sa treaca sa stii.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

offff moni sper sa treaca cat de curand

dana sa va fie de bine botezul

raluk m-am distrat azi noapte cu fotografiile voastre. cele cu cravata sunt totale

madalina, crissbebe, crocodana ce faceti fetelor? sunteti bine, nu?

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mda, frumoasa e viata, dar poate pentru altii.

Mi-a cedat si frigiderul, a venit si meesterul sa vada ce are si....surpriza....NU SE POATE REPARA....dar daca am factura il poate schimba....normal ca NU mai am factura de acum 5 ani....de ce??? Nu stiu, pentru ca am 2 sacose pline de facturi si garantii, din 2004 si pana acum....singura care lipseste este CEA DE LA FRIGIDER...Nu mai pot de suparare....si trebuie musai sa imi iau alt firgider...de unde mama naibii scot eu acum minim 15 milioane.

Ma iertati va rog, puteti sa ma ignorati, dar simt ca imi bubuie capul si nu am cu cine vorbi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mda, frumoasa e viata, dar poate pentru altii.

Mi-a cedat si frigiderul, a venit si meesterul sa vada ce are si....surpriza....NU SE POATE REPARA....dar daca am factura il poate schimba....normal ca NU mai am factura de acum 5 ani....de ce??? Nu stiu, pentru ca am 2 sacose pline de facturi si garantii, din 2004 si pana acum....singura care lipseste este CEA DE LA FRIGIDER...Nu mai pot de suparare....si trebuie musai sa imi iau alt firgider...de unde mama naibii scot eu acum minim 15 milioane.

Ma iertati va rog, puteti sa ma ignorati, dar simt ca imi bubuie capul si nu am cu cine vorbi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sunt oferte sa dai frigiderul vechi la schimb si platesti mai putin la cel nou. nu mai stiu unde am vazut dar sigur sunt ca am vazut ptr mama.

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ioanna merci de pont. Numai ca eu trebuie sa ma duc musai azi, sper sa gasesc undeva, ca nu imi mai merge nici frigiderul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Moni iulia, imi pare tare rau ca are puiutul mic laringita, insa, as vrea sa iti spun sa cumperi cat mai curand aparat pentru aerosoli si ceea ce ti-a spus medicul sa pui in el, adrenalina, ser etc, pentru ca laringita este urgenta la copii atat de mici. La copilasi atat de mici se ingusteaza canalele pe unde ei respira si ajung la insuficienta respiratorie destul de frecvent din pacate (asta nu inseamna ca la fiecare laringita Doamne fereste, si Alessia a avut de 2 ori si am trecut cu bine) dar sa o tratezi cu cea mami mare atentie.
Cred ca este cea mai scarry experienta pentru mine, si noaptea, sau cand plange si se agita poate incepe sa tuseasca latrator si se sperie si mai tare.

Eu am aparat de aerosoli Omron C28 si este excelent, am dat cam 285 RON pe el cu reducere de la Helpnet si isi face treaba de minune.
Eu as da antibioticul, Alessiuta mea a luat cand avea 3 luni pentru o raceala suprainfectata bacterian, si de atunci a mai luat cativa ani mai tarziu, deci nu obligatoriu daca am inceput asa continuam asa.

Tu stii mai bine, acuma, ultima oara cand a fost pe punctul sa se inflameze, cu un pic de tuse rea, adica latratoare i-am facut aerosoli imediat si de la a doua sedinta nu a mai tusit asa, asa ca antibioticul nu este necesar. Insa la bebe atat de mic nu stiu ce sa spun.

pup si o sa treaca sa stii.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Exact asta mi-a zis si mie dr vis-a-vis de laringita.
Si i-am luat si eu acelasi aparat de aerosoli Omron C28 cu 215 de la sensiblue.E la oferta cu 250 si am avut si o reducere.O sa-l folosim diseara cand vine tati.
Ii dau ospamox,biotics baby,tantum verde spray,sinupet si ketof.

Sanatate tuturor dovleceilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex fir-ar sa fie!
Ce ghinion cu frigiderul...
sa rezolvi repede!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput