""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""
Raspunsuri - Pagina 16
Danuta1979 spune:
Referitor la legume, a mea se plictisee repede. In afara e Humana piure eu ii mai bag o masa de legume in jur de ora 16-17 cui piure facut de mami. Ii dau 2-3 zile acelasi tip dupa care trebuie sa schimb caci nu mai vrea. De regula alternez piureul de spanac/urzici/loboda cu piureul de legume facut de mine.
Ideea e ca daca nu mai vrea, incearca sa-i faci dealt tip.
Eu in piure ii amestec ficat/ou/carne de pasare de tara.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Selen ce fetita mare si scumpica ai! E fenomenala...aproape ca nu-mi vine sa cred... {noroc ca vad ). Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
ma gandeam eu ca altfel nu ma credeti
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Danuta1979 spune:
Apropos de olite. Mie mi-e cam teaa sa nu cada de pe olita. Voi le-ati luat cu spatar? De care? Puneti va rog o poza?
As vrea sa-i cumpar si eu olita sa se obisnuiasca (sa nu ajunga ca baiatul nasilor care la 3 ani tot in pampers face)..
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Monikus, m-am mai gandit la Rares al tau care nu doarme noaptea..Ai incercat sa dormi tu cu el in pat (sa e simta el aproape)? Si cand se trezeste esti acolo si ii bagi repede suzeta/putin laptic din bibe si nu se trezeste de tot, da putin de falci, te simte aproape si adoarme la loc.. Si asa dormi si tu. Eu asa fac cu a mea, dorm eu cu ea si cand da semne de trezire ii bag ceva in gurita (suzi, san), ma apropii sa ma simta aproape, o iau usor de manuta...si adoarme la loc. Stiu ca nu e ideal sa nu doarme singura in patutul ei, dar asa dorm si eu, doarme si ea si ne si iubim tot tipul. Pur si simplu sunt copii mai mamosi. Ce parere ai? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
Eu la fel procedez, dorm cu ea in pat si neaparat pe ea o pun pe burtica, o intorc pe spate cat sa ii dau sa pape, imi dau seama ca ii e foame cand incepe sa se foiasca si sa isi suga degetelul. Azi noapte s-a trezit de cateva ori, o data chiar plangand, dar ii mangai capsorul, ea isi suge degetelul si se culca la loc. E nostima cand o intorc sa ii dau laptele si ii spun de cateva ori "laptica", deschide gurita sa caute tetina si mainile ei le cauta pe ale mele
techila spune:
Ola gagici,
va urmaresc...sunt aici...vazut filmulete de minunata si precoaca Ebru...asa dragalasa....si sigura pe ea...
si am vazut revenirea de uve...reuelcom
io am doua bucati copchii maraiti si chitaita si stau ocupata cu ei...adica nu apuc sa va scriu...doar sa va citesc
si preconizez mult scris astazi, luand in calcul vremea de afara. si eu tre' sa imi scot si cainii la plimbare in noroaie
ma duc sa fac mancare la pui
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
uve_got_mail spune:
Am luat si eu olita, din aia clasica...am o carte veche unde scrie cum se procedeaza: la aceeasi ora, de preferat dimineata, mama sta pe un scaun cu spatar si cu picioarele sprijinite de un scaunel, cu olita intre coapse. Bebele sta pe olita care sa nu fie nici prea rece, nici prea calda, cu spatele sprijinit de mama; mama il apasa pe bebe pe burtica si il indeamna sa faca kk..se asteapta vreo juma de ora, daca nu si nu, se folosesc supozitoare cu glicerina. Cica metoda se poate aplica de la 6 luni si cu rabdare, copilul va face asocierea olita - kk. Pentru pipi, de-abia dupa ce a facut 1 an.
Eu recunosc ca nu am inceput sa aplic metoda...
hepilica spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Am luat si eu olita, din aia clasica...am o carte veche unde scrie cum se procedeaza: la aceeasi ora, de preferat dimineata, mama sta pe un scaun cu spatar si cu picioarele sprijinite de un scaunel, cu olita intre coapse. Bebele sta pe olita care sa nu fie nici prea rece, nici prea calda, cu spatele sprijinit de mama; mama il apasa pe bebe pe burtica si il indeamna sa faca kk..se asteapta vreo juma de ora, daca nu si nu, se folosesc supozitoare cu glicerina. Cica metoda se poate aplica de la 6 luni si cu rabdare, copilul va face asocierea olita - kk. Pentru pipi, de-abia dupa ce a facut 1 an. Eu recunosc ca nu am inceput sa aplic metoda... mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
..n-am auzit o metoda mai barbara. adica s-o apas pe burtica, vrea nu vrea sa faca kk si pt ca eu vreau sa o obisnuiesc la olita, sa-i pun si un supozitor...doar asa..., si sa mai stam si 1/2 ora...
eu, cel putin in cazul maiei, preconizez un esec total cu metoda asta.
de fapt nu numai esec, ci si repulsie fata de olita.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Danuta1979 spune:
De vreo cateva zile m-a lovit un dor de burtica...de sarcina..Desi nu mi-a fost usor, mie mi-a fostare drag sa fiu insarcinata:)
Poate starea se datoreaza si unor vesti noi, cu 2 colege de munca gravide (una cu baietel de 11 luni si tare fericita ca vine al doilea copil).
Interesant ca pana sa raman gravida vroiam cariera iar acum deja visez la bebe2...ca sa vedeti ce fac copiii astia din oameni..
Eu ma apuc de treaba la toamna...voi?
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Am luat si eu olita, din aia clasica...am o carte veche unde scrie cum se procedeaza: la aceeasi ora, de preferat dimineata, mama sta pe un scaun cu spatar si cu picioarele sprijinite de un scaunel, cu olita intre coapse. Bebele sta pe olita care sa nu fie nici prea rece, nici prea calda, cu spatele sprijinit de mama; mama il apasa pe bebe pe burtica si il indeamna sa faca kk..se asteapta vreo juma de ora, daca nu si nu, se folosesc supozitoare cu glicerina. Cica metoda se poate aplica de la 6 luni si cu rabdare, copilul va face asocierea olita - kk. Pentru pipi, de-abia dupa ce a facut 1 an. Eu recunosc ca nu am inceput sa aplic metoda... mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
La a mea se vede cand vrea sa faca caca ca incepe cu scremutul, asa ca ar fi doar de luat/dezbracat si pus pe olita. Gata, m-am hotarat, il trimit pe sot diseara sa cumpere si incepem odiseea olitei:)
uve_got_mail spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
..n-am auzit o metoda mai barbara. adica s-o apas pe burtica, vrea nu vrea sa faca kk si pt ca eu vreau sa o obisnuiesc la olita, sa-i pun si un supozitor...doar asa..., si sa mai stam si 1/2 ora... eu, cel putin in cazul maiei, preconizez un esec total cu metoda asta. de fapt nu numai esec, ci si repulsie fata de olita. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Si eu am aceeasi parere...., barbara intr-adevar