""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""
Raspunsuri - Pagina 17
selen80 spune:
deja tre sa ne gandim la olita??
eu am una in casa, trebuie s-o caut....si eu vad cand se screme mandra, dar de obicei se intampla in timpul mesei ce fac, intrerup masa si o pun pe olita?! pai daca ii dau banane sau avocado, se oxideaza alea pana face ea la olita....greu dom'le, greu....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
mamideandrei spune:
sora mea a inceput din pripa cu olita, in jur de 1 an cred, avea oarecum ore fixe de kk, dar o mai punea si pt pish, si asa a ajuns de luna trecuta (are 1 an si 5 luni) zicea mama pipi, si daca nu era ma-sa atenta se ducea la baie sa ia olita, si acum mai nou zice mama caca, la inceput nu a crezut-o, dar cand s-a uitat in scutet avea placintica, a doua oara a crezut-o pe cuvant, si a avut dreptate. tare as vrea sa am acelasi succes cu andrei, dar la cat de puturos se preconizeaza a fi el ......este exact ta-su ...face cand vrea el si nu cand vor alti... aseara, dupa baita si bibe, ne alintam amandoi in pat,unul cu fata la celalalt, pe o parte, ii spuneam o poveste, cu o voce calda, inceata, il mangaiam usor, si el ma asculta cu ochii mari, ma mangaia , si la sfarsit, pe acelasi ton zic mama si incepe smecherul sa rada ...eeee...mai ziceti ceva...cica nu stie...da-i puturos si nu vrea sa zica ....mor de oftica...
POZE
Dana15 spune:
Buna ziua!
mai, mamelor, voi asa-i ca glumiti cu olita aceasta? ii puneti pe copillasi, asa, ca pentru poza..dar banuiesc ca nu aveti dorinta de-ai invata de pe acum sa faca pe olita..zic ei eu..
acum stiti ca copiii nu sunt constienti de actul de defecatiei, ca ei nu coopereaza cu buna stiinta si ca daca se intampla sa faca o data, de doua-trei ori..este o intamplare...parerea mea este ca ne grabim un pic..hai sa-i mai lasam o perioada sa fie bebelusi!
Selen este grozava Ebruska..si bine faci mamicule ca te lauzi cu ea..sa simta fata cat este de minunata!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 deja tre sa ne gandim la olita?? eu am una in casa, trebuie s-o caut....si eu vad cand se screme mandra, dar de obicei se intampla in timpul mesei ce fac, intrerup masa si o pun pe olita?! pai daca ii dau banane sau avocado, se oxideaza alea pana face ea la olita....greu dom'le, greu.... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
eu il pun pe carol pe olita atunci cand se screme si face kk
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
moni_iulia spune:
BRAVOOO EBRUSKA!!!
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
x_ggg spune:
Mami de Andrei, acu m-am benoclat si eu la filmuletele in care mananca puiul tau! WOW! M-am mai minunat o data cand am vazut cat e portia de papica la voi!
Pai al meu nu sta locului in scaunul de masa, se suceste, roade centurile, intinde mainile in castron, orice altceva...cand ii bag mancarea in gura, jumate o scoate afara cu limba
Ai vreo tactica aparte? Ii canti, ii povestesti? Cat dureaza o masa la voi? La ce interval mananca? Ma gandesc ca poate pentru ca ii dau san cand mi se pare mie ca ii e foame are mereul stomacul plin si de asta nu vrea papica.
Sfatuieste-ne si pe noi, astea mai nestiutoare!
Cu olita nu ma bag, al meu inca nu sta in fund bine! Si la cat kk face el (o aluna la 3-4 zile si aia ajutata) nu e o investitie prea buna pe moment.
Va pup
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Buna ziua! mai, mamelor, voi asa-i ca glumiti cu olita aceasta? ii puneti pe copillasi, asa, ca pentru poza..dar banuiesc ca nu aveti dorinta de-ai invata de pe acum sa faca pe olita..zic ei eu.. acum stiti ca copiii nu sunt constienti de actul de defecatiei, ca ei nu coopereaza cu buna stiinta si ca daca se intampla sa faca o data, de doua-trei ori..este o intamplare...parerea mea este ca ne grabim un pic..hai sa-i mai lasam o perioada sa fie bebelusi! |
pai cine nu-i lasa sa fie bebelusi? stiu ca nu face acum legatura intre olita si kk dar o va face la un moment dat. si as vrea sa nu ajung ca si colega mea de birou careia nu i-a primit copilul la gradinita ca nu facea decat in pampers. daca face kk la olita si nu in pampers nu mai este bebelus?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Dana15 spune:
eu sunt tare prinsa..si as vrea sa spun la fiecare cate ceva, dar nu pot..va urmaresc in timp ce fac diverse alte chestii, dar nu m-am putut abtine la treaba cu olita..
Liliacule eu te pup si te iubesc, stii, nu? mami, dar asa grava a fost Raducu de a trebuit sa mergeti la Urgenta? si au vrut aia sa-l interneze?! ufff...si tu nu ai zis nimic...
Ralukule va pup si pe voi si ma rog sa se faca bine Alexutul...pozele de pe Picassa sunt minunate..am scris si scolo..cele cu burtica suprapusa peste cele actuale m-au lasat o secunda doua fara respiratie..si cu fluturi in stomac..pot sa-ti copiez ideea?! si daca da, trebuie sa-mi si spui cum trebuie sa fac ..nu acum musai, alta data..cand e mai mult timp..
Lucia te pup ..te vad harnica si ma bucur de numa';
Nela
off..as vrea sa mai scriu, dar..mai tarziu, poate
va pup pe toate! multumesc din suflet pentru felicitarile de botez!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
pai cine nu-i lasa sa fie bebelusi? stiu ca nu face acum legatura intre olita si kk dar o va face la un moment dat. si as vrea sa nu ajung ca si colega mea de birou careia nu i-a primit copilul la gradinita ca nu facea decat in pampers. daca face kk la olita si nu in pampers nu mai este bebelus? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
... hai ma ioanna, ca l-am vazut eu pe carol . e foarte bebelus . si inca unul foarte destept.
maia inca nu sta bine in fundulet singura, dar cand va sta o sa incerc si eu, chiar si asa involuntar daca va face. ea se balanseaza si e nesigura inca si in suportul ala de baie.
parerea mea este ca faci bine, atat vreme cat demersul tau nu-i dauneaza lui. nu stiu daca bine ii face deocamdata, dar oricum nu "strici" nimic. o sa te urmez si eu .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.