""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""
Raspunsuri - Pagina 15
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus 'neata am revenit..tristi ca tatal meu este grav bolnav.. citesc din urma si revin...dar am de citit aici, nu gluma Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Multa sanatate tatalui tau!
Monikus,
Si Sarah a facut un piut de febra dupa vaccinul de 6 luni, a trecut cu Panadol dat de 2 ori la 8 h distanta. Pentru nasuc folosim tot ser Isophy de la Uriage, Marimer nu mi s-a parut prea bun si am o pompita de la Chicco care si-a facut treaba de la inceput asa ca nu am mai luat batista bebelusului. Nu mai stiu nimic de voi, sper ca e mai cuminte Rares
selen80 spune:
mi-au dat lacrimile....parca mi-ai dat cu ceva in cap, Danuta, si am realizat si eu cum a trecut timpul asa este, deja e un an si patru luni de atunci
si eu sunt sigura ca mai sunt bebei la fel de evoluati, sau poate chiar fac mai multe, dar sunt io mai laudaroasa
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Danuta1979 spune:
Referitor la febra, mie pediatrul mi-a zis ca daca face febra si nu-i cedeaza doar la panadol si daca e peste 38,5 sa-i dau alternaiv la 4 ore panadol si ibalgin.
Poate ajuta pe cineva aceasta informatie.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui selen80 multumim pai vezi Mamideandrei, trebuie sa-i creezi conditii baiatului la mine de ex, daca era pe jos, n-avea de ce sa se tina sa se ridice...adica nu sa se tina asa de bine cum se tine de marginea de la canapea.... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
ce scumpica e printesa!
monikus spune:
Anomis, Danuta, . O sa incerc Uriageul poate merge ca deocamdata cu ser fiziologic si ce mi-a cumparat bunica nu prea.
Selen ptiu sa nu va deochi. E o precoce fetita ta. Trebuie sa se ia de mana cu Carol care face la olita.
Uve, nici noi mancam inca prea bine. Sunt insa sigura ca in timp se va rezolva. Nu as putea sa spun ca suntem mai cuminti, eventual mai mofturosi putin dar asta e. Pana acum nu am avut probleme la nici un vaccin dar la asta e de groaza. Imi e asa de mila de el ca nu poate respira si implicit nici manca. Va doresc toate cele bune.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
suede spune:
Selen ce fetita mare si scumpica ai!
E fenomenala...aproape ca nu-mi vine sa cred... {noroc ca vad ).
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
hepilica spune:
Mai, cat de frumoasa e Ebru si cat de dulce este cum merge! Draga de ea !
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Monikus bine ca il lauzi tu pe Carol, ca mami a lui tace malc...am vazut eu si in poze cat e de avansat, ca sta super bine in fundulet si in picioare....vedeti, v-am zis eu ca-s laudaroasa dar asa imi vine, sa impartasesc totul cu voi, ce sa fac??! daca ma credeti, dupa sot, voua va zic totul legat de Ebru...dup-aia la familie si prieteni....
Uve multumim..legat de greutate, eu am mai zis de cateva ori pe aici, mie in luna a sasea mi-a luat fix 150 gr, dar nu m-am ingrijorat...a recuperat ea in urmatoarea si Ebru are zile si zile, cand papa doar cateva lingurite de legume, si cand papa tot (adica vreao 100 gr..), chiar daca e aceeasi combinatie de legume....depinde mult cum o prind, odihnita, fara dureri de burtica...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Danuta1979 spune:
Monikus, m-am mai gandit la Rares al tau care nu doarme noaptea..Ai incercat sa dormi tu cu el in pat (sa e simta el aproape)? Si cand se trezeste esti acolo si ii bagi repede suzeta/putin laptic din bibe si nu se trezeste de tot, da putin de falci, te simte aproape si adoarme la loc.. Si asa dormi si tu.
Eu asa fac cu a mea, dorm eu cu ea si cand da semne de trezire ii bag ceva in gurita (suzi, san), ma apropii sa ma simta aproape, o iau usor de manuta...si adoarme la loc.
Stiu ca nu e ideal sa nu doarme singura in patutul ei, dar asa dorm si eu, doarme si ea si ne si iubim tot tipul.
Pur si simplu sunt copii mai mamosi.
Ce parere ai?
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
hepilica spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Selen, ce mamica fericita... Ce minune e Ebru a ta. Eu nu am vazut nici un bebe asa precoce pe forum (care sa mearga de-a busilea asa devreme, sa se ridice apoi in picioare si sa mearga la 7 luni jumate). Pai mami, in ritmul asta la 4 ani o dai la scoala!!! F. frumoase filmultelele...mi-au dat lacimile cand a vazut-o pe mititica cum se ridica ea si merge. Ce a trecut timpul, parca acum punei pe webshoot primele poze (acelea din birou, in care abia se intrezarea burtica)...Abia astept sa traiesc si eu aceste clipe minunate cu ridicatul si mersul. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
...hai ma! da' david de luto, carina de uka, natalix de fragutza care se ridica si vrea sa pape tarcul...? ei nu sunt tot copii precoci ?
da' maia mea - copilul elice - ? mai face cineva ca ea, sa se invarta pe burta in toate directiile? vezi ce deosebita este ?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.