""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""
Raspunsuri - Pagina 14
monikus spune:
Camy Doamne ajuta sa se faca bine tatal tau.
Monica, Alex , Suede, Fraguta multumesc. A venit bunica de la farmacie cu Physiomer baby. E un spray. A facut foarte urat asta mic la el. Nu cred ca o sa il mai folosesc. Sa vad cum fac sa ma duc jos sa iau Isophy de la Uriage. Sper sa mearga si la noi.
Mai rau e ca nici nu vrea sa manance. Nu a mancat nimic de aseara de la 22.00. Uof. Sper sa trecem si peste asta. Va pup.
Selen
Krissulin trebuie sa vina o fata care are parola si stie sa umble pe acolo. Lasa-ti datele necesare si sigur te va trece cineva si pe tine acolo. Imi pare rau de buf. Pupam poate trece.
Suede, Moni spor la ingrasat copilasii. Oricum eu zic ca sunt bine si asa. Mie mi-a zis dr ca e cam grasut. In fine.
O zi buna tuturor.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
anomis28 spune:
Buna dimineata,
Alex si Lali multumim de tratatii
First of All
Ana Banana - La multe lunitze pentru ieri!
Sa fii sanatoasa iubita mica si sa le aduci numai bucrii strutilor regali
Simon - mamisipisa mai spuneti si voi ceva
Tudor de loradin
David de Ancutzam
Sa cresteti mari puiuti dragi
si sarbatoritii de azi:
8 lunitze
Andreea de Monique
Stefan de Raluca
7 lunitze
Soimitza draga de Montreal
AnaMaria
Valdutz si
Mezina de jumate de anisor
Maria
Sa fiti sanatosi si veselosi!
Camy, multa sanatate tatalui tau, tu cum mai esti? Ce face Flaviu? Cum se impaca cu lp?.
Monikus si noua ne-a mers bine cu Uriage si cu Marimer, da' parca uriage rulz.
Laura ce face scumpicul? Doamne Ajuta la eco sa fie totul perfect.
Liliacule, tare mult ma bucur ca te vad si ca ai vesti bune. Ati tras ceva saptamana trecuta
Alex multa bafta cu cautarile si gasirile azi.
noi fugim la o cafea in mall
see you later
Danuta1979 spune:
Buna dimineata!
Cami, multa sanatate tatalui tau!
Monikus, multa sanatate lui Rares! Eu i-am dat cu ser fiziologic dar intr-adevar nu e prea eficient...
Noi la 6 luni am facut vaccinul (schema gratuita) si nu au fost probleme sau reactii adverse. Nici febra.
O zi faina (sa-i facem in ciuda ploii, ok?)!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
selen80 spune:
enjoy
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
x_ggg spune:
Printesa Ebru, esti cea mai tare!!!!
Felicitari!
Si da, telecomanda e cea mai buna momeala! Si un bidon de plastic de la suc, sau cutia cu servetele!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 enjoy de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
super tare! sa-ti traiasca si sa-ti umple sufletul numai cu realizari
PS. al meu de-aia nu merge, ca n-am tablie la pat
POZE
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Seleeen ce faci mami? Credeam ca v-ati suparat pe noi de aia nu ne mai vizitati Mai sunt fete care intrau des inainte si acum ne ignora :Diana_n,Ralucile mai toate,Aida,Anco,Tulibu,Mama si Pisa,Ttik,Mkunigunda,Uve.Ce o fi cu ele?Dar de Katteryna,cu fetita Raisa,bolnavioara mai stiti ceva? Intrebasem eu ce au patit si nu mi-a raspuns nimeni. Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! |
, am intrat un picut zilele trecute, dar nu m-a bagat nimeni in seama - probabil asta se intampla cand nu mai poti fii activa ca odinioara, as vrea sa nu va ignor, dar si cand merg la baie e cu mine, iar azi cand am incercat sa intru pe acilea s-a aruncat cu gurita chiar pe coltul laptopului si sa vezi urlete...
Sa stiti ca si noi avem probleme cu diversificarea, mai precis cu legumele, carnita, ousorul...nu le vrea si pace, a luat in ultima luna doar 350g, noroc ca era ea mai dolofanica; avea la 6 luni 68cm si 8 kg. Am zis ca fac pauza vreo cateva zile si incercam din nou
selen80 spune:
multumim
pai vezi Mamideandrei, trebuie sa-i creezi conditii baiatului
la mine de ex, daca era pe jos, n-avea de ce sa se tina sa se ridice...adica nu sa se tina asa de bine cum se tine de marginea de la canapea....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Fragutza spune:
Vaaaai, cat de draguta e mititica! Cum merge ea
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Danuta1979 spune:
Selen, ce mamica fericita...
Ce minune e Ebru a ta. Eu nu am vazut nici un bebe asa precoce pe forum (care sa mearga de-a busilea asa devreme, sa se ridice apoi in picioare si sa mearga la 7 luni jumate). Pai mami, in ritmul asta la 4 ani o dai la scoala!!!
F. frumoase filmultelele...mi-au dat lacimile cand a vazut-o pe mititica cum se ridica ea si merge. Ce a trecut timpul, parca acum punei pe webshoot primele poze (acelea din birou, in care abia se intrezarea burtica)...Abia astept sa traiesc si eu aceste clipe minunate cu ridicatul si mersul.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent