""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""
Raspunsuri - Pagina 13
mamideandrei spune:
alex, cand si-a schimbat mama masina de spalat (de la domo), cu aceeasi oferta, au venit ei si au luat pe cea veche, si i-au adus-o pe cea noua acasa! poate merge asa si la tine
POZE
suede spune:
Buna dimineata fetele,
Ce vreme de dormit....dar cine ma lasa?
Alex merci de ,spor la cumparaturi.Ce bine ca a papat papusica cereale!
Lalimerci de tratatie!
Selen ce fetita mare ai,super,felicitari!
Camy pentru tatal tau!
Monikus si noi tot cu ser curatam nasucul
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
krissulin spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu am folosit inca de la nastere ser fiziologic de la Isophy si a fost totul k.In schimb cu apa de mare nu prea ne-am impacat.Azi vom merge la dr pt trimitere la eco transfontanelara pt hemangiomul acela.Noi tot schema gratuita o facem si nu a facut nici temperatura nici nu s-a umflat locul.In schimb aseara ne-am speriat tare rau ca ardea copilul si plangea dar in schimb rupea tzitzi in doua.Cred ca de la primul dintisor dar acum este totul bine ne cam rasfatam.Ieri a fost o zi complicata pt ca de dimineata am facut si primul buf din pat, a urlat mititica din toti rarunchii dar slava Domnului nu a patit nimic sim dupa ce i-a trecut sperietura radea si sufletul meu plangea si ma invinovateam de mama focului ca nu am fost cu ea in camera.VA pooop si sanatate la bebe.
Fragutza spune:
Bun gasit!
Monikus, eu folosesc ser fiziologic pt desfundat nasul. Fiolele alea mici de la Uriage insa nu-mi placeau, tot timpul dadeam serul pe langa. I-am luat o sticla de ser si ii bag in nasuc cu o seringa, asa in jet puternic si dupa cateva minute ii scot cu batista bebelusului.
Nu e incantata de procedura, dar e eficient.
Pupam baiatul frumos sa-i treaca mucutii si febra!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Lali_mete spune:
Seleeen ce faci mami? Credeam ca v-ati suparat pe noi de aia nu ne mai vizitati Mai sunt fete care intrau des inainte si acum ne ignora :Diana_n,Ralucile mai toate,Aida,Anco,Tulibu,Mama si Pisa,Ttik,Mkunigunda,Uve.Ce o fi cu ele?Dar de Katteryna,cu fetita Raisa,bolnavioara mai stiti ceva? Intrebasem eu ce au patit si nu mi-a raspuns nimeni.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Tudorita al meu e mai bine.
Iulika,o sa incerc sa-ti satisfac dorintele.
Multumim tuturor pt urarile de sanatate!
Fetele, pt iaut cred ca merge si laptele fiert si lasat sa se raceasca iar apoi se adauga un iaurtel in el.
Eu fructele(mar si banana) i le dau razuite cu lingurita.Tai marul in jumate si razui cu lingurita si-i dau direct.Am vazut la o mamia in parc si am incercat si eu sambata la tara ca era mai greu de spalat blenderul si a papat un mar intreg si putina banana iar el nu pre manca decat 5-6 lingurite blenduite.
Alex,multumim de cafea si spor la cumparaturi.
Noi ar fi trebuit sa facem azi vaccinul dar,sper sa-l putem face macar saptamana viitoare.Si noi tot schema gratuita am ales-o si dr il avea la frigider.Apropo de asta, avem si noi 67cm si doar 7.290kg.Dr aa zis ca ar fi trebuit sa aibe 7.800kg.Asa ca de indata ce se face bine o sa incep sa-l indop.Trebuie sa-i bag si lui repejor carnita si ou.
Camy,sanatate tatalui!
Si eu tot cu seringa ii pun ser in nasuc.Pipeta n-a avut succes.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
suede spune:
Moni ma bucur ca Tudorita e mai bine.
Legat de dimensiuni,la 6 luni si Mihnea avea 68 cm si 7,350 kg,asa ca nu-s departe (adica acum o saptamana).
Oricum e bine ca al tau accepta mancarea.Al meu cand vede lingurita,urla de nu ma mai inteleg cu el.Se pare ca o asociaza cu faptul ca i-a fost rau.Nu stiu cum sa fac...Am incercat sa-i pun suculetul in biberon,tot la fel .
Oricum,ca sa fim siguri ca nu-i pancreasul ,azi dupa amiaza mergem la ecografie.
pentru toti puiutii cu probleme!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Monica sar'mana de idee, dar iti dai seama ca am o namila de combina frorifica de 2m si ceva si cu dracu sa o duc eu pana la aia la magazin? Si asa, stau si ma gandesc ce fac eu cu ea? Ma rog , asa e cand e sa fie ghinionul cat casa. |
Salutare!
Hai ma Alex ca nu e asa complicat. Cum naiba, ai un frigi stricat pe care il poti da la schimb si economisesti bani si tu iti faci griji cum il cari. Fa cu mana in trafic la unu' cu duba si intreaba-l daca nu vrea sa faca un ciubuc... Hai, ce naiba imposibil sa nu va descurcati. Sau poate vin chiar aia de la magazin care iti aduc acasa frigi nou si il iau pe ala vechi...
Oricum tb sa scapati de el din casa. Cum il carati atunci?
Dar de unde l-ai luat, nu te au aia in baza de date? NU gasesc ei in arhiva factura? Fa un pic de valuri si poate rezolvi fara asa multi bani. Ce marca e? Scrie-le astora care le produc, astora care le importa, spune-le ca ii reclami..., fa valuri . Cere-le macar un discount la un frigi nou.
Hai, succes!!!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
neatza!
multumim fetele, de cafele
Ioanna sunt SUPER pozele de la gratar!! o gramada de bebei, mamici si tatici frumosi! EDIT: si animalute frumoase
Hepi, Raluk, enciclopediile noastre ambulante , va multumim
eu am facut dupa reteta Lialianei iaurtelul si e bunut...cu lapte de la sursa...
Alex succes la cumparaturi! si mie mi se pare normal ca in mom in care iti aduc frigiderul nou acasa, sa-l ia tot ei pe cel vechi...sa intrebi acolo....
Camy multa sanatate tatalui
Moni ma bucur ca Tudorita e mai bine....
intr-adevar Suede , cine ne lasa, ca si eu ce-as mai
vine acum si filmuletul cu pricina
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta