HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramona80 spune:
Bine ai venit pe lume, Ilinca Sabina.
Sa fii sanatoasa.
Felicitari mami. Recuperare rapida.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +28
Ramona80 spune:
Ups, am uitat sa schimb semnatura. De ieri am intrat si noi in 30 de saptamani.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +30
mommy_to_be spune:
Rocsy, stai cumintica in patut sa treaca contractiile astea urate Sa ne anunti cu ce rezultate vii de la medic.
nana, mi se rupe sufletul de tine cand ne spui cum iti petreci tu noptile Esti o mamica tare curajoasa!!! Sper ca dupa ce nasti sa te simti mai bine, ca sa o poti alpta pe Iubirici. Daca nu se poate, vorba ta... mai bine te tratezi decat sa apara complictii, Doamne fereste!
Artu, mi se pare minunat ce descri, cum doarme Sabina pe burtica si cum o mangaie soarele pe fata. Fiecare post de-al tau ma induioseaza si dupa cum am mai spus, ma face sa-mi doresc si mai mult sa ma intalnesc si eu cu Maya.
Maine ma duc la eco Sunt taaaare curioasa cat a mai crescut Maya, caci dupa cum va spuneam, burtica mea s-a facut si mai mare decat era. Iar miercuri ma vad si cu doctorita si speeer sa stabilim exact data nasterii. Sa vedem cum stam cu colul si cat de mare e bebelina mea.
Deocamdata numai bebeline s-au nascutla odiseea noastra . Liliacul roz la putere Urmatoarea nastere ne va aduce tot o bebica frumoasa (a muricai). Oare care va fi prima puta de la odisee? Sa fie floricica de liliac albastru a Soranei?
O zi superba va doresc!
Mira fericita 35+cu Maya Alesandra
AMR 4 saptamani
minunea mea
theophillina spune:
Buna, burtici!
Sa mai raspund si eu din memorie ca neuronu’ gravid e suprasolicitat.
Ale, felicitari pentru 33+ si pentru patut, este foarte frumos, sa-l stapanesca sanatoasa printesa.
Ioana, multumim frumos de liliac este superb.
Sorana, am facut o plimbare sambata pe aici prin Halkidiki (unde-ti place tie mult) si a inflorit liliacul si aici peste tot, pe la porti, pe camp, este superb, tre’ sa trag si eu o fuga la casa de la tara a soacra-mii sa vad daca acolo a inflorit sa-mi iau si eu. In rest, vezi ca sunt cu ochii pe tine ca pe butelie.
Sabina, imi imaginez ca e greu cu 2 bebeluse mici si cu serviciul, ce bine ca te ajuta sotul tau si ce frumos povestesti tu de Ale, cum si-a intrat ea in rolul de surioara mai mare, mi-au dat lacrimile de emotie. Imi pare rau de laptic, dar daca asa a fost si la Ale esti mai linistita, cred. Multe floricele si multi pupici pentru voi.
NicoletaB, bine ai venit si tu in clubul 30+, caruia m-am alaturat si eu la o zi dupa tine. Acum am inceput si noi AMR, nu-mi vine sa cred.
Murica, acum incalzim agitatele pentru tine, sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa!
Corina, tu nu schimbi semnatura?! Hai si tu in clubul 30+.
Am intrat si noi in saptamana 30, am inceput AMR-ul, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, wow, am emotii din ce in ce mai mari, si pentru ce incepe puternic odiseea nasterilor la floricelele de liliac si pentru ca ne apropiem usor-usor si noi de final.
Ref. la mesaje, pentru ca si eu sunt printre ultimele la odisee, imi puteti trimite oricand mesaje, pentru ca pagina DC este tot timpul deschisa pe laptop-ul meu si mi-ar face mare placere sa anunt aparitia floricelelor de liliac, asta daca nu va deranjeaza ca sunt intr-o retea internationala.
Va pupic si va doresc o zi buna.
Theodora 30+ Stelios
AMR 10 saptamani
Vivela spune:
Felicitari mamico Laurita!!!
Bun venit Ilinca Sabina, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa.
Va asteptam acasa, fetelor.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
am vazut un www.220.ro/faze-tari/Cine-Leagana-Copilul/e89OGvgFK8/" target="_blank">documentar dragut, poate -macar din lipsa de altceva - vreti sa-l vedeti si voi. e mai interesant de pe la min. 18-20 incolo...
pe mine la un moment dat m-a bufnit boceala, desi nu-s la primul copil, cred ca hormonii o iau razna oricum...
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
gabriela_s spune:
vivelahai ca m-am flescait si eu la ultima parte,cu nasterile,si nici eu nu sunt la prima nastere.mie imi vine sa plang de ciuda mai mult,ca la noi ,cel putin unde nasc eu,nu iti poti tine copilul in brate dupa ce nasti,ti-l arata doar cateva clipe,apoi il duc si il izoleaza.au dreptate si pe undeva,ca riscul de infectii e mare,la cate specimene se perinda prin sala de nasteri.infirmierele nu fac altceva decat sa schimbe cearceaful de pe masa si sa spele pe jos,eu atat am vazut ca au facut dupa cea care nascuse inaintea mea.Eu am reusit sa iau un streptococ din spital.
Apropos,uitati aici ce se intampla cu bebelusul dupa nastere,mai ales cine mai naste la Cantacuzino,ca acolo e filmat.Cum o fi sa te ia cineva de la mama din burta,unde e cald,intuneric si umezeala,sa te puna pe masa aia,sa iti bage lampa in ochi,sa te intoarca in toate partile.In loc de sanul mamei iti baga un aspirator pe gat...
Pe bune ca as naste acasa
www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului" target="_blank">ce se intampla cu bebe dupa nastere
in aceeasi serie,din perlele fetitei mele "mami,la televizor cand l-au scos pe bebe de la mami a lui din burtica,mami a lui l-a mangaiat asa pe ureche.vreau sa ma mangai si tu pe ureche".o mai apuca din cand in cand,vrea sa fie bebe mic,se baga la pieptul meu si se face ca "bea laptic".
Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai
rosanne spune:
Bine ai venit pe lume Ilinca
Felicitari mamica Laura
Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
rosanne spune:
Nu credeam ca o sa intample asa de repede, dar deseara ma internez ....
....SI MAINE SE NASTE DIANA....
O sa intre sora mea maine sa va spuna noutati despre noi.
Pana la urma, bblina nu a mai luat in greutate si a scazut si cantitatea de lichid amniotic.....
Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rosanne Nu credeam ca o sa intample asa de repede, dar deseara ma internez .... ....SI MAINE SE NASTE DIANA.... O sa intre sora mea maine sa va spuna noutati despre noi. Pana la urma, bblina nu a mai luat in greutate si a scazut si cantitatea de lichid amniotic..... Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
wow, Roxy (rosanne), ne rugam si pentru tine sa fie totul bine maine, cred ca esti foarte emotionata ,pe mine parca m-a trecut un fior pe sira spinarii .
s-o primim cum se cuvine pe micuta Diana!!!!
_