HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
cusa spune:
Multumim Simona despre vesti de la surioara ta!
BINE AI VENIT PE LUME SABINA ILINCA!
FELICITARI LAURITA SI RECUPERARE CAT MAI RAPIDA!
Cornelia
34+ cu Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
bubu30 spune:
Felicitari Laurita !!!
Bine ai venit pe lume Ilinca Sabina !!!
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
Crissy_C spune:
Acum, ca am citit si eu din urma si am felicitat-o deja pe Laura , sa raspund si eu:
In primul rand, multumesc scumpelor care m-au felicitat pt rezultatul de la eco Ruxi Bubu, Sorana, Nana, Mira, Nati, Laura, Ale, Theo, Rocsy multi
Gabriela, mai ce poze frumoase ai pus tu de la prima nastere, ce scumpica era Adriana, mititica de ea!!! Sper ca esti mai bine cu contractiile alea nesuferite
Sorana, mama ce bebe mare, aproape 3500 g, Tudor e pregatit se pare! Tinem motatele in stand by!
Aniska, ce putin mai ai si tu, pana in 2 saptamani!!!
Andrada, esti o gravi superbaaa, si baietelul tau are niste ochisori de-ti vine sa-l mananci! Mai ce bine ca mai poti sa dantzuiesti acum!
Ale, stii ca poti sa ma suni oricand, esti cam cu o sapt inaintea mea ca DPN, deci sper sa 'ne tinem' amandoua pana la 39-40 sapt si sa anunt eu pe forum ca ai nascut printesa grasuna! Felicitari pt instalarea patutului, sa-l stapaniti sanatosi!
Murica, mama, 3600 deja! O fetita grasunica, bravooo! Deci am inteles bine, joi e data fixata pt nastere? Pregatim motatele?
Mira , felicitari pt intrarea in luna a noua! Ma bucur ca te-a inveselit sotul si are dreptate, stai cumintica si burtica sus pana pe 5 mai, macar!
Fetelor, din ce vad pe aici, o sa tot tinem motatele in priza de-acum inainte, abia astept sa se mai nasca floricele de liliac sanatoase si frumoase!!!
Cristina, fericita 32+ cu Patricia
AMR 7+
r_ocsy spune:
Felicitari Laurita!
Bine ai venit Ilinca Sabina, sa ai parte numai de bucurii si impliniri si multa sanatate !
R_ocsy 34 + Ana Sofia
AMR 5 saptamani ! Mai avem asa putin !
bubu30 spune:
Neata fetele !
Azi ne-am trezit tarziu , rusinica , chiar daca am dormit doar in faze dar macar am dormit pana la 11.30
Pe cand am crezut ca mai scot si eu agitatele , Ilinca Sabina era nascuta de cateva ore.
Ma bucur sa vad in sfarsit la floricelele noastre de liliac si cazul in care ecograful a gresit in minus, invers decat pana la restul floricelelor - adica eco a zis 2800 g si floricica a avut 3250 g
Bravo floricica, sa fii sanatoasa, frumoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de mami, tati si fratiorul tau
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
r_ocsy spune:
Nana : si eu cred ca de la petrecerea de sambata mi se trage ; am vorbit cu dr. si ma asteapta maine la TNS ! Pana atunci pastilute si patut .
Cat trebuie sa suferi ... mai ai putin, cand o vei avea pe fetita ta in brate vei vedea ca a meritat efortul .
R_ocsy 34 + Ana Sofia
r_ocsy spune:
Ma duc inapoi in patut ... am asa o senzatie de greata !!!
R_ocsy 34 + Ana Sofia
dana81 spune:
Ilinca Sabina
BINE AI VENIT PE LUME PUIULE,SA FII SANATOASA SI FARA COLICEI
FELICITARI LAURAAAAA!!!!!
29+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
n_a_n_a spune:
Rocsy , stai cuminte, asa ai cele mai multe sanse sa-si revina burtica! Imi pare rau pentru greata... Iti tin pumnii pentru TNS de maine. Si eu ma duc la medic miercuri, cand trec in saptamana 37, sa vedem cat s-a mai ingrasat si lungit piticot, si in ce stare e placenta si mini-colul meu. Imi doresc din suflet sa reusesc sa ajung in saptamana 39/40 si pentru asta stau lipita de pat. Cat despre stomac, n-are decat sa ma doara acuma (ma mai crizez eu, da-mi trece ), insa sa ma lase-n pace dupa ce nasc, sa pot alapta, chiar daca asta inseamna sa stau fara tratament minim sase luni!
Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
mommy_to_be spune:
Bine ai venit pe lume suflet mic si drag, Ilinca Sabina!!!] Felicitari Laurita!!! Recuperare usoara iti doresc si-ti trimit un buchet gigantic de flori de liliac (virtual)
Noroc ca am scos motatele aseara, ca azi nu am mai apucat Asteptam vesti si pozici cu bebelina grasulina, frumoasa si papacioasa
Mira fericita 35+cu Maya Alesandra
AMR 4 saptamani
minunea mea