HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Bine ai venit floricica de liliac, Ilinca Sabina, sa iti dea bunul Dumnezeu multa sanatate si noroc in viata si parintilor multa rabdare.
Felicitarie Laurita!

Iubirisca 32+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Nana, pai atunci e si mai bine, eu asa intelesesem. Oare poate diferi de la companie la companie sau regimul acestei compensatii e o chestie generala? La noi cred ca se compenseaza doar pentru 6 saptamani, pentru ca in CCM-ul pe institutie nu se specifica nimic referitor la articolul asta din CCM-ul la nivel national,

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Cel mai bine e sa discuti direct cu cei de la HR-salarizare de la tine de la serviciu, ce si cum: sa le spui ce prevede CCM national la art 66 si 51, si sa iti ceri drepturile. Asa am facut si eu cand am intrat in maternitate, nu de alta, dar sa fiu sigura ca suntem pe aceiasi lungime de unda , desi nu imi faceam probleme pe tema asta; o companie cu mii si mii de angajati nu isi permite sa recurga la tertipuri de doi lei, care ar costa-o mult ca si imagine... se limiteaza doar la nerecunoasterea si neplata orelor suplimentare

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Felicitari Laura!!!

Ilinca Sabina, bine ai venit pe lume!

Sa fii sanatoasa, cuminte, o bucurie petru mami si tati!!!

Ce repede a nascut Laura, nici n-am apucat sa mai scot motatele!
Scumpa noastra, refacere cat mai rapida, mult laptic si multa fericire iti doresc, alaturi de floricica ta de liliac!

Cristina, fericita 32+ cu Patricia

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

am citit vestea cea mare,m-au luat si pe mine emotiiledesi era anuntata,dar na,am devenit mai senisbila la sarcina asta,e clar,ma inmoi la fiecare veste din asta...

Felicitari Laura!!!!!!!!!!

Merg diseara la doctor,nu mai stau asa,vreau sa vad ce e cu contractiile astea,sa vad in ce stadiu mai e colul meu.Sper sa fie totul bine.
M-a apucat agitatia,ca n-am nimic aranjat,cumparat,nici actele pt recoltarea de celule stem nu-s gata,nu stiu ce naiba ne cacaim atata cu toateparca ne dam cu stangul in dreptul.

artu deci nu vrei sa ne arati poze pana la botez,aha!!!
sa stii ca inghetata nu se punee mai mult lapte...si mie tot de inghetata mi-e pofta in ultima vreme.

nana este vorba de o decizie luata de sefii tai sau e lege pt toate mamicile?nu e o idee rea

eu pana in 15 aprilie am fost in concediu de risc maternal si luam exact cat as fi luat si daca mergeam la servici,ba la sfarsitul lui martie am luat chiar cu 150 de lei mai mult .Nu stiu de la ce e diferenta asta in plus,pt ca anul asta au decis sa nu mai indexeze cu rata inflatiei salariul,dar ne vor da doua "prime" in valoare de 150 de lei fiecare,dar abia in iulie iar cealalta in decembrie.Uite asa,de la an la an mai taie...si mai taie...acum au o scuza ca e criza,din pretenii insa nu taie
din 15 am intrat pe prenatal,sunt curioasa cat voi primi.oricum n-am un salariu zdrobitor,asa ca orice vine in plus conteaza.mi-e si jena sa ma "laud" ca lucrez in sistemul bancar (aia cu salarii nesimtite cica).

Va pup,incerc sa ma duc vis-a-vis pana la cosmetica,am nevoie urgenta de pedichiurasper sa ma lase domnisoara!

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Nana poti sa ne dai mai multe detalii despre aceste articole din contractul colectiv de munca; eu urmeaza sa intru in concediu si as vrea sa stiu cat mai multe detalii- in afara de concediul medical mai trebuie sa aduc ceva la firma?

Iubirisca 32+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

www.gapo.ro/poze/ES1BBFTHMK130SU.jpg" target="_blank">pentru Laurita
pentru Burticile cu Flori de Liliac
pentru Mamicile de Flori de Liliac

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Sunt nebuna eu, stiu, ca am pofte iar stiu, dar sa simt mirosul liliacului din niste poze... nu am patit niciodata!!! lA VEDEREA POZEI pentru burtici (adica si pentru mine): am simtit mirosul!
MULTUMIM ARTU!!!
Acum trec la citit cu temeinicie, am facut numai un rond, sa vad de Laura si inca nu am citit nimic, dar sunt abia la pagina cu liliac!!!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Gabi, ai pm.

Iubirisca, cate firme, atatea obiceiuri legate de hartagorie - deci cel mai bine e sa vorbesti la tine la HR - asa cum am spus mai devreme, eu asa am procedat, in vederea evitarii neintelegerilor. La noi nu au avut nevoie de cereri sau alte chestii, a fost suficient certificatul de concediu medical, dar nu stiu ce cer in alta parte. Despre drepturile tale, citeste www.drepturile-gravidelor.ro/" target="_blank">aici si www.ugir1903.ro/download/CCMUN2007-2010.pdf" target="_blank">aici . De asemenea ar trebui sa citesti CCM la nivel de societate, de la tine de la serviciu, daca aveti asa ceva, cu precizarea ca daca aveti, prevederile sale nu pot fi sub cele inscrise in CCM la nivel national; iar daca nu aveti, se aplica direct CCM la nivel national.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Iubirisca, articolele respective zic asa:
Art. 51. - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;

Art. 66. - (1) in cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.

Ele au caracter de obligativitate, deoarece sunt prevederi ale CCM la nivel national.

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
Sunt nebuna eu, stiu, ca am pofte iar stiu, dar sa simt mirosul liliacului din niste poze... nu am patit niciodata!!! lA VEDEREA POZEI pentru burtici (adica si pentru mine): am simtit mirosul!
MULTUMIM ARTU!!!
Acum trec la citit cu temeinicie, am facut numai un rond, sa vad de Laura si inca nu am citit nimic, dar sunt abia la pagina cu liliac!!!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Eu "pofta" asta mi-o tratez cu parfumelul de liliac de la Yves Rocher ! Mor dupa el, miroase ca si liliacul adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

FELICITARI LAURA!!!

Bine ai venit printre noi, ILINCA SABINA!
Iti dorim multa sanatate, fericire, noroc si multa multa dragoste!!

Ce repede a nascut Laurita! Cum am ajuns la job am intrat special sa vad vestile despre ea si nu imi vine sa cred ca deja avem vesti despre Ilinca!

Ana 32+ cu

Mergi la inceput