HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Revin, ca am terminat de citit capitolul trecut.
Retinut taaaaaaaaaaare putin, dintre care:

Nana, you look HOT!!! :D Burtica frumoasa, mamica arata excelent, ce sa mai - nota 10+++!!!
Andrada, si tu esti o delectare de gravidutza!!!

Ladies, cum eu voi naste printre ultimele, puteti lua nr meu de telefon pt anunturi, fara nici o grija!

Si pe mine ma bate gandul sa incerc scutecele refolosibile, insa inca nu ne-am hotarat 100%. Cred ca o sa iau 2-3 pt teste, apoi restul, daca ne convine.

Asaaa, parca mai vroiam sa zic ceva, dar..

Eu de azi sunt cateva zile in concediu de odihna, apoi direct prenatal. O sa mai merg cateva ore pe zi sapt asta, marti-joi, dar oricum mi se pare destul de ciudat ca s-a facut luni, iar eu am ramas acasa
Ma apuc acusi de gospodarit usor-usor, cu pauze si revin mai dupa-amiaza.

burticile!

Corina 29s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici, mamici si bebici !

Pana mi-am scris eu mesajul kilometric, a si nascut Laurita!
Eu am avut un weekend tare frumos, cu mami si surioara mea langa mine, pacat ca s-a terminat... Azi noapte a fost horror din nou, n-am putut pune geana pe geana din cauza durerilor de stomac; stau cu gheata in spate si ma rog sa nu cumva sa se intample ceva nasol pe acolo... Sincer, nu stiu cat mai pot sa rabd, daca toata tevatura nu se potoleste dupa nastere, cred ca voi fi nevoita sa renunt la alaptare, ca sa ma pot trata corespunzator, sa nu ma trezesc ca-mi perforeaza pe undeva... Am o stare de spirit proasta, sunt iritata la culme, franta de oboseala, n-am mancat nimic de ieri de la ora 17 ca mi-e si frica sa mai bag ceva in gura; ce mai, sunt praf! Da-mi trece mie, ca n-am incotro, nu ?

Mary, Andrada, Laurita, Nico, Cris, Theo, Anca, Remy, Corina , ma bucur ca si voua v-au placut pozicile cu burtica de la fotograf!

Mary, nu ma plang de aspectul fizic (doar un piculet ); dar simt fiecare kg de cate ori ma ridic din pat - ma omoara genunchii, de bazin nu mai zic nimic ca aici e de vina burta, nu ma mai pot aseza pe vine sa culeg ceva de pe jos - la fel ma omoara genunchii si abia ma mai ridic in picioare... Asa ca nu ma intelege gresit, durerea mea nu e una sufleteasca, ca vai Doamne cum as arata (desi si asta ma deranjeaza pentru ca toata viata am avut alte standarde si am muncit pentru ele, cu multa atentie la ce si cat bag in gura, cu miscare, nu m-am bazat 100% pe zestrea genetica si natura...), durerea mea este una fizica, a unor articulatii slabite de statul in pat, si care fac fata cu greu acestui surplus. In plus, gandeste-te cat de greu imi e psihic, sa stiu ca toata sarcina asta am mancat numai salata verde si rabdari prajite, nu m-am putut desfata cu bunatati ca orice gravida "normala", asa ca zi multam ca poti savura cate-o clatita, ca nu stii ce inseamna sa nu poti manca (si nu te gandi ca nu am pofte, ca imi vine sa capiez mai tot timpul!!!), si lasa-ma si pe mine sa ma plang de kg in plus, mai ales ca le-am castigat nu mancand, ci luptand pentru micuta mea,cu luni de zile de stat in pat si "tone" de hormoni inghititi, care probabil mi-au dat peste cap sistemul endocrin!

Nico, felicitari pentru intrarea in ultimele 10 saptamani !

Gabi, eu am continuat sa ma epilez inghinal cu ceara lunar, chiar daca am ramas gravida, cu toate problemele cu sarcina. Medicul mi-a zis ca nu e contraindicat, sunt restrictii doar in cazul in care apar varice vulvare. Pana acum n-am avut niciodata contractii in timpul, sau dupa epilat... Acuma, tu fa cum crezi, si cum te simti in siguranta, eu nu te sfatuiesc sa te epilezi cum fac eu, iti povestesc doar experienta mea cu epilatul.

Rocsy , oare nu te simti rau dupa oboseala de la chefuri?

Remy, imi pare rau de experienta neplacuta cu patutul... De ce nu il returnezi? Si eu am comandat o masa de infasat/cadita care au fost aiurea rau, dar le-am returnat imediat, mi-am recuperat banutii (in afara de cei pe transport) si am putut cumpara altceva.

Tatyana, nu cred ca e problema sa tii bebelusa in scoica pana acasa. Eventual mai puteti face cate o pauza pe drum, o mai iei in brate, o mai alaptezi... Despre Sanosan, si eu i-am luat fetitei mele, dupa feedback-ul majoritar pozitiv din partea mamicilor. Sincer, sincer, mie mi se pare ca miroase putin cam intens (nu urat, dar intens), asa ca i-am mai luat si Bubchen, urmand ca Sanosanul sa-l folosesc cand mai creste, sau chiar eu (am pielea exagerat de sensibila - de obicei pentru mine folosesc Nivea Baby - pentru bebe parca n-am avut incredere intr-o marca atat de "comerciala").

Andrada , esti o super graviduta, cu o super burtica si un Antonio dulce de tot!!!

Murica, felicitari pentru bebelusa grasunica ! Deci imediat urmeaza sa iti scoatem si tie agitatele ... Ce-ti mai face stomacul? Tot pe tratament esti?

Sabina, curaj si putere multa! Te descurci foarte bine si cu doua maini !

Mira, ma bucur tare mult ca te-ai incarcat cu energie pozitiva in mini weekend-ul petrecut alaturi de sot ! Ai grija la burtica, si sa nu nasti pana dupa 5 mai !

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

FELICITARI LAURA

BINE AI VENIT PE LUME ILINCA SABINA..SA FII SANATOASA..

pt mami refacere rapida..sa mergeti cu bine acasa cu fetitza grasuta si cuminte..

Elena 31+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Eiiii, ce vesti bune!!!!Multumim, Simona!

Felicitari Laurita si BINE AI VENIT PE LUME MICUTA ILINCA SABINA, sa fii sanatoasa si mancacioasa si sa le aduci multe bucurii parintilor si fratiorului tau!

Recuperare rapida, mamico, te asteptam sa ne povestesti de floricica ta si de odiseea nasterii..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput

Am primit o veste super buna! La noi la serviciu s-a anuntat azi ca s-a hotarat compensarea indemnizatiei aferente concediului de maternitate pana la 100% din sal de baza pentru 12 saptamani, in loc de 6. cat prevede CCM! Ce bine imi pica banutii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Bravo, Laurita! Felicitari, mamico, sa va bucurati de Ilinca Sabina si sa va aduca numai bucurii!

Nana - asta da, veste buna! Doar sa fii pregatita sufleteste ca, din cate am inteles, din diferenta de la indemnizatie pana la salariul de baza se retin toate darile catre stat, spre deosebire de indemnizatie.

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Bravo, Laurita! Felicitari, mamico, sa va bucurati de Ilinca Sabina si sa va aduca numai bucurii!

Nana - asta da, veste buna! Doar sa fii pregatita sufleteste ca, din cate am inteles, din diferenta de la indemnizatie pana la salariul de baza se retin toate darile catre stat, spre deosebire de indemnizatie.

Nu-i adevarat, compensarea se da sub forma de "ajutor", care nu este supus impozitarii sau retinerii cotizatiilor la bugetele sociale. Eu deja am primit o indeminizatie (sunt de la 30 de saptamani in concediu de maternitate), si a fost fix cat salariul meu de baza, niciun leut in minus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Felicitari Laurita. Bine ai venit Ilinca Sabina! Sa ai parte de tot ce este mai bun in viata!

mamica de fetita si 34s+ cu

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Felicitari Laurita. Bine ai venit pe lume Sabina Ilinca. Va pupam si va imbratisam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Nana, pai atunci e si mai bine, eu asa intelesesem. Oare poate diferi de la companie la companie sau regimul acestei compensatii e o chestie generala? La noi cred ca se compenseaza doar pentru 6 saptamani, pentru ca in CCM-ul pe institutie nu se specifica nimic referitor la articolul asta din CCM-ul la nivel national,

Mergi la inceput