*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mimo, sanatate lui Mimu!

Am vazut si eu toate pozele si mi-au placut mult, mult!

Ma duc sa ma intind ca am mancat cat nu trebuia... Am zis eu ca daca ma apuca greturile n-o sa mai pot b aga nimic in gura, asa ca ma hranesc acum.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, Doamne ajuta!!!Sunt alaturi de tine!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo si o imbratisare puternica . Curaj mami!

Valen Mateias scumpicelul! Mufi ii zice Ina, Matei vad ca zice Tandiana, ea isi spune Iana

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, superba petrecerea Antoniei! Ii statea minunat cu lochita loz si cu agrafitele tip palariuta. Si mami la fel de frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Vali, Clau merci mult de aprecieri, ma bucur ca v-a placut...la inceput Antonia a facut niste figuri ca tocmai ce se trezise din somn, dar imediat si-a revenit si a inceput alergatura...

Dudule, vezi ca am trimis acum 2 minute pm, la mine nu apare, adica eu nu-l vad pe al tau......dar l-amn gasit la mesajele private....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo,pe mine una m-ai speriat zdravan!! Spune ce-a zis medicul,poate te putem ajuta cu ceva!Doamne-ajuta,sa fie bine puiutul!

Bitzulee,vreau si eu pozeleee!!

Maria!Wow cata burtoiul!!

Despre ce poze vorbiti?Eu nu am citit nimic din cap.trecut,decat ultima paginaDati-mi si mie linkurile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, te-am sunat iar, dar ai mobilul inchis. Vroiam sa te incurajez si, daca tu crezi ca este cazul de o a doua opinie, sa iti dau nr de mobil al pediatrei lui Matei din Bv. Este isteata, destupata la minte, merge pe la conferinte in Eu. Daca il vrei, da un semn. Si ai incredere ca Doamne-Doamne are mereu un plan cu noi.

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Moama, ce petrecere faina a avut Antonia! Si ea s-a facut asa de frumusica Bai, ce cresc copii astia, si cum se schimba de la o zi la alta... incredibil! printesuca si pe mami ei.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, sanatate lui Mimu, si sa se mai rareasca si pe la tine treburile ca se simte lipsa ta pe crenguta!

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Bitza nu pot intra, cica nu mi buna parola sau userul :((( Si nu vad mami/copil frumos!

Zoze, da am avut burtoi serios, doar am investit in el 9 luni

Mergi la inceput