*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)
Raspunsuri - Pagina 10
bitza037 spune:
Dudule, cum ma nu poti intra???le-ai scris pe amandoua....nu se poate...cum sa fac sa le vezi poate ne dau fetele vreo idee
edit>gata, m-am prins da-mi userul de messenger
Olgutzika spune:
Am vazut ochii superbi ai Dariei si Sashonu' Shef de shef 

. Irina, vreau si eu PM cu parola si cu userul.
Zoze, nu am facut asa ceva nici la prima, nici la a doua sarcina.
Simo, putere!!!! Orice ar fi, eu as mai cere o opinie, pentru ca iti spun sincer ca pediatra/ul tau a luat decizii in ceea ce il priveste pe Siluan discutabile din punctul meu de vedere de ne-medic. Acum...cum te simti tu mai confortabil 
.
Atat am putut...
Simo27 spune:
Olga
,nu am fost la pediatra noastra ci la Spit de copii,la sefa pe sectia de nou-nascuti.Si l-a vazut un chirurg,urmeaza sa il vada si dr anestezist!
Nu vreau sa mai aud de pediatra la care mergeam..mi-e sila
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
mstela spune:
Cuscra,Doamne ajuta micutului!

Ai incredere,mergeti neaparat pentru o alta opinie si la alti medici renumiti...trebuie sa fie bine!
O imbratisare calda pentru putere!
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Bitza, ce petrecere frumoasa! Si ce buburuza!
Copia ta fidela!!
------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)
Nicoleta spune:
L-am vazut si pe Sashone si pe Ana (care nu vroia domle sa cante!!), niste frumosi!! 

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)
mstela spune:
Am vazut Sahonul de 2 ani catarator si facand "puf" in lumanare si pe a sa sora draguta privindu-l!

Pe Luny-petrecareatza nu am gasit-o!
Si nici pe Bitzulina frumoasa nu pot s-o vad ca-mi cere parola!
V-am pupat.Sa fiti sanatosi cu totii.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
dudurutza spune:
Am vazut 2 frumuseti una mai mare si una mai micutza, dar splendide amandoua
Bitza sa traiti multi ani fericiti ca frumosi sunteti!
Simo, mai mergi la altcineva, intotdeauna exista cineva care are o solutie mai 'usoara' pt problemele noastre. Dumnezeu sa va calauzeasca pasii spre omul potrivit 
Olga
cum mai esti?
stela 
ramo_cata spune:
| Citat: |
si filmuletul cu sasa in data de 17 Apr, mai intai in parc, apoi cu tortul facut de tac-so :) http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ac2f720f3c268192c38b3c |
pt sarbatorit..f frumos tortuletul
tatiRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bitza037 spune:
Kya,pai nu cu asta ma ocup in particular???
, adica o particica din ceea ce fac....
oricum in cap aveam altceva, fiindca Antonia este innebunita dupa Mikey si Minnie mouse...asta a si fost tema petrecerii...farfurii, pahare, bannere, baloane, tort,etc. , am vrut sa aduc o Minnie adevarata, nasa ei a vrut sa aduca un clown si petrecerea sa fie numai cu copii(dar nu aveam cum din moment ce am rupt si turta), iar doamnele educatoare au zis ca ei sunt prea mici si n-or sa fie atenti, si aduc degeaba...pe viitor asa o sa fie...
oricum ei ieseau pe o parte afara la tobogane si eu ii bagam pe alta parte