*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Dudule, si mie mi-a placut montajul mult.....mai ales prima si ultima pozacu costumul popular

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Maria, ai o minune de copil..Ochii aia te baga in boala...Si poza cu costumul popular e super!!! Acum zi-mi, te rog, de unde i-ai luat tabla aia si rozetele...

Unde sunt pozele cu Luny la petrecerea salsa?

Bitza si eu vreau poze!!!!

Mimo, a inflorit zarzarul, mai....

Kya, vezi? Eram sigura ca asa va fi! Sa vezi de acum incolo...Matei ne toaca non-stop.. Apropo, eram in parc azi si zice : Sanziana ( Tandiana) vine pac. Eu zic: nu, mama , nu vine in parc aici la noi. Ti-e dor de ea?; el: da. Deci, trebuie sa ne mai intalnim cumva...Ideea e ca sambata nu em masina la dispozitie si n-as pleca cu amandoi singura, iar duminica pot doar dupa amiaza...Dar vine ea vacanta aia...

Oana, sunt curioasa cum a fost prima zi de munca...
Simo, asteptam noutatile...

Ni am iesit dimineata in parc , dar batea asa de tare vantul...sper sa nu ploua...
Am bagat in cuptor doua copane de curcan, sper sa se faca secolul asta...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Simo, hai ca n-o fi atat de rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Simo nu te pierde cu firea, Dumnezeu stii ca ne ajuta mereu! Haide mami fii puternica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Vali ai Pm

Dudule, nu activezi Pm-ul ala????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,poate nu e asa de rau dar pt mine,mama lui,este!
Si poate dramatizez...dar cine nu ar fi speriata daca ar tb operat copilul?
Sa ziceti o rugaciune si pt bebe Siuan

Nico,eram la bebe.

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, ne rugam pentru Siluan... O sa fie totul bine! Curaj! Fii optimista! Dar e piciorusul sau ce?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Bitza ceva nu-i in regula, eu il folosesc, ba chiar ti-am trimis tie un pm, mai incerc. pt aprecieri

clau, avem niste fete, sa ne traiasca

Vali, multumesc de aprecieri la adresa minunii mele. Tabla i-am luat-o din Polus-magazinul Dinoland, ni s-a parut un cadou util si potrivit pt ea. Si nu am gresit, ii place tare mult! Uite aici am gasit multttt mai ieftina decat am luat-o noi:
http://www.dinoland.ro/p-3799-tabla-magnetica-dubla.aspx

Simo nu va lasa si o sa va ajute si o sa-l ajute pe micul Siluan! Sunt sigura! Te

Mergi la inceput

Bitza, ce mamica sexy..Imi place mult rochita ta... Sarbatorita e copia ta fidela, fata... Locatia foarte faina...Turta la fel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, imi pare atat de rau , normal ca este o drama pentru mama la problemele de sanatate ale copilului . Ma rog pentru bebe Siluan sa fie totul bine si sa se rezolve rapid problema.

Mergi la inceput