*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Haideti ma, ca nu e asa grav! Umflat a fost duminica si ieri, azi are doar o coaja subtire! Nu s-a spart, nu a curs sange (cateva picaturi, ca e doar raschetata pielea), nu a avut alte urmari (cateva lscrimi de croco, dar na, s-a si speriat). Dar apare asa, ingrozitor! Serios daca e!

Sovi, ce tare esti! Si ce fain ca isi aduce aminte!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Ioana, sanatate multa lui David! Bine ar fi sa faci o pauza dupa ultima voma, mie mi s-a spus 2 ore, dar merge si una. Nu ii dai nimic, fiindca iti va vomita in continuare. Apoi ii dai cate putin lichid si uscaturi. La noi a mers (Stefan a avut cateva episoade de-astea, rare, vreo 3 la viata lui). Si nu, nu merge cu lapte nicicum!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Rasu'- plansu' la noi acasa Am incercat-o p-aia cu zarzarul si n-a mers ca s-a scuturat (la propriu s-a scuturat), de sunatoare n-am avut timp, irish cofee nici atat, am bagat niste fineti .Sa vedem cat m-o tine ...oricum , daca expira, mai am un backup: o lentila roz prafuita si zgariata de la Sovi
Asadar s-a confirmat Mimului ruptura de muschi partiala, e vorba probabil de un manunchi de fibre gros cam cat doua degete .Maine abia va face o ecografie Doppler, nu stiu la ce mai foloseste si aia ca n-am avut timp sa ma documentez dar sper sa nu descopere aia pe acolo vreun cheag de sange sau cine stie ce minune ca ar fi chiar culmea Pana atunci, daca m-am plans ca am barbat care nu ajuta si nu conduce, mi-a dat Al de Sus inca o cocoasa de dus. Am barbat care trebuie ajutat si condus Suna Stela sa intrebe ceva saraca si atat i-a trebuit sa ma intrebe ce mai fac De cand asteptam eu asta, sa ma intrebe si pe mine cineva ce mai fac Fac totul, de toate, intruna fac ceva, nu ma plictisesc deloc : URAAAA!
Asta dupa ce au fost in spital pe rand socru si soacra
In plus, m-a mancat undeva sa o incurajez pe Teo sa-si faca suvite mov cu violet de gentiana ...urmarea o ghiciti voi,da? Flacara violet mi-a cotropit baia, apoi cu ajutorul Dudelului mi-a cotropit si restul casei Am avut aseara doi copii "violeti" intr-un ambient de aceeasi culoare Iar eu am fost o mama viole(n)ta
Si testul la fizica? Am zis de el? Nooo...am invatat si legile lui Kirchoff (legea lui Cartof cum a zis un coleg de-al Teodorei ) si legea lui Joules si randamentul...de toate am invatat
Asta ar fi o mica parte...ca au mai fost si d-alea ce n-ar avea rost sa fie povestite.In concluzie habar n-am: sunt trista? Sunt obosita? Sunt nervoasa?
Mi-a placut motto-ul Nicoletei, ala cu rasul
Si imi dau seama ca Simo are necazuri cu mult mai mari sau Sovi cu Anuska plangacioasa sau Ioana Si inca n-am vazut ce a patit Mateiul vienez , mi-e si frica sa deschid
Usor usor scap eu de toate relele si iese el iar soarele pe strada mea
PS Ariel vezi fata ca ti-am extins bussinesul, ceva super tare, o sa fi contactata BAFTA!!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Nicoleta cea zen! Motto-ul imi place

si o pt Mimo, Doamne ajuta lui Mimu, D-soara si d-sorul violet, felicitari pt ca ai invatat si la test, esti 'the best' mami

Mergi la inceput

Maaai, nici nu e vanat! Si am scos linkul sa nu se sperie Mimo, asta-i mai lipsea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Blanka, daca imi spui ce sa zic si adresa clinicii, merg eu si intreb ce vrei, personal, sa vad care-i treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Multam dudurutza!
O superba domnisoara ta ,ochii sunt minunati si expresivi ,parul auriu carliontatAm observat ca ii sta tare bine in rosu ,si unghiutele la felFilmuletul forte frumos,ce de poze superbe si amintiri minunate !

Mimo ,sanatate multa sotului !Si violetii

Ioana ,felicitari pentru sarcina ,sa fie intr-un ceas bun !
Sanatate Davidutului,sa fie bine !

Si am vazut si pozici de Bubu ,tortulet super ,Steful un scumpServici usor Oana,sa te acomodezi repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

David are 37,4...sa ma ingrijorez??? Doctorita zice ca e de la ciorba de stevie sau de la scrumbia la cuptor de ieri (dar mi-a fost rusine sa ii spun ca el a mancat putin, ca am mancat eu 3 sferturi) si ca o sa treaca. N-a mai vomat, cred ca n-are ce, dar a baut apa singur si i-am dat si o coaja de paine prajita.

Ufff

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicoleta , am apucat sa-l vad sa stii Ce i-ati facut copilului, parinti iresponsabili ce sunteti? Am citat-o pe soacra lu' Kya Si se zice "fat frumos cu stea in frunte" ,da? Pupa mama Dolores sa treaca
Altfel, are si Dudu o chestie aproximativ la fel in barba Si din nou buza sparta Si un genunchi vanat , dar vanat am zis Toate de duminica ,din Herastrau! Ca asta n-am apucat sa mai zic, frumos parc dar tare denivelat Baiatul meu e obisnuit aici in IOR , unde asfaltul lui Negoita si bazaltul lui Videanu se imbina armonios , fara nicio ciupitura Cum s-a miscat nitel o pietricica, cum schimba primarul toata piatra cubica din tot parcul Pai se poate?, rusine sa le fie acolo, la sectorul 1
Si nu v-am pvestit cum a cazut unu' pe jos in parc, sa moara acolo si mai multe nu [ptiu, ptiu, ptiu] Catamai tatal de copil, stalpul familiei care era el...zbang, s-a latit pe alee.Urmat fireste de corul de bocitoare: "nu muri Ionele, ca te vede copilul", "tati, tati, scoala-te" ....valeu, mi s-a facut rau si-am jurat sa nu-l mai scot pe Mimu niciodata in parc (nu ca ar putea sa mearga acum, dar oricum)
Teo facea misto pe aici ieri...am intrebat ce mananca si ea a zis "muschi la gratar" si radea de nu se mai oprea...dupa care ma intreba "muschi! you got it?" Rasu'-plansu' cum spuneam

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bai, Mimo, chiar ca esti de ras

Doctorita a zis sa-i dau Debridat si regim... I-am luat Humana fara lactoza si that's it, sper sa treaca!

Muschi zisesi???

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput