*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)
Raspunsuri - Pagina 19
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta http://good-times.webshots.com/photo/2104516560103379982ONjsXn Fat-Frumos c-o rana de "razboi" ---------------------------------------------------------------------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. |
Oh my God!!! Ne-ati depasit la faza asta, clar!
sa treaca.Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Salutare..Am vazut pozici
...am vazut burtzuloi australian si numai butzuloiul e de acel corp
.Gecko
Pup fruntea julita a lui Matei
.
Luca de Miha e un frumos ca mama lui
.
Cuscra,tin pumnii si zic: Doamne ajuta sa se rezolve miraculos totul si sa nu ajungeti la nicio operatie.

Vali,sarumana..am dat mai departe mesajul

Sanatate Mateiului..sa speram ca vinovat e caninul.
De Mimu stiu eu ca nu e chiar bine,iar Mimo e trista cum nu-i sade ei bine
.Sanatate Mimului.
O imbratisare pentru fiecare,fara exceptie.
Un gand cu sanatate bolnaviorilor.
Pupici.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
sovietica spune:
nu ma pot abtine sa nu ma umplu in pene, ce a scris o graviduta de la nasteri in apa:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_k Acum doua saptamani, am fost din nou la Isis, pentru ultimul consult dinainte de nastere si semnele sunt bune........... Sovietica, mi-a povestit dr. Zaher de tine, cum ai venit sa nasti si inca mai aveai un pic de nisip pe tine de la plaja. Se pare ca i-ai marcat puternic, cu tot curajul tau! ![]() |
isi aminteste dr de mine! am facut furori! 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
numeioana spune:
Fetele, sunt suparata...
David s-a trezit acum si a facut 2 kk cu mucus, ca galbenusul de ou si fff putaciosi!!
Am pus sa-i fac ceai de menta, pe care stiu ca nu-l va bea si niste orez cu morcov fiert , pe care sper sa-l manance. Nu are febra... vad ca stranuta si ii curge putin nasucul. O avea vreo legatura? Diseara ii mai dau lapte? Sau ii iau fara lactoza?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Mi-a vomat
tot ce-a mancat la pranz si de dimineata!!! Sunt disperata, nu pot sa spal, mi-e scarba, imi vine si mie sa vomit... L-am bagat in cada si l-am spalat, dar sufrageria e plina si eu scriu pe forum

Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
dudurutza spune:
Am ajuns acasa, in sfarsit 
Sovi care a dat dr arab pe spate
m-am infoiat un pic la laude, multumesc, sa ne traiasca la toate puiutii
! Pup pe Ana dolofana si pt mami
putere!Noi i-am luat cadou tabla magnetica, pe o tabla se pun magneti litere/cifre si pe cealalta tabla sa scrie cu creta. Modelul ii asta:
http://www.dinoland.ro/p-3799-tabla-magnetica-dubla.aspx
Pup rana de Matei sa treaca
iuiuiuiu bietul pui.
Sanatate lui David, sa treaca repede
Nu poate veni nimeni sa te ajute?
fiecaruia
P.S. Ramo am citit ce faci, nu-s gravi dar poftesc
; in cinstea ta bag o felie de tort ![]()
Olgutzika spune:
Hello! Nu pot sa cred ca am terminat
, mi se pare ciudat sa nu am nimic urgent, care trebuia facut si trimis alaltaieri...sa fie nevoie doar sa arhivez mailuri
Sa nu zic hop, dar...am scapat de trimestrul I
. Ma mai prinde unul si pe urma sunt acasa
Sunt coplesita de emotie ![]()
Ioana, aoleu! Eu ii dadeam Sofiei ceai de menta cu seringa de Panadol
Musai regim, nu ii da mult sa manance, cat vrea el, si musai lapte fara lactoza! Poate nu vomiti, iti doresc sa amani cat posibil de mult momentul
Sanatate mult Davidutului si putere tie 
Simo, ma gandesc la voi! Sanatate multa multa!!!
Irina, cum puteti semana de mult, tu si buburuza ta
Foarte frumoasa petrecerea, sa va fie de bine. Minnie a fost ceva 

Miha, mi-ai placut RAU cu schimbatul parerii despre tine 
Ai un pitic frumos tare, asa este!!! Seamana cu mama lui ![]()
Nico, ce e aia
?!?!?! Saracutul, ma...
Mimo, sanatate Mimului! Si multa veselie la tine 
Iar nu mai stiu ce si cui mai aveam de zis
de prea multa bucurie ca am scapaaaaaat 
miradi spune:
Hello !
Imi cer scuze ca ieri nu am intrat sa va multumesc pentru urarile facute Medeei si as dam si noi o atentie![]()

Multumim

Ieri am avut 2 petreceri ,am bucatarit si petrecut frumos dupa
,pozele nu prea au iesit cum voiam ,chiar la tortulet ,le-a facut o prietena si au iesit cam ciudate.O sa incarc mai tarziu cateva pozici.
Sambata am fost la o nunta la Calarasi ,la cumnata mea . Fetele s-au distrat super ,ieri am avut 4 copilasi invitati la ziua Medeei ,maaaa ce distractie pe ei
.
Am vazut pozici cu Sasha ,un dulce ce frumos papa el din tortulet si da si la altii![]()
Luca un scumpic ,ce frumos cadou de 2 ani !
Simo
sa fie Siluan bine !

Saracutul Matei ce buba are ,offf!
sa treaca
Nici nu mai stiu ce am mai citit sau vazut ,dar stiu ca nu imi dau seama unde se vad pozele Dudurutzei
Dudurutza, unde este scumpa ta ca eu nu am gasit nicaieri link ori nu stiu ce trebuie sa fac si unde , nici cu Antonia buburuza de Bitza