*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Mimo, cum se simte dl Mimu?
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
sovietica spune:
Va multumesc ca mi-ati laudat puiul mamii 

Simo 

sanatate! sper ca vei avea ajutoare acasa! oh, ce greu!
Duduruta, m-am topit de dragul Dariei (si a ma-sii
)! 
cat e de scumpa! sa va traiasca!
Bitza, super petrecerea voastra! 
Tonicuta, sananate cumnaticii si lui bb4!
Zoze
multumim pentru aprecieri! mai, nu stiu cum rezisti suspansului la confirmarea de dr a culorii carutului :) eu abia astept vesti!
Luny, esti tare ca reusesti si sa forumesti si sa muncecti! ce fain ca s-a adaptat Mufi bine cu ma-sa la munca, si evolueaza frumos 
Valentina, eu nu inteleg care din copii face kk moale. ca daca e Luca, inca are voie sa faca mai moale :)
scumpiceii.
Bubulinaaaa ce petrecareti!
cata veselie! nu pari sa ai vreo apasare :)
L-am vazut si pe luca cel jucaus de Miha
ce de de jucarii categoria grea :)
Blanka 
ce nervi de otel tre sa ai tu, mami! sanatate!
Geckooo! ohohooo ma bucur sa te revad! nu pot sa cred ca intri pe amereu deja! si eu pot sa confirm ca o sarcina se poate duce la final fara scarmanari la fofo :) viata lunga le doresc masinilor, alaturi de voi. ce vertiginos va creste familia :)
Clau, mini-concediu placut! Becca va fi in extaz!
Mimo
ti-as trimite eu niste okelari roz, dar sunt si eu cu stocul pe zero absolut. ultima pereche ii am pe nas, si abia vad prin ei, ca-s uzati rau! Sanatate mimului! nu e de ici, de colo ruptura de muschi :(
Ana cu pielea inca nu e bine, ameliorata, dar nu vindecata. azi am incercat sa o las sa planga sa adoarma singura, ca mai nou vrea sa ma tina tot timpul somnului cu tzatza in gura, si eu am la treaba de nu ma vad! rezultatul a fost ca iar s-a scarpinat pe fatza de nervi si s-a umplut totul de sange. aratam amandoua acum ca frankestain.
gata, ma cheama datoria, ana e f obosita (si racita) si nu da semne ca vrea sa se culce singura.
pe mine m-a parasit menajera ca si-a gasit undeva cu carte de munca
ce soarta am si eu cu menajerele! am gasit alta, cu 15 lei ora si mi se pare scump. sau oricum, mult mai scump ca cealalta, asa ca am zis pas deocamdata. eu sunt dinaia, care vrea ieften si bun
bine ca printre astea a venit si o veste buna, ieri la gradi sasa a mancat si din toate mancaricile, de au cazut educatoarele pe spate. si eu dupa ele :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
duduruta, tu ziceai ca ai cumparat tabla aia de la dinoland. se poate scrie si cu creta pe ea? sau numai magneti si atat? sau macar cu o carioca lavabila, ceva...
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
bitza037 spune:
hello
ce fac fetele?
Mihutza si Miha aveti Pm cu link-ul si parola
Luny si Bubu v-am trimis pe mess
am vazut-o si eu pe Geckolina ,numai burtica este de ea , ca in rest fotomodel ,nu alta
bitza037 spune:
Sovi, si eu l-am vazut pe Sasha cum mananca din tortulet

Miha,l-am vazut si eu pe Lucutza cu mutrita aia scumpa, eu zic ca are momente cand seamana cu tine si are momente cand seamana si cu taticul lui

Nicoleta spune:
Link scos.
Fat-Frumos c-o rana de "razboi"
.
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
VALENTINA C spune:
Nico, rana, nu gluma!!!
rana sa treaca repede
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Sovi, Matei face moale si nu mananca cine stie ce, si ii curg balele..Cred ca sparg maselele..Desi n-a dat niciodata vreun semn ca apar dintii. Pana acum...

Valentina cu
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica duduruta, tu ziceai ca ai cumparat tabla aia de la dinoland. se poate scrie si cu creta pe ea? sau numai magneti si atat? sau macar cu o carioca lavabila, ceva... (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
Am vazut in poze ca se scrie si cu creta pe partea cealalta..
Valentina cu
( 5.02.2010);
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Sovi, Matei face moale si nu mananca cine stie ce, si ii curg balele..Cred ca sparg maselele..Desi n-a dat niciodata vreun semn ca apar dintii. Pana acum... ![]() ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
ah... saracutul

am si eu doi dinastia

balosi si cacaciosi. si cu eruptii de toate felurile.ca maine ne vom plictisi ca nu mai apare nici un eveniment neplacut :))
Nicoleta, ce baieti mari ai! unu vrea sa vada cum e sa te barbieresti, altul cum e cu cucui... in al doilea caz parca era mai bine sa se abtina, ca prea i-a reusit. pup cucuiul.
ma duc, mai am sa spal pe jos in bucatarie si am terminat-o. cu aspiratul a fost intotdeauna o dilema de cand am copii. cand dorm nu se poate sa nu ii trezesc, cand nu dorm nu sepoate ca ori se sperie, ori vor calare pe aspirator

edit:
mimo, hai fata ca iti dau tie o lentila roz de la mine, numa sa scoti capu o tzara.