*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Miha e din ce in ce mai frumos Luca! da, seamana cu tine dar mie mi se pare ca are si de la tati ceva asa.. poate un pic formatul ochilor..

off Blanka! tare imi mai e mila de tine! nu mai scapati o data de grijile astea! Doamne ajuta! multa sanatate!
Simo Doamne ajuta si voua!

Bubulico nu ne spusesi ce lucrezi.. sau e secret? ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Funny!

http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html

Un test care verifica varsta creierului daca este egala cu varsta...corpului sau... mai in varsta!!!
1. click pe "Start"
2. Asteapta numaratoarea inversa: 3, 2, 1
3. Memoreaza pozitia numerelor pe ecran si click pe cercurile de pe ecran in ordinea crescatoare a numerelor, de la cel mai mic la cel mai mare.
4. La sfarsit calculatorul va va da virsta creierului vostru. Succes!

----------------------------------
Nu poti cladi castele din nisip uscat.

la cat sunt de chiauna la ora asta, nu m-am senilizat chiar de tot mi-a dat 32 ani , deci creierul meu e mai tanar cu un an aproape. mai fac maine dimineata, cu mintea clara, ca poate imi iese creieras de 2 ani

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

no hai...treaca de la mine...bombocino pentru toata lumea, nu de alta dar sunt gravidute'n zona si nu vrea sa le las cu pohte nesatisfacute, bag si ceai si capuccino si cafea cof/decof/naturala/ness/nechezol...tat ce vreti

Felicitari Ioana, o sarcina frumoasa, o nastere de vis (daca se poate nu pe drumul Campina-Brasov) si un bebe sanatoasa!!!

La multi ani puiutilor ce au mai pus un anisor in buletin!!! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi!!!
Felicitari mamicilor pentru asa minuni de copii!!!..si va rog eu, nu fiti triste ca reincepeti munca...ganditi-va ca undeva la 17000km distanta cineva va invidiaza ca va puteti scoate creierul de la naftalina.

La Multi Ani Nicoleta!!! Sa ramai la fel de tanara si anul care vine sa fie anul in care devii un mic Schumacher!!!

si...

La Multi Ani si sot de criss!!! ...caci my monster brain imi spune ca astazi este ziua lui...din pacate nu imi spune daca mi-am baut cafeaua sau nu

Simo, multa sanatate Micului si tie multa putere. Osafiebine si o sa scapati de toate relele...oricare ar fi alea.

si cam atat am avut de zis...

v-as lauda puiutii dar din pacate kktul de net nu ma lasa sa vizionez poze/filmulete. Ca intreba mai demult Nicoleta daca pozatul e aici pe bani...raspuns:NU...dar nenorocitul de net e putin, de proasta calitate si pe bani multi. De trei luni tot depasim valoarea din contract si bagam costuri suplimentare...si nu ca ne-ar aduce la sapa de lemn, dar este impotriva principiilor mele de viata sa platesc extra pentru servicii de proasta calitate.

Dar pentru aia tot m-am tras azi in poza sa va arat burdihan de 30 de saptamani (fara cap ovcors), ca sa vada madam Zoze ca uralele ei m-au ajuns. Azi merg la control care banui ca va fi la fel de plictisitor ca si precedentele. Din ciclul "aici e altfel", de cand m-am ingravidosat nimeni nu a avut curiozitatea sa ma caute la demisol si nici nu ma va cauta pana la 40 de saptamani decat daca voi vrea inductie si trebuie verificat daca colul e favorabil. Asta asa...ca sa stiti ca se poate duce sarcina bine mersi si fara scarmanari de fofoloaga.

In rest, 30 de saptamani gata...inca 10 de dus...pare mult cand trebuie sa-mi mut burta noaptea'n pat...pare putin cand imi dau seama cate mai am de facut...gasirea numelui si mutarea lui Patrick intr-un nou scaun de masina (adecvat varstei si marimii) sunt primordiale.

Cam astea's vestile de pe aici (ah da, si ne-am achizitionat si a doua masina...garajul nostru arata ca parcul auto de la un dealer Ford...una mai rosie si mai sclipicioasa ca cealalta...Patrick e in extaz...de cand a venit si zvapaiata asta mica in garaj Patrick le tot imparte si atribuie...mommy's car...daddy's car...mommy's car here...daddy's car gone...deductie logica...daddy not here...daddy is gone...si nu greseste niciodata care a cui e).

Gata...fug la fofolog...va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, neata!! Multumesc pentru urare! Am vazut burtica-frumusica, am citit despre netul vostru australian, despre cum medicii de fofo de fapt nici nu vor sa le vada in gravidenie... (sa stii ca nici medicul meu nu a avut curiozitati de.astea, mai ales ca nici eu nu am avut contractii ori alte cele...). Felicitari pentru noua masinuta, sa o stapanesti sanatoasa! A venit mai repede fiindca ai fost tu mai strangatoare, corect? Inca ramane mister numele piciului din burtica, deci... Lasa ca "inspiratia-de-ultima-suta-de-metri" va va ajuta! Dar o lista tot ai tu, la cum te cunosc... Hai ca 10 saptamani (cel putin 70 de nopti) tot vei avea timp sa gasesti un nume potrivit, cu impact... comparabil cu Patrick!

Neata, randunici! Cica sunt reduceri la Benetton, iar, si eu nu voi ajunge. Iar...

Sa aveti o zi superba!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mihutza

Simo

bei mie imi iese la test ca sunt mai batrana decat creierul
meu cu 12 ani,e de bine?
Luny mi-e dor de tine,se vede ca ai inceput lucru,cum e?
cum te intelegi cu socrella?

ma doare o masea de ma urc pe pereti
mi-e groaza ca trebuie sa incep sa ma duc la dentist,sunt varza

Dudu stii ceva de clinica aia lui Coman ca ar avea ceva probleme?
asa am auzit ca sunt in litigiu
de aia sa nu ne raspunda oare?

pupescu

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

D na Gecko am uitat sa te felicit
arati super!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Blanka, sa se termine repede cu durerea si sa nu te doara nici la dentist!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

pt cine doreste ca am fost servite cu bombocino

blanka pt aprecierile puiutei mele. Nu am auzit de clinica, dar eu zic sa va interesati la el, direct, ca daca are probleme sa va primeasca altundeva. Doamne-ajuta-va! Sa scapi repede de dentist!

simo sa iasa bine toate

ramo e greu asa singur, dar si bine uneori Eu am fff putine prietene dar 'the best' si de calitate.

gecko, sa ai norok de masina, sa te fereasca Dumnezeu de tampiti in trafic si succes la dl fofolog(nici al meu nu m-a scarmanat, decat la nascare a facut cunostinta cu d-na fofo ) Patrick cel destept! Faina burtik ai

...si in aceasta nota vesela merg la ore. Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! pe scurt si telegrafic, ca se face ora d eplecat la munca..
gecko fata, esti dunga, doar burti e de tine, bravo!!! fratele Ford saluta suratii australieni, ce exemplare posedati?
blanka e ok la muna, plictisitor si aglomerat, turele astea-s horror.. cu soacra..e ok si nu e.. dar cred ca face ce poate si mai mult decat e, n-am ce-i cere.. o las asa in plata ei, ca nu mai vreau sa ma enervez.. doar ca incepe sa ma piseze sa-l ducem la ea pana a doua zi, si normal ca eu nu vreau sa stau fara copil, si nici nu mi se pare ok sa fac asa, atata timp cat nu-s 100% convinsa ca e in stare sa-i faca fata cu toate cele...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut...

am vazut burtica de geckolina dar tot zgarcita mamica..sa folositi cu placere masina, bafta la d-l fofolog...

blanka si mie mi-a iesit varsta creierului 37 ani ...saracu' ce repede a imbatranitcred ca de atata sta acasa,atata naftalina il stafideste

luny e bine ca nu te mai enervezi ..un om nu ai cum sa-l schimbi ..cum e lasat de DD asa moare... si serv usor

gravidute sa nu cititi...eu fac o placinta cu mere..e in cuptor deja si apoi bag un dovleac cu scortisoara muuulllta

andru s euita la desene pe trilu iar eu srciu intr-o ferestra mica mica ,intr-un coltisor...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput