*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)
Raspunsuri - Pagina 16
dudurutza spune:
Miha, esti ok, ai cu ce, ca e un frumusel
Cu toti frumosii crengutei in gand, ma duc spre
, sa fiu fresh maine la 'copiii mei' mai mari
. Noapte buna fete dragi!
blankar spune:

LA MULTI ANI MEDEEA 

Dudu am admirat-o pe Daria,e tare frumusica!
si pe Luca dragutul de el!
chiar ca sunt numai copii frumosi pe aici
a si am vazut si fam .lui Sovi si fam . lui Bubu
sunt trista de cand am aflat de micutul Siluan
toata ziua m-am gandit la el si la Simo
sanatate va doresc
la noi nici o schimbare
dr. de la Cluj nu ne raspunde la telefon
de nu stiu de cate ori i-am sunat,le-am trimis mesaj,mail
si nimic
nu ii inteleg pe oamenii astia
ei ne-au spus sa sunam dupa Pasti
deja a trecut de atunci o gramada de vreme
asa m-am saturat
va pup
http://community.webshots.com/user/blanka75
bubu05 spune:
Mai, am uitat sa va povestesc de ieri, de la Mc, unde am ras cu lacrimi!!! Vine tanti sa intrebe copilasii ce mananca la happy meal si ce vor sa bea, suc de portocale sau de mar? ajunge tanti la Vlad, la care el: Un McPuisor si un whiskey 

Am murit de ras!!!!
Apoi la karaoke canta toti copilasii si la final sarbatoritul. Cand s-a vazut cu microfonul in mana, a pus gura pe el si a inceput La-la-la-la.......la-la-la...o sa pun niste filmulete zilele urmatoare
, a lalait vreo 5 minute de radeau toti, cat de haios era! Cum am ajuns acolo, Stef a stat numai si numai la masa si a desenat!!! mai la final s-a plimbat nitel dupa baloane...
Miha, multumesc
, pastrez pozele cu Luca pt. maine! Fug la dus si la nani!!! de cand nu m-am mai culcat la ora asta.....
luny spune:
maaai, ce scump e Luca
, Miha!! i-a crescut parutu tare dragalas cu freza asta!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Bubu, ce haiosi! 
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Acestea fiind spuse, ma duc si eu la nani. Somn usor, randunicilor!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
ramo_cata spune:
gata am aparut si eu la ciripit...
tonicutza
pentru cumnata ta si sper ca puiutul mic sa fie bine
bubu ma bucur ca ai supravietuit
si sanatate lui Vladutz..cum s-a descurcat bona cu amandoi?
Vladutz ..pai bineinteles ,ce e ala suc,doar e petrecere de barbatei..pe stef l-am vazut in poze cat a fost de cuminte
dudu al meu e si fotbalist si tenisman...isi planifica partyurile la primul tzrrrrr...decat il aud..m-a sunta x-ulesul sa merg la tenis..nu stau mult..multul asta inseamna vreo 2-3 ore..as vrea sa merg si eu la sala,dar n-am unde..as vrea sa merg la salsa
dar n-am unde si cu cine
...pe aici n-am f multe prietene ,de fapt nu am prietene...prietena mea cea mai buna sta in Craiova,vine f rar acasa,nasa mea sta in Craiova,o alta prietena de-a mea sta in Slatina..vorba lui Liviu Varciu sufar de singuratate![]()
mufarina vorbareata
si
pe mami
nico creierul meu are 37 ani ..o fi de bine sau de rau
puiutilor pt masuratori..andru are in jur de 93 cm si 13 kg...el ar cracii lungi,seamana cu ta;su...vis-a vis de intrebare eu nu te contrazic![]()
miha eu inca nu i l-am pus de-o parte,inca nu l-a rasturant ,nu i-a facut rau...si el mai are tricicleta,inca o masinuta tot de exterior dar nici pe astea nu le baga in seama...la fel se urca ,sta ce sta si se da jos..le impinge ,trage de ele si cam atat..e pasionat de pietricele,mingiute,lopatele,greble si alte bazdaganii..sper sa vina vremea sa se joace si cu astea...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
vad ca v-ati luat zborul..merg si eu la 
simo
pentru voi si sper ca bunul d-zeu sa va vegheze si sa va apere de rele...
pentru Siluan si o sa fie bine
cu incredere in D-zeu o sa fie bine..stiu ca e greu ,e f greu sa ai puiutul bolnav,cu probelem dar DD nu ne lasa la greu...
" poze "
Simo27 spune:
Nu am somn...
Nu vreau sa va tin in sah,sa ma intelegeti, dar deocamdata prefer sa nu zic nimic caci sunt citita de unii-altii....
De grav nu e f grav-dar pt mine ,cum ziceam,ca mama e Cel mai grav
-mai ales ca nu am trecut prin asa ceva cu nici unul din ceilalti copii si ma gandesc si ca e asa micut...,nu e la piciorus-mai tb ceva masaj caci nu si-a revenit complet.Maine mergem pregatiti de internare si in functie de analize vom vedea daca ne tin sau ne lasa acasa,pt o scurta perioada insa...pana la operatie.Sunt sigura ca Bunul Dumnezeu nu ne lasa!
Va multumesc mult de tot ca sunteti asa apropiate de mine,de copilasii mei!
Va

mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Nu am somn... Nu vreau sa va tin in sah,sa ma intelegeti, dar deocamdata prefer sa nu zic nimic caci sunt citita de unii-altii.... De grav nu e f grav-dar pt mine ,cum ziceam,ca mama e Cel mai grav -mai ales ca nu am trecut prin asa ceva cu nici unul din ceilalti copii si ma gandesc si ca e asa micut...,nu e la piciorus-mai tb ceva masaj caci nu si-a revenit complet.Maine mergem pregatiti de internare si in functie de analize vom vedea daca ne tin sau ne lasa acasa,pt o scurta perioada insa...pana la operatie.Sunt sigura ca Bunul Dumnezeu nu ne lasa!Va multumesc mult de tot ca sunteti asa apropiate de mine,de copilasii mei! Va ![]() ![]() ![]() mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |

poze