*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ioana, inca nu...37,4 =temp normala . Ciorba de stevie a fost, fir-ar !
Eu i-am dat carne de porc...chiftele (de porc) marinate cu piure Au mers...f bune!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mimo, ca de obicei, NO COMENT...

Mira, ai PM cu link-ul si parola

Olgu, ma bucur ca esti mai lejera la job si multumim de aprecieri

Ioana ...sa-i treaca repede carliontatului!!!!gata am plecat, va pupppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mira iti multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa puiutei mele

Ioana, fir-ar ea de ciorba, nu e febra 37,4, nu te ingrijora, da-i regim si ii trece puiului scump , si tu ai grija de burtik!

Mimo esti de belea

Bitza o zi frumoasa sa ai!

Merg sa-mi intind trupsorul, ca iar vine randunoiul si-mi zice, 'de ce nu te intinzi putin, sa-ti mai odihnesti ochisorii' (adik are ceva de copiat de pe net, sau un joc, in cazul in care nu-si aduce de lucru acasa). Ma duc la relax nitel,ca a fost obositor azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Maria, ma urmaresc ochii Dariei in poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2084320450106254223AMNVYZ , nu imi ies din cap Ma omorati voi cu ochii astia frumosi, si tu si Irina si Nicoleta si Miha .

Mimo, hai ca parca te recunosc

Sov, ce stii? La Isis se poate naste in apa dupa 2 ceza? Se baga doctorul la asta ? Si fara nisip, si tot de neuitat ai fi, sa stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stiu ca inca nu e febra, dar creste, asta nu-mi da pace! 37,6 acum.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, ti-ai revenit!!! Da, ma, de fapt l-am batut!! Sa ii treaca repede si lui Dudu umflaturile!

Ioana, hai sa facem o media, ca Matei e constipat... Uf!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Olga, stii la mine la tara, se zice sa nu iti amintesti chestiile/ oamenii ciudati si sa te gandesti la ce iti face placere, frumos, in timpul sarcinii (bine, ideal ar fii asa mereu sa se intample). Inainte sa ramanem insarcinati (cum spune al meu), a gasit pe net o poza cu un bebe cu ochi frumosi si alb ca laptele, cu par auriu; si mi-a zis uite asa mi-ar place o fetita, avem modelul, asa ne straduim sa iasa Asa ca daca iti plac ochii, te gandesti mult la ei si asa o sa fie! Ce mai referat am scris

Ioana, a mai crescut putin temperatura, un supozitor, daca face kk, nu poti sa-i pui, incearca comprese/sosete ude, poate scade, David bolnavior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dudurutza, crede-ma ca nu e dupa cum iti doresti, oricat de intens! Ca la Stefan si eu ma uitam in oglinda la ochii mei si imi doream sa semene copilul cu mine si ce crezi?? Nu seamana. Dar s-a transferat la Matei dorinta. Mai putin aia cum "sa fie fata". Incepuse sa mi se para ca imi plac si florile in ghiveci, si bijuteriile, si rochiile... dar era doar o parere ... Poate dorinta asta de a avea o fata se transfera la bb3... si o iesi ca tat-su...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

that's my Monix se zice ca -ul fuge din treaba noastra cand facem haz de necaz!

Citat:
citat din mesajul lui olgutzika
Sov, ce stii? La Isis se poate naste in apa dupa 2 ceza? Se baga doctorul la asta ? Si fara nisip, si tot de neuitat ai fi, sa stii

fataaa cum stii tu sa le zici :)
parol ca apucasem sa fac dus inainte sa merg la nascare, dar cine stie pana unde s-a bagat nisipul ala de l-a vazut dr mi se parea mie ca avea ana ceva pe cap cand a iesit si cu nisip intre dinti.

dupa 2 ceza chiar nu stiu... dar merita sunat, pe nr de mobil de pe site raspundea chiar dr. Zaher. mama care s-ar incumeta, e chiar curajoasa!

Citat:
citat din mesajul lui dudurutza

Olga, stii la mine la tara, se zice sa nu iti amintesti chestiile/ oamenii ciudati si sa te gandesti la ce iti face placere, frumos, in timpul sarcinii (bine, ideal ar fii asa mereu sa se intample). Inainte sa ramanem insarcinati (cum spune al meu), a gasit pe net o poza cu un bebe cu ochi frumosi si alb ca laptele, cu par auriu; si mi-a zis uite asa mi-ar place o fetita, avem modelul, asa ne straduim sa iasa

mami de Daria

dar stiu ca sunteti tari in concentrare! reusita e perfecta!
si eu ma gandeam zilele astea ca Ana seamana destul de bine cu o fetita de vo 4 ani pe care o aduceau parintii la inot pe cand ma duceam eu la aquagym. o gaseam acolo de fiecare data si ma topeam cand o vedeam

Ioana, sanatatea fie cu voi!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Nicoleta, este cum ne da Dumnezeu, asta e sigur! Al meu a zis ca el vrea o fetita, si dr meu nu a vazut sexul, ca nu statea locului si la TT imi zice dr de la spital ca ii baiat, eu il sun amarata pe al meu, nu era in tara, si zice, lasa si Matei e frumos nume si noi o sa bem bere, tu o sa faci shopping, ca sa ma linistesc, si in luna a 5-a cand a vazut dr-ul meu ca e fata, al meu randunoi a oftat asa de profund, ca ne-am cu dr. Si a zis, eu nu am crezut ca ar putea fii baiat, ca eu am 'muncit' pt fata

Mergi la inceput