Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
CD27 spune:
merci mult crispro
chiar vroiam sa va zic ca daca vedeti la stirile de la ora 5 o gravida care si-a batut sotul, eu sunt
cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
crispro spune:
Foarte bine, nu te lasa!
Cristina 27+ cu
baby78 spune:
Btz_ovi LA MULTI ANI!
MULTA SANATATE, FERICIRE, SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!!!!!!!!
24+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delaida buna! ma bucur tare mult ca exista acest forum si ne putem ajuta. sunt in 20+ si nu stim deocamdata ce va fi: baietel sau fetita ma sa fie un sanatos si plin de viata asa cum este si in burtica in fiecare zi |
BINE AI VENIT IN DELFINARIU! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos..si cuminte
24+
maya71 spune:
Noapte buna delfinariu!
Imi retrag aripioarele in stupul meu.
Va si ne reintalnim maine. Sa aud de bine!
Mycya spune:
si eu te sustin,la fel i-as face si eu,avand in vedere ca e sotz si trebuie sa te sprijine si sa te ajute sa nu te superi...oricum mai incet cu treaba,bebelu din burtica merita mai mult decat sa il obosesti prin atat stres si munca.
Bianca 24+
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 Noapte buna delfinariu! Imi retrag aripioarele in stupul meu. Va si ne reintalnim maine. Sa aud de bine! ucenic(aspirant) burtica |
nbuna draga Maya
Bianca 24+
CD27 spune:
chiar ma ofticam astazi ca era atat de frumos afara si eu spalam dulapuri, wc, bideu... dar n-are cine sa le faca si deja luna asta am platit si rata la casa si chirie, trebuie sa ne mutam cat mai rapid
numai cand ii vad mutra sotului imi vine sa doamne daca l-ati vedea...e negru de suparare, asa se culca asa se scoala, zici ca i-a murit cineva
cu bobinache 27s+
CD27 spune:
ma culca si eu ca maine am o zi lunga, poate nu ma uitati daca stiti o femeie care nu pune mana si ma poate ajuta nitzel
noapte buna
cu bobinache 27s+
Mycya spune:
nu as vrea sa fiu in situatia ta,la cat is de sensibila si eu credca as plange intr-una.de ar fi si el femeie pentru cateva zile sa vada cum iar fi in pielea ta.
nbuna si odihna placuta
Bianca 24+