Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delaida spune:

buna! ma bucur tare mult ca exista acest forum si ne putem ajuta.
sunt in 20+ si nu stim deocamdata ce va fi: baietel sau fetita
ma sa fie un sanatos si plin de viata asa cum este si in burtica in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetelor am emotii, maine e intalnirea de gradul O cu bebe

avem eco morfologica de 29 saptamani maine la 12.30 ...si dupa amiaza mergem la doctorul meu pentr control...si tot atunci poate dam avansul si pentru nastere....

uhh...sper sa fie totul bine

Bulina 28+ cu poznas

Bafta multa!

Noapte buna delfinariu!

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispo eu am pus 5 kg dar de acum vin alea mai multe,sper ca nu prea repede,mai ales ca vine si vara si nu m-as simti deloc bine cu multe kg pe mine.
Bumbleesomnic dulce

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Btz_ovi la multi ani...sa fii iubita...fericita...sarcina usoara si bebe sanatos

In Iasi a fost o zi superba,am iesit cu familia la iarba verde la un gratar a fost asa bine cu burtica la soare...cand am ajuns acasa mi-a venit pofta de clatite acum ma cam doare burtica..am luat nospa si stau cumintica in pat

am vazut pozele noi cu burticile sunteti superbe toate

va n buna

Bamboletta 21+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delaida

buna! ma bucur tare mult ca exista acest forum si ne putem ajuta.
sunt in 20+ si nu stim deocamdata ce va fi: baietel sau fetita
ma sa fie un sanatos si plin de viata asa cum este si in burtica in fiecare zi

Bine ai venit, Delailda! Sa fie sanatos si la termen, indiferent de culoarea caruciorului...

Cristina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

seara buna si de la noi, mi-am facut si eu analizele saptamana trecuta dar abia maine ajung sa iau rezultatele si ma vede dr, in rest am viata grea la propriu si la figurat sotzul imi da bataio de cap cu noua casa pe care am preluat-o in we (pe scurt el nu e multumit de casa, nu-i place, eu l-am obligat sa-o ia...)
de vreo saptamana ma doare si burta destul de tare, cel mai probabil sunt contractii, unele clar delimitate in anumite zone ale burti, alteori ma doare toata burta, o simt ca pe un pietroi
ieri am umblat dupa mobila si am plans toata ziua (ehh...opera sotului), azi am shmotruit in casa acolo dar fara prea mult spor, doar cu contractii

in rest totul bine

in contextul asta, daca ati putea sa-mi recomandati si mie pe cineva sa ma ajute la shmotru, ar fi perfect dar cineva de incredere si eficient, ca o sa fie casa plina de bagaje (nu ca as avea ceva de valoare dar...)astept pm-uri please, altfel cred ca nasc cu mopul in mana

am uitat sa va zic, fostii proprietari au luat pana si fasungurile de la becuri, au lasat firele atarnand in tavane

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Crispo eu am pus 5 kg dar de acum vin alea mai multe,sper ca nu prea repede,mai ales ca vine si vara si nu m-as simti deloc bine cu multe kg pe mine.
Bumbleesomnic dulce

Bianca 24+

Da, si mie mi-e groaza de zilele calduroase, de retineri de apa, dar nu am ce face. Am mai auzit de unele gravidute la care le-a crescut tare bebelu si burtica in ultimele 2-3 luni, dar ele nu s-au ingrasat decat 1 kg-2. Bebeblu si-a luat din rezerve. Tare as vrea sa fie si cazul meu...

Cristina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

LA MULTI ANI !!! BTZ_OVI

Racusor bafta maine la intalnire, sigur colul e lung si beton! ce avans dai pt nastere? unde nasti?

Gynipral am luat si eu la prima sarcina si perfuzii si pastile inca de la 20s, efectele advrese sunt la mama (pentru fat nu stiu daca exista, dar al meu e perfect), se recomanda verificarea pulsului in timpul tratamentului si trebuie sa luati numai doza prescrisa de dr (eu luam jumatate de pastiluta, niciodata una intreaga, chiar daca luam mai multe jumatati pe zi)

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

CD, incet cu munca... Esti obosita, e o perioada dificila pentru tine, ia lucrurile pas cu pas. E important sa te simti tu bine, sa fii puternica pt Mikul Robert si pentru bebelu din burtica (sa nu simta supararea ta). E o perioada dificila sarcina, hormonii o iau razna. E greu si pentru mine, la prima sarcina, desi stau acasa si nu am nimic de facut. Asa ca ma gandesc ca pentru tine nu e deloc usor, mai ai un baietel caruia ii dedici timp, te muti la casa noua, probleme, barbatii uneori pot fi mai insensibili. Insa incearca sa nu te lasi afectata. Viata e plina de incercari. Capul sus, suntem alaturi de tine. Cat despre shmotru, sunt prea departe pentru a te sfatui... Multi

Cristina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Aelita, ioii ce buburuze frumoase ai, sunt topita cu totul, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi
Matusa , Mycya felicitari pentru noua saptamana, da Doamne sa fie si a 40- a
Adriana sper ca te-ai facut bine ( inca n-am apucat sa citesc ce ai facut azi)
Revin dupa ce mai citesc un pic.

22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput