Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz_ovi, acum pe ultima suta de metri...

delaida, bine ai venit in delfinariu

cd, poate sotul tau o sa se dea pe brazda, nu te poate lasa singura cu toate pe cap. daca nu,

noi am fost la plimbare pe plaja dupa amiaza, maine o sa incerc sa pun o poza-doua dupa ce vin de la medic si schimb saptamana

pana atunci, sa aveti o noapte linistita...

26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RACUSOR am fost in Piatra Neamt de 2-3 ori in adolescenta,si mi-a ramas la suflet,sper sa mai ajung vreodata pe acolo,peste ani si ani.
am amintiri frumoase de acolo.

DELAIDA Bine ai venit !

CD ce oameni,mai,sa ia si fasungurile !!! bai,mor cand aud faze din astea de nesimtire,ca depaseste orice grad de zgarcenie asa ceva ! am auzit si aici la niste prieteni..
tu ai grija de tine,nu mai plange,incearca sa nu mai iei in seama ce te-ar putea afecta.

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CD imi pare rau ca tot te mai supara sotul....
poate de asta ai contractii si te doare burtica, incearca sa stai cat mai linistita, cearta-l pe sot si zi-i sa se planga de casa dupa ce nasti ca altfel intra pe mana noastra

si azi las-o mai usor cu smotru, fa putin cate putin, zi la sot sa te mai ajute...

eu am o femeie, dar poate doar miercurea, e de incredere...dar nu stiu daca te ajuta doar 1 zi pe saptamana...chiar acum isi cauta unde sa mai faca curat...daca nu vezi pe net o firma de curatenie, ca in vremurile astea sigur au preturi mici si fac si foarte repede...

si noi suntem cu casa, dar din pacate abia la 1 iunie se elibereaza nu stiu daca apucam sa facem ceva curatenie (zugraveala) si sa ne mutam pana vine bebe dar bine ca am rezolvat, incerc sa nu ma mai gandesc la ce va fi, ca si eu am avut contractii si am fost tare obosita zilele cat umblam dupa acte si pana sa semnan..dar Slava Domnului am terminat cu bine partea asta

eu nasc la CMU si trebuie sa dau 20% avans...si celulele stem tot de la ei o sa le iau....Doamne ajuta!

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata delfinariu

ma prezint la apel azi noapte nu prea am dormit bine, am visat ca am pierdut programarea la eco ca mi se stricase ceasul, ca doctorul nu era acolo cand sa merg la control...offf.... emotiile dinainte de ecografie !!! Doamne ajuta !

dar am pregatit micul dejun....un bol de lapte cu muulte cereale si ca sa va faca ziua mai frumoasa!!

eu mai trebuie sa stau 15 min pana mananc ca am luat fierul... il iau cu jumatate de ora inainte de micul dejun...asa ca acum stau si astept

maya ai incredere ca va aparea si liniuta a doua!!! ti-am zis sfatul meu ia-l pe domnul intr-un concediu exact in perioada buna de luna urmatoare...departe de stres altfel stau lucrurile...de acum a venit vremea buna, asa ca sunt multe destinatii (fara avion )

va ! o saptamana minunata!!

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

CD, ai grija, nu te supara si obosi prea tare. Mie femeile mi-au sters zugraveala/varul de pe geamuri si tamplarie cu un spalator de sarma , mi-au ramas urme vizibile de la o posta

bumblebee, hi, hi, pe mine ma distreaza la culme cum comenteaza ea desenele pe care le face. Si ce idei ii ies din bostanel (o mai ajut si eu cu idei, de desenat deseneaza singura ca asa e frumos cand participi la un concurs, problema e ca inca nu reuseste sa dozeze si dimensiunea obiectelor desenate, albinutele alea sunt aproape cat copacii de mari )

racusor, intalneala placuta. Eu inainte de morfofetala am visat ca am nascut prematur, imi incapea bb in palma

De azi ma mut la scoala

Cristina 21 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata, delfinariu!

CD pt tine, sa treaca repede perioada asta tulbure, si sa fiti sanatosi. Pt. sot am un repertoriu, dar poate se da la brazda, cand o vedea ca prinde totul contur o sa isi revina.

Racusor, Rodyka, asteptam vestile bune de la echo!

Delaida, bine ai venit! Sanatate multa!

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

merci mult crispro
chiar vroiam sa va zic ca daca vedeti la stirile de la ora 5 o gravida care si-a batut sotul, eu sunt

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Neata,

Incearca sa te mai protejezi ca deh...nu ai ce sa le faci ...barbatii tot barbati.nu au cum sa inteleaga o femeie gravida..eu ii mai zic sotului ca ar trebui sa fie el gravid vreo 2-3 saptamani sa simta tot prin ce trec: greturi nervi, stres...o sa fie bine pana la urma, dar cred ca e stresant si ca e si micutzul si bebe si casa noua...cred ca e stres mare de tot.doar nu vrei sa te apuce nasterea cand nu trebuie..

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata!

va doresc o saptaman insorita si linistita cu bb-ii crescaciosi si cumintei in burtica!

Cris
multumesc pt dupaamiaza de sambata

Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Delaida: bine ai venit si sarcina usoara!
Fetele: bafta multa azi la eco si sa veniti cu vesti bune despre bebelaci grasani.Va tinem pumnii.Dupa ce trec si eu de boala, merg si eu la medic, adica saptamana viitoare, ca tre sa vada si rezultatele la analize.Mai am putin si intru si eu in trimestrul III.Ma intreba sotul aseara daca vreau sa fac ceva cursuri pregatitoare de nastere..voi ce ziceti, ati facut asa ceva?

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La cabinet la gine meu este o tanti care tine un curs de asta, 3 sedinte, dar cred ca prin luna a 8-a .

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput