Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
adrianaBuc spune:
Vai, dar ce sexoase sunteti! Eu sunt ca un vitelus Declar 13kg+ (eu fiind foarte mica de inaltime).
28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 Fetelor, ia uitati ce pateste un bebelus dupa ce vine pe lume www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/" target="_blank">http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/ pe mine m-a podidit plansul... Alina, 28+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
Doamne ce-am vazuuuttt...m-am emotionat pana la lacrimi., desi saracu copil cam bruscat. Este un site care ne prinde bine tuturor viitoarelor mamici. Mercic Alina
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
Dragaica spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Vai, dar ce sexoase sunteti! Eu sunt ca un vitelus Declar 13kg+ (eu fiind foarte mica de inaltime). 28+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
Eu declar 12k., mai am de luat 8kg.......sper sa ma opresc acolo
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
puiutz_mic spune:
Fetelor, vi se intampla sa va mai treziti pe burta sau pe semi-burta?
Am citit ca pozitia de dormit pe burta este total contraindicata! Azi dimineata m-am trezit aproape pe burta si astazi nu prea l-am simtit pe bebe ! Sper ca acum pe seara sa fie mai activ. In sapt. 24 il simteati zilnic? Cam din ce saptamana e obligatoriu sa-l simtim zilnic si de cate ori pe zi?
Elena 24+ cu un cuminte
puiutz_mic spune:
Sunt total ametita.... mi-am pus o saptamana in plus la semantura
Noroc ca am vazut mesajul Dragaicai mai devreme si semnatura ei...sunt doar cu o sapt. inaintea ei, nu cu 2...
Ma duc sa-mi "corectez" semnatura, ma iertati, nu am vrut sa trisez...
Elena 24+ cu un cuminte
adrianaBuc spune:
puiut si eu ma mai trezesc pe semi-burta. Daca erau probleme ai fi stiut; sigur te-ar fi durut.
dragaica, tu ai doi. Ai voie sa iei mai mult in greutate.
28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc puiut si eu ma mai trezesc pe semi-burta. Daca erau probleme ai fi stiut; sigur te-ar fi durut. dragaica, tu ai doi. Ai voie sa iei mai mult in greutate. 28+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
Multumesc, Adriana! Sper sa primesc semnale daca e ceva in neregula...
Elena 23+ cu un cuminte
matusa77 spune:
Puiut bine ai revenit!
Facem club si bebele nostru o sa se numeasca asa.
saptamana 26 Ducu
btz_ovi spune:
Interesant filmuletul insa sunt eu grea de cap sau la inceput a zis ca e fetita apoi baietel?Sau sunt 2 bebei diferiti?De'h stiti voi treaba cu neuronul cu burtica si el nu?
26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy