Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 19
nela_didea spune:
Un copil o intreaba pe mama lui:
- Cine m-a adus pe mine pe lume?
- Pai te-a adus barza, puisor!
- Mami, barza aia cu pene albe si negre?!
- Da, dragule.
- Mami, da barza aia cu cioc lung si portocaliu?!
- Da, iubire.
- Mami, barza aia cu picioare lungi si subtiri ?!
- Da, sufletel.
- Vai mami, nu cred ca tata ar face sex cu asa ceva!
- La dumneavoastra in sat, mortul se ingroapa cu popa? intreaba un calator din compartiment, ca sa mai treaca timpul.
- D-apoi cum altfel?
- Ei, vedeti, la noi popa ramane afara!
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
michelle1981 spune:
puiutz, chiar arati sexyyy Frumos nume!
nela
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze
Alina2005 spune:
Fetelor, ia uitati ce pateste un bebelus dupa ce vine pe lume www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/" target="_blank">http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/ pe mine m-a podidit plansul...
Alina, 28+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
aelita spune:
VICTO,cand iese moale maioneza,mai pune ulei,ca in video,si mai mesteca un pic cu blenderul.cu cat pui,cu atat se ingroasa.
mi s-a sters mesajul inainte sa il trimit si nu mai stiu despre ce vorbeam
si iti mai zisesem ceva...poate imi amintesc.
despre nume:
are dreptate CARMEN,abia cand raman 2 nume poate sa se bage familia si restul sa voteze sau sa-si dea cu parerea.dar daca voi aveti o lista si celor din afara nu le place nici un nume de acolo si vin ei cu altele ,nu mi se pare normal.bun,nu iti place,ala,nici ala,nici ala...dar nu se poate niciunul si sa vii cu nume din afara listei,ca e clar ca nu aia vreti.voi vreti sa isi dea parerea despre numele pe care le-ati ales voi din sutele gandite ! nu sa vina ei cu alt nume.
la copiii mei,mama mereu a vrut alt nume.a zis ca tot ce aleg e urat,si mereu avea ea un nume si zicea "dar de ce nu ii pui cutare?" .dar asa ca si cand numele ei era desigur cel mai potrivit,restul nici nu incapea vorba !
am zis ca hai,la primul copil...la al doilea,ziceam ca la al treiela s-a saturat.nuu,a venit si la al treilea cu nume.frumos,nu am ce zice,nu zice nume urate,dar nu sunt nume de pe lista mea ! eu o intreb din cateva daca ii suna bine,si ea zice fara sa raspunda " dar de ce nu ii pui cutare nume?"
asa ca voi incercati sa simtiti cumva care ii e numele copilului,de obicei il simtiti pe acela care e AL LUI,nu neaparat cel mai frumos nici cel mai rar,dar desigur cel pe care simtiti ca i se potriveste.
La Sofia,noi de la 7 luni am ramas cu numele asta si gata.
La Andres aveam doua nume,de la bun inceput,nu am fost capabili de mai multe,si am ramas nehotarati intre ele pana dupa nastere,cand ne bateau la cap sa punem numele pe fisha,si aproape ca am dat cu banul:)))
Acum,la al treilea,iar nu suntem capabili,si avem cel dea-l doilea nume care era la Andres,adica Matias,sa vedem daca ne mai da altceva prin cap pana atunci.
Dragiaca imi plac toate numele,mai ales asa combinate !
am zis si eu initial Sbeastian,si nu vrea sotul.
MICHELLE foarte frumoasa bucataria !!fixata,practic nu e decat bagata in locul ala,care e fix pe masura ei,ca asa a fost comandata mobila,si cand se puneau copiii pe capac practic se sustinea in blatul de deasupra.adica si daca se ridica ea un pic,1 cm se propteste in blat.de acolo nu poate fi scoasa decat tarata cu mare greutate.
BUMBLEBEE eu nu am aavut colostru inainte niciodata,ins chimb lapte ,mai ceva ca Milka ,ma trezeam dupa nastere fleasca in pat,cearsaf,tricou,nu stiu de unde curgea atat !!! luni de zile,dormeam cu impermeabile sub mine,si le schimbam ,si ma schimbam la 3 ore...Sutienele neaparat cu comprese din alea speciale,ca altfel nu puteam sta.si fara sutien era imposibil,nu ca patam,ci ma faceam fleasca de ziceai ca am turnat galeata de lapte pe mine!
CRISTINA si ELENI-La multi ani !!!!!!!!
din pacate ,cu stirile astea despre mame care isi omoara copiii la nastere...e de vina si sistemul,societatea,sistemul sanitar...Foarte multe din ele sunt minore,cu o situatie acasa tragica,fara educatie,fara ajutor...sunt si ele ca niste animale,si nasc precum animalele..ba mai rau,ca animalele nu isi abandoneaza puii.
cate tragedii or fi in spatele acestor abandonuri,cate abuzuri in familie,violuri si altele...multe fete-devenite prea repde femei,nu isi cunosc drepturile,sunt abuzate de mici si habar nu au ce sa faca ..
Societatea si sistemul sanitar si de invatamant e clar ca nu isi face treaba ..
E grav insa cand aceste femeie sunt deja destul de mature si mai au si copii acasa,deci au iesit cat de cat in lume,intr-un spital in viata lor,si stiu ca exista si alte solutii...
22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Iese ceva galbui cand strang, plus sunt mereu acoperiti de o pojghita, ca si cum curge ceva si se usuca. La capitolul sfarcuri.....am pentru toata lumea sani nu prea am da sfarcuri http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
Dragaica draga m-ai facut curioasa si bineinteles ca am inceput si eu sa trag de sfarcuri si ce am observat,o substantza dar chiar galbuie galbuie,am ramasca nu imi vine inca a crede
Bianca 24+
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Fetelor, ia uitati ce pateste un bebelus dupa ce vine pe lume www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/" target="_blank">http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/ pe mine m-a podidit plansul... Alina, 28+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
Vai saracutii de ei, ce fel ii "manevreaza"
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
paula_m spune:
M-am uitat si eu la filmuletul postat de Alina. Eu nu o sa am niciodata asa dexteritate in manuirea copilului. Mie mi-e teama sa o iau in brate pe nepotica mea de 3 luni...
Paula, 26+ cu
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui paula_m M-am uitat si eu la filmuletul postat de Alina. Eu nu o sa am niciodata asa dexteritate in manuirea copilului. Mie mi-e teama sa o iau in brate pe nepotica mea de 3 luni... Paula, 26+ cu |
totul se invata si bb sunt ff elastici!
dar va veti convinge singurele la mom potrivit
Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
adrianaBuc spune:
Uf! Am ajuns acasa! Deci, am primit gynipral, pentru inceput o jumate la 12 ore; daca nu e suficient trecem la 1 la 12 ore, si daca nici asa nu merge 1 la 6 ore. Fireste continuam cu 3 nospa de 80 pe zi. Fier pastile, calciu efervescent. SI mai nou trebuie sa bag si la vena niste fier. Deja ma ia capul! Maine ma duc la medicul de familie sa vedem ce se poate da compensat, ca deja mi-am rupt bugetul. Peste 3 saptamani ma duc din nou.
Intru si eu repede sa va vad.
28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!