Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Alina multumesc! Sunt aproape convinsa ca acesta e caruciorul.. insa am o nedumerire: care o fi diferenta intre Espiro Vector si Espiro Vector Lite?

btz-Ovi multumesc! Asa e, facem intrecere.. acus il depasesc la burtica..

Fetelor, voi ce fel de saltea recomandati? De cocos cu burete?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mihaela, ma bucur ca esti multumita de cum arata si cum suna descrierea caruciorului. Imi pare rau ca nu am cum sa postez pozele, am cautat cablul peste tot si nu stiu unde s-a bagat. Dar promit ca diseara il pun pe sotz sa il caute. De diferenta intre simplu si Lite nu stiu sa-ti spun nimic...
Eu am de gand sa iau saltea de cocos, acum sa vedem si de unde. Am vazut pe piticulvesel.ro destul de ieftine, la 130 ron parca, dar or fi si bune?

Alina, 27+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Puitz, ma bucur ca esti bine!

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Mihaela, eu cred ca am sa-mi achizitionez o saltea care sa fie din cocos si latex. Cica pana la 1 an sa-l tin pe partea din cocos si dupa pe latex.
Nici eu nu sunt f lamurita despre aceasta problema...ideea e ca salteaua e cea mai importanta pt bebe.

tina 26+ cu

Ce parere aveti despre www.dormeo.ro/saltea_copii_orthopedic-55836-9449-pc.html?a=1&info=cat_9449_left_menu" target="_blank">aceasta saltea pentru bebe? Eu la aceasta saltea m-am gandit sa o iau pentru bebitza. Trebuie musai din cocos la inceput???

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Puitz, ma bucur ca esti bine!

Alina 24+ cu
gargarita

Multumesc, Bumblebee!

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz, bine ai revenit!

Carmen, cred ca putem conduce oricand, bine nu pe distante mari.. si nici cand esti in travaliu

Azi merg la piscina.. Aveti idee daca clorul din piscina afecteaza in vreun fel?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

puiutz, bine ai revenit!

Carmen, cred ca putem conduce oricand, bine nu pe distante mari.. si nici cand esti in travaliu

Azi merg la piscina.. Aveti idee daca clorul din piscina afecteaza in vreun fel?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Michelle

Nu stiu cum va descurcati voi cu condusul... eu nu conduc, stau doar in dreapta, dar mai mult de o ora nu pot, trebuie sa ma mut in spate si sa reglez spatarul scaunului foarte lasat (noi avem un van si scaunul meu din fata are spatar fix), altfel ma dor ligamentele rotunde cumplit...

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Maurice aici
la numarul 8 este leaganul il construiesc cum vrei de mare eu l-am luat pe roti!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Maurice intra si la accesorii si acolo vezi, le faci cu optiunea leganat sau fix, important e sa te hotarasti ce si sa comanzi ca dureazxa 6-8 saptamani pana se livreaza!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele cele care conduceti pana cand avem voie? Sau nu sunt restrictii?
si eu simt intepaturi in sfarcuri de azi, nu semnificativ, nici dureros doar ca o jena, si stiam de masat cu prosop uscat cum zice Anca din sapt 36! Tot hormonal! Mai dar ce fac restul fetelor? Ce face nordica noastra cu fetitele ei adorabile, ca parca si din album a disparut??

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Habar n-am, eu la 30 de saptamani am examenul auto

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Nu mai intrasem demult pe Picasa...am pus si eu poze recente cu burtica si v-am admirat din nou pe toate! Cele mai frumoase femei sunt gravidele!

Chiar ii spuneam si sotului zilele trecute ca niciodata nu m-am simtit atat de sexy si de implinita! Iar el aseara la culcare mi-a zis ca sunt completa...mi-a crescut inima de fericire! Cu toate problemele pe care le avem, simtim o fericire continua datorita bebelusului ce va veni!

Am uitat sa va spun ca ne-am gandit sa il numim Radu Gabriel, dar mai vedem pana la vara

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput