Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
bumblebee spune:
Anca, asta cu oxitocina am auzit-o si eu. Din ce saptamana ar trebui sa inceapa masajul?
Intr-adevar, aparitia colostrului nu tine de forma sfarcului, in schimb forma poate usura hranirea bebelului, poate apuca mai usor, reuseste sa traga mai usor... asa stiu eu, dar nu din experienta propie, asa ca, mamici nu experienta, asteptam pareri
Alina 24+ cu
gargarita
Victo spune:
gata palavrageala pe ziua de azi.mergem sa luam copilu de la gradinita, apoi pe la socri..afara nu stiu dc avem sanse sa stam, ca e cam innorat.
ne vedem maine
pana atunci, fug sa mai adaug o saptamana la semnatura..tii..da stiu ca se apropie..
ee..cum arata????
paaaaaaaaa..sa scrieti..sa am ce citi maine!:):)
Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 La multi ani cristina97, eleni87! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! Am gasit un site care pare avantajos insa nu stiu foarte clar cat costa transportul: babydino ro. Au carucioare 3 in 1 cu scoica si landou la preturi f bune. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu Poze |
Uite aici am citit ca transportul este gratis la comenzile peste 800 lei.
http://babydino.ro/
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui bumblebee Anca, asta cu oxitocina am auzit-o si eu. Din ce saptamana ar trebui sa inceapa masajul? Intr-adevar, aparitia colostrului nu tine de forma sfarcului, in schimb forma poate usura hranirea bebelului, poate apuca mai usor, reuseste sa traga mai usor... asa stiu eu, dar nu din experienta propie, asa ca, mamici nu experienta, asteptam pareri Alina 24+ cu gargarita |
cam dupa saptamana 36-37 ar fi ok!
cat despre`alaptat, in maternitate aveti un pachetel pregatit pentru asistenta de la neonatologie sa va invete sa ii puneti corect la san-e fff important sa nu ajungeti sa faceti rani si daca e cazul sa va desfunde canalele la sani!
PS la vlad asistenta a taiat o seringa (in partea unde se taseaza acul de obicei) se intoarce seringa invers si trage normal cum tragi serul in seringa!
Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
tina_80 spune:
Mihaela, eu cred ca am sa-mi achizitionez o saltea care sa fie din cocos si latex. Cica pana la 1 an sa-l tin pe partea din cocos si dupa pe latex.
Nici eu nu sunt f lamurita despre aceasta problema...ideea e ca salteaua e cea mai importanta pt bebe.
tina 26+ cu
michelle1981 spune:
Multumesc, Nela!
Anca, brrr.. de asta mi-e mie frica, nu de nastere
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze
puiutz_mic spune:
Salutare si de la noi!!! Cu greu am reusit sa va ajung din urma!
Stiu ca m-ati dat disparuta, va multumesc din suflet ca v-ati gandit si la mine: Racusor, Bumblebee, Matusa, Paula, Btz_ovi, Carla, Tina, AndreeaBuc!
LA MULTI ANI, cu intarziere, Btz_ovi, sa fii sanatoasa si fericita, iubita de sot si de bebelul tau scump! Sarcina mai usoara ca pana acum iti doresc si sa ai multa grija de tine!!!
La multi ani cristina97 si eleni87, sper ca petreceti frumos astazi cu cei dragi! Bebei sanatosi si la termen!
Felicitari pentru Grety, Bamboletta si Florentina - sa va traiasca putzulicile, sa fie sanatosi si veseli! Asemenea si pentru
Dragaica...abia zilele trecute citind din urma am aflat ca fetita era de fapt baietel! Cum a suportat sotul vestea?
Bun venit in delfinariu Orange si Delaida, sa va bucurati de o sarcina usoara si frumoasa, cu bebei la termen si sanatosi!!!
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la analize si ecografii!
Maya, ! Sper sa vii cu vesti frumoase cat mai curand!
Noi suntem binisor, doar ca inca nu am scapat de problemele cu afacerea, dar suntem optimisti si hotarati sa rezolvam cat mai curand!
Bebele nostru e bine, desi azi m-am ingrijorat putin pentru ca nu prea l-am simtit ca zilele trecute...se pare ca nu-i place ziua de luni, ca si lu' maica-sa , probabil prefera sa doarma mai mult azi.
Am intrat in sapt. 24 azi, sa nu uit sa-mi schimb semnatura...nu am de raportat probleme deosebite, cam aceleasi cu care va "laudati" si voi: dureri de coaste, de spate, de picioare, somn dificil si cu vizite la toaleta 2-3 pe noapte... Am renuntat la Elevit, la recomandarea dr. meu, acum iau doar Sorbifer si Acid Folic. Despre kg...cred ca sunt cel putin 7 "castigate" , am o pofta de mancare fantastica, doar ca de vreo 2 zile nu prea mai pot manca foarte mult, ieri credeam ca o sa-mi impinga bebe stomacul in plamani dupa cina...chiar ma speriasem putin, simteam ca nu mai am aer
Dar dupa ce am stat intinsa pe partea stanga mi-am revenit.
Pupici multi de la noi de la Constanta, o sa incerc sa tin pasul cu voi pe cat posibil!
Elena 21+ cu un cuminte
nela_didea spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Vai fetelor tocmai am citit o stire care e pur si simplu groaznica.Pe femeile de genul asta nu le poti numi mame ci monstri. 26+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
Doamne fereste. Eu nu inteleg astfel de ciudate. Alte femei ar face orice pentru un bebe si altele ii arunca la gunoi, ba mai rau, ii lasa sa moara intai. Nenorocitele isi vor primi ele pedeapsa,nici o grija
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
bumblebee spune:
Carmen, nu stiu ce sa zic, eu conduc, dar pe distante mici, tinand cont ca mai mult am stat la pat nici nu prea am avut unde sa ma misc, plus ca avem o singura masina. Te gandesti ca hormoneii sa-si faca de cap si facem boacane la condus?
Am o prietena care imi povestea ca a avut onoarea sa mearga cu o amica la spital ca sa nasca... ea statea in dreapta, viitoarea mamica s-a condus singurica la spital
Alina 24+ cu
gargarita