Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Iese ceva galbui cand strang, plus sunt mereu acoperiti de o pojghita, ca si cum curge ceva si se usuca. La capitolul sfarcuri.....am pentru toata lumea sani nu prea am da sfarcuri http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
Eu nu am sfarcurile formate
rodyka arati excelent! Si ce burtica sexy!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Eu nu am sfarcurile formate rodyka arati excelent! Si ce burtica sexy! ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu Poze |
Eu mi-am patat deja tricou ma simt ca vaca Milka, pentru moment vad ca e numai la sanul drept.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
bumblebee spune:
Dragaica, eu de abia astept sa am colostru, ca sa am certitudinea ca o sa-l primesc pe delfinas cu bunatati! Mie mi-au crescut sanii atat de mult! Toata lumea spune ca mi-am facut implanturi (in gluma, of course). Asa ca eu sper ca nu se umfla degeaba.
Michelle, cred ca ar fi bine sa iti lucrezi sfarcurile, ca o sa fie prea chinuitor cand vine bb. La mine toate prietenele care n-au avut sfarcul format au avut tot felul de rani si dureri, majoritatea au si abandonat alaptatul din motivul asta..
Alina 24+ cu
gargarita
Victo spune:
hehe..noi am contractat apart prin 2007, primavara. prin 2007 iarna l-am platit(adica am luat creditul)..ne-am mutat in 2008, la incep lui iulie, dar am insistat sa fie totul la locul lui, si masini de spalat si mobilier si tot, sa nu mai stau in praf si alte minuni.
asa ca am cumparat aparaturile- frigider, cuptor, aragaz, masini de spalat, mobilierul cu credit..a fost bine, n-a fost,..acuma le platim si le folosim, ce sa mai zic..
dragaica, lasa ca e de bine..sa fie laptic de la mami pt bebiti..ca mult, ca putin..ca am gandesc ca e cam greu sa alaptezi gemeni, ca si cantitate de lapte ..zic si eu, n-am habar. dar uite, Stefan a primit lapte mixt, pana la 8 luni. nu era nici fan san, nici biberon..lapte sa fie. cd n-a mai fost san, a fost ok..cd am trecut de la biberon la cescuta, la fel.am fost o norocoasa!
tre sa vina sotul..dc ati sti ce il tot bat la cap sa imi ia..COVRIGI! in sfarsit azi nu a uitat. eu cd ajung in Cluj e deja tarziu si nu mai gasesc deschis acel magazin care ii face ucm imi place mie.asa ca asta va fi cina-covrigi cu iaurt.:)
Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
am gasit un cosulet dragut pt bebe... de fapt pt fetite...daca va intereseaza pe careva...
http://superhainutebebe.blogspot.com/
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Cris2010 spune:
Cristina_serban, ma bucura vestile bune despre bebe.
Si eu ma "cert" cu sotul pt nume. Nu cadem de acord si pace.
Mi-ar placea si mie o masina de spalat vase, dar n-am unde s-o pun.
Victo, ca tot ai amintit de cina... Azi o sa fac o supica de curcan. Mi-e tare pofta. Vreau sa zic ca n-am mai gatit de vreo luna. Am tot fost plecati, ba am mancat in oras, ba salate pe-acasa, ba am primit de mancare...
Am inceput si eu sa ma resimt la birou, toata ziua pe scaun. Azi ma dor coastele... Si mai am si luna mai.
Michelle, am auzit si eu de masaj pt formarea sfarcurilor. Eu habar n-am cum trebuie sa arate sfarcurile "bune de alaptat".
burticile. Ma indrept si eu spre casa.
Cris 27+ cu
anca_vlad spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
Eu mi-am patat deja tricou ma simt ca vaca Milka, pentru moment vad ca e numai la sanul drept. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
e normal sa va curga sanii nu are treaba cu sfarcurile daca sunt formate sau nu!
de obicei sfarcurile le formeaza bb!
La mine curg deja de 2 saptamani!
PS nu va mai strangeti de sfarcuri pt ca la masarea/strangerea lor intra in actiune oxitocina cea care este respinsabila cu contractiile si travaliu!
Nu dati cu rosii nu le stiu pe toate dar o stiu de la Vlad!
Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
Cris sfarcurile se maseaza cu un prosop uscat-dar inca nu e momentul!
Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Victo spune:
cris, asa si eu..pana la 1 iunie. insa sapt asta mai fentez. joi-vineri imi iau concediu, ca pleaca sotu la capitala si e complicat sa duc si copilul la cresa si sa ajung in timp util sa il iau, cata vreme eu nu conduc.caci el e intr-o parte de oras, iar serviciul meu fix la cealalta iesire din oras plus distanta corespunzatoare.
apoi sapt viit voi supravietui cu gandul ca plecam in wk..si iaca, vine 3 mai un-doi..:):)
Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
CarmenAlbu spune:
Fetele cele care conduceti pana cand avem voie? Sau nu sunt restrictii?
si eu simt intepaturi in sfarcuri de azi, nu semnificativ, nici dureros doar ca o jena, si stiam de masat cu prosop uscat cum zice Anca din sapt 36! Tot hormonal! Mai dar ce fac restul fetelor? Ce face nordica noastra cu fetitele ei adorabile, ca parca si din album a disparut??
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu