Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Asta e sunt cea mai burtoasa, ma uitam la burtica Denisei mica si dragalasa eu pe langa ea sunt cat o balena, deja ma intreaba lumea cand nasc Asta e....bebeii sa fie sanatosi. Eu raportez ceva ciudat la sani, parca e prea devreme , cand am observat aseara in baie am tras un tipat de mi-am speriat sotu, eram asa emotionata, nu stiu de ce ..... http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
Deci te rog frumos, cred ca nu m-ai vazut pe mine inca...si la mine crede lumea ca-s in 9 luni.:)).si eu am doar unul in burta.asa ca sa nu ne mai facem atatea griji , ca facem riduri si trebuie sa fim cele mai frumoase pentru bebei.Vad ca ati ales si al doilea nume, foarte frumos. de fapt amandoi baieteii au nume frumoase pregatite.
Fetele, sunteti toate niste frumoase, nu stiu cum reusitit sa ramaneti asa slabutze, eu ma ingrozesc deja cand ma uit in oglinda.dar nah, ce nu facem noi pentru printisorii si printele noastre?!
Laura 25+ cu
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Alina multumesc! Sunt aproape convinsa ca acesta e caruciorul.. insa am o nedumerire: care o fi diferenta intre Espiro Vector si Espiro Vector Lite? btz-Ovi multumesc! Asa e, facem intrecere.. acus il depasesc la burtica.. Fetelor, voi ce fel de saltea recomandati? De cocos cu burete? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu Poze |
Depinde ce fel de patut e, daca e din ala modulabil, caruia ii dai jos partile laterale si-l transformi in pat pentru pre-adolescenti (pana in 10 ani) eu zic ca cel mai indicat e cel pe arcuri.
Daca e doar pentru 3-4 anisori atunci poti lua de cococ, nu stiu cele din buret cat sunt de bune, nu se infierbanta vara.....intreb si eu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
michelle1981 spune:
dragaica, ce ai observat la sani?
Mie mi-a zis dr. de familie sa trag usor cu degetele de sfarcuri sa se formeze
laurika, ce tare, am citit ce ai povestit de sotul tau, cu presentimentele!! Extraordinar!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Sa dea DD sa fiti o familie unita, sa va fie casa plina de rasete si voie buna iar pragul sa va fie trecut numai de ganduri bune si prieteni adevarati. ucenic(aspirant) burtica |
multumim ptr urari, si tie sa iti dea DD tot binele din lume
27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
maurice spune:
racusor ce hainute frumusele! Sa le poarte bebe sanatos! Si succes la doctor, sa vii cu vesti bune!
denisa multumesc, sunt bine, astept sa termin antibioticul.
btz la multi ani,sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de minunea pe care o astepti!
victo si eu ma bucur zilnic de avantajul masinii de vase, o cheama maricica si mereu ii multumim, ca ne-a daruit mai mult timp liber si am scapat de durerile de spate , ca noi ne-am construit casuta in regie proprie, echipa de muncitori a cam gresit unele chestii iar chiuveta e foarte jos, ne omora spatele cand aveam vase de spalat (si eram doar noi 2); insa ne-am luat o masina de vase micuta, pentru 2 persoane, iar acum vine bebe, na, daca nu ne-am gandit in perspectiva, o sa spele maricica de mai multe ori pe zi
cd imi pare rau ca esti necajita, m-am bucurat cand lucrurile erau bine pentru tine, sper sa iasa soarele mai des pe strada ta...si poate ar fi bine sa vorbesti mai deschis cu sotul, sa-l faci sa inteleaga ce rau te simti ...
21+
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui laurika1982
Deci te rog frumos, cred ca nu m-ai vazut pe mine inca...si la mine crede lumea ca-s in 9 luni.:)).si eu am doar unul in burta.asa ca sa nu ne mai facem atatea griji , ca facem riduri si trebuie sa fim cele mai frumoase pentru bebei.Vad ca ati ales si al doilea nume, foarte frumos. de fapt amandoi baieteii au nume frumoase pregatite. Fetele, sunteti toate niste frumoase, nu stiu cum reusitit sa ramaneti asa slabutze, eu ma ingrozesc deja cand ma uit in oglinda.dar nah, ce nu facem noi pentru printisorii si printele noastre?! Laura 25+ cu |
Am ales numele, de fapt sotu a ales numele pentru bebe2, rudele au rectionat nasol la Felix da cine le baga in seamna
Oricum o sa folosim Sebastian si Alexandru.
michelle1981 spune:
Masina de spalat vase o recomand si eu!!
Noi cand ne-am facut mobila nu aveam bani si de masina.. insa am lasat un loc liber si am luat-o dupa vreun an
Iar dupa ce am luat-o am pus-o in mijlocul bucatariei ca eram nerabdatori sa o folosim. Acum e pusa la locul ei, dar nu e fixata (de 6 luni e asa!). Am vazut in pozele aelitei ca ar fi bine sa o fixam
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze
maurice spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Masina de spalat vase o recomand si eu!! Noi cand ne-am facut mobila nu aveam bani si de masina.. insa am lasat un loc liber si am luat-o dupa vreun an |
A mea nu-i fixata, e asa micuta ca sta pe un suport de lemn, inainte statea pe jos si la noi, sub un blat din bucatarie.
carmen un link cu leaganul bebelusei te rog, pe link-ul cu mobila de la tine nu l-am gasit!
21+
rodyka spune:
burticutelor, tocmai am venit de la medic si m-a suparat putin-putin ca inca nu au sosit de la laborator rezultatele analizelor, deci nu stiu ce e cu glicemia mea... daca ar fi in neregula ar trebui sa ma simt... ciudat? adica eu ma simt bine, nu vomit, nu ma mai doare nimik pe dinauntru, arsuri nu-s... kg sunt bine, burticuta apare prima de dupa colt... (am pus vreo 2 poze de ieri)...
ma duc sa mananc niste capsunele cu inghetata, mai vb apoi...
27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui michelle1981 dragaica, ce ai observat la sani? Mie mi-a zis dr. de familie sa trag usor cu degetele de sfarcuri sa se formeze laurika, ce tare, am citit ce ai povestit de sotul tau, cu presentimentele!! Extraordinar! ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu Poze |
Iese ceva galbui cand strang, plus sunt mereu acoperiti de o pojghita, ca si cum curge ceva si se usuca.
La capitolul sfarcuri.....am pentru toata lumea sani nu prea am da sfarcuri