Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
bumblebee spune:
La multi ani Cristina97 si Eleni 87 !! Sanatate multa si bbi sanatosi!
Cristina, felicitari pt fetita zburdalnica si grasuta
Shery, am 9 kg la activ, ma indrept spre 10. Nu-mi bat capul, vine vara, fructele de sezon, salate, treburi. Atata timp cat nu mananc gras, prajeli, junk, n-am ce sa schimb.
Alina 24+ cu
gargarita
paula_m spune:
Multumesc de sfaturile cu numele.
O sa fac ca si Carmen : ne alegem fiecare cate 10 nume din listutele de la voi si apoi ne va fi mai usor sa ne hotaram. Si cred ca nu voi mai cere parerea celor din jur.
Paula, 26+ cu
Mycya spune:
buna ziua delfinariu,tocmai am venit de la o plimbarica ca e super cald,m-am imbracat si eu la rochitica azi.acu ne odihnim si ne delectam cu un sanwich si iaurt ca dupamiaza iar la plimbarica cu sotu.
Bianca 24+
Victo spune:
paula draga, parerea celorlalti n-are prea mare importanta zic eu. eu am ales ambele nume la copii, sotu' a fost de acord la genu ca i se par ok.
el a avut o sg pretentie, sa fie un sg nume. apoi am vrut sa fie nume de sfant si uite-asa prin eliminare am ajuns la cei doi baitei ai mei: Stefanut si Mihaita :):)
iar pe prieteni, nasi, bunici i-am informat dupa ce am luat decizia. :)
Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor voua va mai vine sa vomitati din cand in cand? 26+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
da si chiar am vomat
Bamboletta 21+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
arissa spune:
Buna, delfinariu!
Azi, o zi destul de incarcata la munca.
Insa, de cateva minute bune, bebele meu sughita.
Sunt zvacnituri regulate pe care le cunosc foarte bine.
Asa ca nu-mi mai sta mintea la nimic legat de job.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 27+
bamboletta spune:
burticile si delfinasii...va doresc o saptamana frumoasa si fara prea multa munca
Cristina97 si Eleni 87 la multi ani..sarcina usoara in continuare
Btz_ovi-nu am cuvinte...D-zeu da copii la cine nu trebuie...
la noi se pare ca invinge numele David..eu vreau David..mama ma aproba..soacra la fel..cumnata la fel Antonia si ea zice David..sotul inca vrea Rares
tot asa am facut si noi lista pana am ajuns la astea doua nume
raportez si eu 8 kg in plus
o sa-mi cumpar si eu ceaiul pt gravide...daca spuneti ca e bun
Bamboletta 21+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Sheritra Bonjurica! Ce mai face delfinariul? Eu raportez mandra o stagnare a greutatii orporale, care crestea vertiginos, multumita ceaiului antiadipos de gravi. Altceva, parca de cand n-am incotro si fac mai multa miscare nu mai sunt asa greoaie , nu ma mai dor asa tare nici picioarele! Dragaico dar ai burta cat mingea de baschet! Sa-ti traiasca! Bumbulino cate kile la hectar mai ai? 5 gr? Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Asta e sunt cea mai burtoasa, ma uitam la burtica Denisei mica si dragalasa eu pe langa ea sunt cat o balena, deja ma intreaba lumea cand nasc
Asta e....bebeii sa fie sanatosi.
Eu raportez ceva ciudat la sani, parca e prea devreme , cand am observat aseara in baie am tras un tipat de mi-am speriat sotu, eram asa emotionata, nu stiu de ce .....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui paula_m Cristina 97 si Eleni87LA MULTI ANI . Btz_Ovi, si eu mai vomit uneori, rar, dar mi se mai intampla. Nici azi nu ma simt deloc stralucit, cred ca am obosit ieri la iarba verde , m-a batut si soarele in cap, azi sunt ca o leguma, de abia ma dau jos din pat si nu am chef de nimic. Ma mai doare si burta un pic, de fapt ma doare chiar sub sani, de unde incepe burtica sa creasca, inca dureri din astea nu am mai avut...mai sunt si suparata ca nu gasesc nume la copil, imediat vine pe lume si nu are nume...mi se pare cel mai greu lucru...sa-i gasesc nume. Ce imi place mie, nu-i place sotului si invers. Plus ca mai sunt si cei din jur, care au tot felul de idei...Cred ca vom trage la sorti pana la urma. Cred ca e randul meu la hormoni care o iau razna... Paula, 26+ cu |
Paula, in aceeasi situatie suntem si noi. Parca nici un nume nu imi place in mod deosebit, alea care imi plac mie nu-i plac sotului.... asa ca... nici o sansa sa ne hotaram prea curand!!
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+
michelle1981 spune:
Alina multumesc! Sunt aproape convinsa ca acesta e caruciorul.. insa am o nedumerire: care o fi diferenta intre Espiro Vector si Espiro Vector Lite?
btz-Ovi multumesc! Asa e, facem intrecere.. acus il depasesc la burtica..
Fetelor, voi ce fel de saltea recomandati? De cocos cu burete?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze