Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Buna, fetelor! Eladea si Florentina, felicitari pt vestile bune dela eco. Eladea esti in prima linie. Cris 27+ cu |
da cristina...ne apropiem cu pasi repezi...doamne ajuta...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui paula_m Cristina 97 si Eleni87LA MULTI ANI . Btz_Ovi, si eu mai vomit uneori, rar, dar mi se mai intampla. Nici azi nu ma simt deloc stralucit, cred ca am obosit ieri la iarba verde , m-a batut si soarele in cap, azi sunt ca o leguma, de abia ma dau jos din pat si nu am chef de nimic. Ma mai doare si burta un pic, de fapt ma doare chiar sub sani, de unde incepe burtica sa creasca, inca dureri din astea nu am mai avut...mai sunt si suparata ca nu gasesc nume la copil, imediat vine pe lume si nu are nume...mi se pare cel mai greu lucru...sa-i gasesc nume. Ce imi place mie, nu-i place sotului si invers. Plus ca mai sunt si cei din jur, care au tot felul de idei...Cred ca vom trage la sorti pana la urma. Cred ca e randul meu la hormoni care o iau razna... Paula, 26+ cu |
Cristina97 si Eleni 87 La multi ani!!
Si eu care credeam ca-s singura cu dureri sub sani.la mine e de cateva saptamani si imi era jena sa recunosc :)probabil de la burta mare ca inainte nu aveam nimic.si nu pot sa stau decat tolanita pe scaun, cu spatarul dat pe spate.iar seara in pt nu-mi gasesc locul. am inceput sa ma obisnuiesc cu dormitul pe parti ( a durat ceva) doar ca acum a aparut o alta problema, de fapt a revenit.ma trezesc f des noapte la pipi. bine ca adorm la loc, dar nah, tot e neplacut.si sunt momente cant bebe se loveste de vezica si simt ca atunci fac pe mine..baietelul meu e foarte activ si da niste ghionturi de mama -mamaa.
CD: si sotul meu a fost mai naravas la inceput, dar vad ca acum se imbunatateste situatia, desi mai maraie el cateodata.el e singur la parinti si a fost fffffff alintat (de asta mi-e frica si cu copilasul meu - ca o sa-l alinte de nu se poate).eu una am renuntat sa ma mai gandesc si la nume, deh, am trecut prin cam multicele si am zis sa fie sanatos, ca alege barbatul ce vrea.bine ca aseara mi-am zis ca in functie de cat ma chinui la nastere o sa am pretentii la nume :D
Hai curaj, ca mai avem putin si o sa ne tinem copilasii in brate.Iar m-am intins :D
Laura 25+ cu
btz_ovi spune:
Si noi avem inca dubii cu numele:sotul il vrea pe primul si pe al 2lea nu,iar eu invers.
Paula nu iti fa griji,poate momentan nu ati gasit nici unul potrivit,insa dupa nastere cand il veti vedea cu siguranta veti sti exact ce i se va potrivi.Ti-as sugera cateva liste de nume de pe internet,sunt foarte multe site-uri de genul acesta,cum ar fi si acesta,,cu o baza de date foarte mare.Mult succes si sper ca ti-am fost de folos macar un pic
26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
michelle1981 spune:
rodyka ce frumos e la tine, ai fo familie foarte frumoasa Si pe mine ma ajuta sotul, nu vreau sa ma plang.
alina, pofta buna! ai um MP cu niste intrebari referitor la carucior
Si inca o intrebare: rotile mici sunt fixe sau se rotesc la 360 de grade?
paula, am pus un fisier in contul comun cu niste nume, poate gasesti vreunul care sa va placa
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze
btz_ovi spune:
Michelle ti-am admirat pozele pe Picassa,ultima este foarte amuzanta.Amandoi va masurati burtile? Ehehe,de acum incepe si la tine cat de cat sa se observe burticuta,felicitari
Us
My Baby Boy
eladea2005 spune:
am vazut pozici cu burtici...cresc burticile, cresc...sunteti niste gravidute frumoase, bebeii o sa fie mandri de voi...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Sheritra spune:
Bonjurica!
Ce mai face delfinariul?
Eu raportez mandra o stagnare a greutatii orporale, care crestea vertiginos, multumita ceaiului antiadipos de gravi.
Altceva, parca de cand n-am incotro si fac mai multa miscare nu mai sunt asa greoaie , nu ma mai dor asa tare nici picioarele!
Dragaico dar ai burta cat mingea de baschet! Sa-ti traiasca!
Bumbulino cate kile la hectar mai ai? 5 gr?
Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
ciristina_serban spune:
Salutare frumoasele mele burtici...
Ufff...tocmai cand ma pregateam sa trimit mesajul mi s-a blocat calculatorul si am pierdut tot ce scrisesem... Off, o iau de la capat...
Multumesc pentru gandurile voastre bune de dinainte de plecarea la Bucuresti: maya (mi-a placut cum mi-ai zis ”chitina”) laurika (multa sanatate si insanatosire grabnica), bamboletta si tutuoro celor care s-au mai gandit la noi...
Deci, referitor la morfofetala, raportez sa suntem in continuare fetita, foarte activa ca dadea intr-una din picioruse in timpul ecografiei, e voinicuta de 800 g, dupa masuratori se pare ca suntem mai mare cu o saptamana si 3 zile... Placenta se pare ca e bine, nici vorba de placenta praevia.. lichid normal, col inchis.. deci in principiu suntem oke.. Cu toate astea as vrea sa trag o fuga si la medicul meu de aici sa imi interpreteze ca lumea rezultatul, ca am ditamai raportul, si la modul general ne-a zis doctorita de la buc ca e bine, dar eu vreau detalii... pai nu?
Florentina, felicitari pentru cucutz. sa fie sanatos! tie ti-a dat si filmulet? Mie nu.. (dar recunosc ca nu am cerut, m-am emotionat cand am vazut bebica, si am uitat sa cer).
BTZ_ovi, LA MULTI ANI CU SANATATE! Sa fii fericita si iubita! Scuze pentru intarziere...
Racusor, vazusem ca ziceai ca te pregatesti sa dai avansul pentru nastere. nasti la o clinica privata? La care, daca poti sa-mi spui? Eu referitor la asta, am inceput sa ma gandesc serios si la o nastere la o clinica privata... La noi in oras, conditiile sunt jalnice... aparatura veche dar in afara de asta, mai nou, trebuie sa cumparam tot ce presupune nasterea, de la ata de cusut, fese, betadina, vata, si tot tacamul... Primesti lista inainte de nastere ca sa lei ai atunci. Plus ce mai dai pe la doctori... ajungi cred aproape la costul unei clinici particulare.. Mai nasol e ca nici de asta nu avem aici. Incerc sa ma documentez si daca e posibila deplasarea atunci pt nastere sa iau in calcul si varianta asta. Ma chinuie din ce in ce mai mult gandul asta..offf.
Denisa, vazut pozici frumoase, super mamica sexy... sa fiti sanatosi cu totii! sper sa apuc sa mai vad si celelalte noutati de la pozici. Si doamne ajuta sa reusesc sa fac si eu cateva poze, sa va arat ce burtoi mare am si eu. Am f putine poze de cand cu burtica, si in alea facute acu de Pasti la Piatra Neamt, dar cum eram infofolita bine nu se vede cum trebuie burtica...
Vai cat m-am intins...as mai avea de povestit... Mai fac o pauza sa va mai citesc...si intru iarasi...
Pupici tuturor
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Sheritra Bonjurica! Ce mai face delfinariul? Eu raportez mandra o stagnare a greutatii orporale, care crestea vertiginos, multumita ceaiului antiadipos de gravi. Altceva, parca de cand n-am incotro si fac mai multa miscare nu mai sunt asa greoaie , nu ma mai dor asa tare nici picioarele! Dragaico dar ai burta cat mingea de baschet! Sa-ti traiasca! Bumbulino cate kile la hectar mai ai? 5 gr? Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
OOO, lume noua, lume noua!! Ceai din ala am si eu, dar de o saptamana l-am lasat ( de cand cu varicela) si picioarele s-au dezumflat de atata stat in casa asa ca il pastreez pentru vremuri grele ( a se citi servici). asaa..ai avut dreptate cu giulestiul, e curat, oameni amabili, ma declar multumita.:*. m-am interesat si de banutzi, si de nastere,c e si cum trebuie facut,...mai ramane sa imi vina sorocul bebelinele ce fac?se joaca prin burtica?!fac sport?.
Pupici..si apropo, mai avem o colegha de giulesti: florentina_c
I-am urat bun venit intre noi:)
Apropo, Flori, cand mergi la giulesti? ca astept pareri.
Laura 25+ cu
btz_ovi spune:
Vai fetelor tocmai am citit o stire care e pur si simplu groaznica.Pe femeile de genul asta nu le poti numi mame ci monstri.
Us
My Baby Boy