Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Puiut bine ai revenit!
Facem club si bebele nostru o sa se numeasca asa.

saptamana 26 Ducu

Bine te-am regasit, matusa! Banuiam eu ca Ducu vine de la Raducu ! Sa va traiasca si sa fie sanatos si mancacios si Raducu al vostru!

Am citit mai in urma ca medicul nostru ti-a recomandat sa faci oricum vaccinul pentru anticorpi in sapt. 28, chiar daca nu apar la analize anticorpii? Sau nu am inteles eu bine?

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Puiutz, mie dr, la 22 de sapt mi-a zis ca tb sa-l simt zilnic pe bebe, mai ales seara , cand ma pun in pat. Nici al meu nu e constant...are zile si zile. Ba e tare miscacios, ba il loveste lenea, dar in fiecare zi imi da semne ca e bine...
Cat despre dormitul pe burta sau semiburta, mie nu mi se intampla pt ca din cauza durerilor de spate, ma trezesc de cate ori schimb pozitia in pat, si nu am cum sa ma asez in pozitii din astea care nu sunt prea indicate...E buna si durerea de spate la ceva

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

da, asa este, insa inca nu am achizitionat vaccinul, l-am cautat prin farmacii este intre 7-8 mil si il aduc numai la comanda saptamana urmatoare mergem la dozare de anticorpi si apoi joi cred la control la medic

saptamana 26 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Puiut tu ai mai fost la control?

saptamana 26 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Fetelor, vi se intampla sa va mai treziti pe burta sau pe semi-burta?

Am citit ca pozitia de dormit pe burta este total contraindicata! Azi dimineata m-am trezit aproape pe burta si astazi nu prea l-am simtit pe bebe ! Sper ca acum pe seara sa fie mai activ. In sapt. 24 il simteati zilnic? Cam din ce saptamana e obligatoriu sa-l simtim zilnic si de cate ori pe zi?

Elena 24+ cu un cuminte

puiutz si eu dorm uneori pe semiburta,dar nu pentru mult timp ca ma ghionteste putzica,daca l-ai deranja pe bebe probabil ca tiar fi dat semne ca nu are spatiu(parerea mea)poate e cum ai spus tu si nu-i place ziua de luni si de aia a fost mai putin activ azi.

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz bine ai revenit
Si eu mai am momente noaptea cand din instinct prin somn imi vine sa ma pun pe burta,insa imi amintesc mereu ce mi-a zis sotul la inceputul sarcinii "nu mai dormi pe burtica ca il incomodezi pe bebe si se sufoca".Stiu el a exagerat dar mi-a prins bine tare.
Nu face nimeni cap nou?

26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Fetelor, ia uitati ce pateste un bebelus dupa ce vine pe lume www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/" target="_blank">http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/examinarea-nou-nascutului/ pe mine m-a podidit plansul...

Alina, 28+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

saracutii de ei...cand mergeam sa-l vad pe Eric la neonato, am vazut cum ii bagau direct sub jetul de apa de la chiuveta...erau ca niste carpe in mana asistentelor...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si pe mine m-au luat niste emotii cad am vazut filmuletul,mai ales cand am vazuto pe doamna cracanata acolo parca ma vedeam pe mine,si mie mi se pare ca ii ia cam tare pe bebei,si sa nu spun ca in filmuletul asta stiidu-se filmati facea mai frumos,nu vreau sa imi imaginez cum e deobicei...

Bianca 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Puiutz, mie dr, la 22 de sapt mi-a zis ca tb sa-l simt zilnic pe bebe, mai ales seara , cand ma pun in pat. Nici al meu nu e constant...are zile si zile. Ba e tare miscacios, ba il loveste lenea, dar in fiecare zi imi da semne ca e bine...
Cat despre dormitul pe burta sau semiburta, mie nu mi se intampla pt ca din cauza durerilor de spate, ma trezesc de cate ori schimb pozitia in pat, si nu am cum sa ma asez in pozitii din astea care nu sunt prea indicate...E buna si durerea de spate la ceva

Paula, 26+ cu

A dat si al meu ceva semne azi, dar f. rar ... sper ca e bine, dragul de el!!! Off... de cateva ore nu am mai simtit nimic

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Puiut tu ai mai fost la control?

saptamana 26 Ducu

Dupa morfofetala de trim II (8 aprilie) am fost la dr. Fawaz doar ca sa vada rezultatul si m-a programat pe 3 mai la control. Acum sunt in panica ca nu misca bebe...m-as duce si azi la control!

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput