Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralububu Buna dimineta, Multumesc fetelor ca m-ati inclus in grupul vostru. Poate ma puteti ajuta cu niste informatii. Am facut impreuna cu sotul grupa de sange si RH-ul. Tocmai am primit rezultatul si avem amandoi A II, dar eu am RH pozitiv si el negativ. Eu tot citisem despre situatia in care mamica are negativ si tatal pozitiv, dar nu invers. Stiu ca exista solutii pentru aceasta problema, dar nu sunt sigura daca ne incadram la categoria celor care trebuie sa ia masuri. Eu joi am programare la doctor, dar vroiam sa vad daca este cineva in situatia noastra si a primit indrumari de la un medic. Multumesc. O zi faina! Raluca 6+ |
Ralububu, stiu ca daca mama are RH pozitiv, nu mai conteaza cum il are tatal...
10+
sugubina spune:
Neata burtici!
Va salut de la o cafea decaf cu lapteek.
Mie dr mi-a zis ca si sotul trebuie sa isi faca RH-ul , chiar daca eu am pozitiv.
O zi minunata va doresc!
sugubina +7
ALEXA1985 spune:
Mie mi-a spus ca abia s-a declansat. De aceea mi-a dat o pastila si sa repet analizele dupa o luna. A zis ca dupa nastere o sa intrerupem pastilele, ca sa vedem daca creste iar, dar pana atunci nu risca. Plus ca eu nu am nici un fel de simptoma.
citat din mesajul lui beatrice75 Alexa, chiar imi pare rau!!!Nu, nu am citit in urma!Nu stiu daca se manifesta la fel ca la hipertiroidie, dar eu am continuare starile de durere inima, palpitatii, desi iau 2 pastile pe zi. Daca iau 3 pastile, este ok, ma simt bine, dar prefer sa mai ma chinui decat sa maresc doza. Deci ti-a dat tratament in sarcina!Ce a zis despre asta medicul ginecolog?Ca am observat ce recomanda ei:ai herpes-chiuretaj, ai tiroida-chiuretaj, ai luat nsh ce antibiotice-chiuretaj. Ei sunt buni de bisturiu!Eu imi voi face toate acele teste (bi, tri, morfo), pt ca endocrinologul mi-a zis ca exista riscuri. Ma gandesc ca atunci cand as naste as avea 35 de ani, poate si aminocenteza, nsh desi am citit ca riscul de avort este de 1 la 100, ceea ce mi se pare foarte mare. 10+ |
9+
ALEXA1985 spune:
Si eu trebuie sa merg saptamana asta la control. Diseara sau maine dimineata aflu si cand e de garda si te anunt.Pupici.
citat din mesajul lui misticgirl Buna dimineata, Fetelor, am observat ca printre noi sunt paciente ale domnului doctor Gherasie. Vreau si eu sa merg la dansul, am auzit numai laude la adresa lui, insa nu-mi raspunde pe mobil si am primit sfatul sa merg la CF 2 cand este de garda. Imi spuneti si mie, va rog, cand este de garda sapt aceasta? Nu as vrea sa merg din prima la POLISANO, sa dau 300-400 RON totusi. Astept raspunsuri . Acum plec la serviciu. O zi frumoasa va doresc!!! Claudia 9+ cu Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl |
9+
ALEXA1985 spune:
Pai o sa incerc sa ma programez si eu tot atunci , doar sa imi spui la ce ora. Poate ne vedem acolo.
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
poti sa te duci la el la Anais, cu tot cu eco este 180 ron, nu stiu cand este de garda ptr ca eu am mers doar la anais unde este numai joia. alexa mi-a zis sa ma duc pe 20 mai ptr morfologia de trim 1si dublu test dar cred ca ma duc mai devreme cu o sapt, atunci o sa am 12 sapt jumatate si mi se pare mult pana atunci nu mai am rabdare Mami Andreea 9sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
9+
ALEXA1985 spune:
OOO. Sashenka nu pot atunci pentru ca as fi in saptamana 15. Saptamana asta merg la control si imi spune cand ma programeaza.
9+
florina22 spune:
doura merci mult de PM cu link-ul pt herpes...
am tot citit uichend-ul asta si nu pot sa cred ca mi s-a spus sa fac avort doar pt ca as avea herpes 2 pozitiv..din cate am citit este periculos in ultimul trimestru si nu in primul trimestru...doctora mea ginecolog mi-a spus ca nu sunt riscuri si ca sa ma linistesc sa ma duc la un medic infectionist...care m-a linistit de m-a rupt...
astept acum analiza TORCH facuta cu Western Blot si daca si aici iese pozitiv trebuie sa ajung la un medic bun..nu stiu unde il voi gasi dar nu ma mai duc la acest medic incompetent care mi-a spus sa fac avort fara sa-mi dea prea multe explicatii...
[+10 sapt]
beatrice75 spune:
Alexa, tu mergi la Gherasie la ginecolog?Sa-mi spui ce parere are el de tratamentul tiroida in sarcina.Daca printre picaturi,ai putea strecura de tratamentul hipertiroida cu propycil....
10+
ALEXA1985 spune:
El mi-a spus de la bun inceput ca nu am de ce sa ma ingrijorez ca valoarea TSH e putin marita si mi-a recomandat medicul acesta Serpoi Gheorghe, despre care am citit numai de bine. Este si un doctor foarte dragut
citat din mesajul lui beatrice75 Alexa, tu mergi la Gherasie la ginecolog?Sa-mi spui ce parere are el de tratamentul tiroida in sarcina.Daca printre picaturi,ai putea strecura de tratamentul hipertiroida cu propycil.... 10+ |
10+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui ralucaspm Alexa1985, nu cu tine, cu Doura. Nici cu ea, dar la ea ma refeream . Pana la urma am stat azinoapte si m-am uitat pe net. Pe site in romana cica e din clasa penicilinelor si ca astea ar fi singurele complet sigure in sarcina. Pe site grecesc nu am apucat sa caut prea mult, pt ca imi era si rau si somn. Din ce am gasit insa zice ca e un antibiotic f puternic si ca sa se ia numai la recomandarea medicului si numai in cazul in care nu exista alta solutie, adica alt antibiotic cu care se poate inlocui. Ce sa mai crezi ?! E ciudat ! Astazi, daca ma simt mai bine si am timp, vreau sa caut informatii despre antibioticul pe care mi l-a dat mie. Poate gasesc acolo balaurul . Pana acum am gasit ca in Romania nu exista, nici macar sub alta denumire, dar nu am putut sa stau sa caut informatii despre substanta pe care o contine. Cand l-am luat nici nu m-am uitat pe prospect, pt ca am f mare incredere in dr. mea. Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
raluca eu doar ti-am trimis o info ..exista antibiotice care se iau in sarcina . lumea zice despre augmentin k e "puternic"..nu exista antibiotic "puternc" exista antibiotice care acopera o arie mai restransa si alele care acopera o arie mai mare de infectii. din cate am citit pana acum sunt anumite infectii care sunt chiar periculoase pt sarcina . pe toate prospectele de antibiotic o sa gasesti scris ca nu este recomandat in sarcina decat la recomandarea medicului.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+