Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

fetele,eu acum ma pun sa interoghez toti angajatii cu politia!
contul si parola de la picassa...cine nu o are,scrietimi un PM si am sa va raspund imediat dupa ce termin sau mai exista cateva fete pe forum care va pot ajuta!

Va pup si aveti grija de copilasii vostri!ascultati ce va spune inima inainte sa luati vreo decizie!
raman la ideea DOCTORII RECOMANDA AVORTUL CA SPALATUL PE DINTI!!!
Culmea ca acolo unde ar fi probleme la copil,nu prea se vede si se naste cu probleme....si copilul care se naste sanatos, de multe ori este vazut o problema ,ba din ecograf ,ba din analize!

va pup!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Beatrice tie cat ti-a iesit TSH la ultima analiza?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralububu spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ralububu

Buna dimineta,

Multumesc fetelor ca m-ati inclus in grupul vostru.
Poate ma puteti ajuta cu niste informatii. Am facut impreuna cu sotul grupa de sange si RH-ul. Tocmai am primit rezultatul si avem amandoi A II, dar eu am RH pozitiv si el negativ. Eu tot citisem despre situatia in care mamica are negativ si tatal pozitiv, dar nu invers. Stiu ca exista solutii pentru aceasta problema, dar nu sunt sigura daca ne incadram la categoria celor care trebuie sa ia masuri. Eu joi am programare la doctor, dar vroiam sa vad daca este cineva in situatia noastra si a primit indrumari de la un medic.
Multumesc.

O zi faina!

Raluca 6+

Ralububu, stiu ca daca mama are RH pozitiv, nu mai conteaza cum il are tatal...

10+

Multumesc beatrice pentru raspuns. Asa stiam si eu, dar am fost in aceeasi situatie cu a sugubinei, doctorul mi-a cerut grupa si rh-ul pentru sot chiar daca eu il aveam pozitiv. La acel moment nu mi-am facut griji si mi-am zis ca imi voi pune intrebarile dupa ce aflu rezultatul sotului.

Raluca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

0,005

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

pt ralucaspm:
http://www.drspock.com/article/0,1510,5314,00.html
http://www.rxlist.com/augmentin-drug.htm
http://www.obfocus.com/high-risk/meds1.htm ( uite-te in tabel )
http://www.ejog.org/article/S0301-2115%2800%2900545-5/abstract

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Are si un cabinet privat acest doctor?
PTR ALEXA

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare burtici. V-am citit de dimineata de pe telefon si abia acum am reusti sa intru.

Azi sunt un munte de nervi. Samabata am facut testul pentru RH la Sanador, o clinica pe care oricum nu o recomand, dar era aproape si e liber. In plus o asemenea analiza nu poate fi gresita...totusi.

Azi trebuia sa fie gata. Pe site si la clica mi-au spus acelasi lucru. Luni este gata!

Acum am sunat si mi-au spus ca dureaza 7 zile lucratoare .

Zau ca m-am saturat, de toate prostiile astea de analize, pe care de multe ori ma intreb de ce le fac ca mai mult imi fac griji. O sa ajung obsedata si cu nervii in pioneze

Daca nu imi dau rezultatul azi, pai sa vedeti ce scandal fac... cand te duci sa recoltezi iti zic ca vine repede rezultatul si cand suni povestea e alta... oricum ei si-au luat banii.

Scuze dar azi e o zi

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Si eu sunt cu nervii.....in ceea ce priveste serviciul!

10+

Mergi la inceput

Ralububu, naiba sa-i mai inteleaga pe doctori!Mie mi-au zis ca daca eu am RH pozitiv, nu mai este cazul sa-l faca si sotzul!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Si eu sunt cu nervii.....in ceea ce priveste serviciul!

10+

Eu as manca tot ce misca. Nu exista nimeni si nimic care sa nu ma scoata din sarite. Am alergie la doctori, spitale, analize, rezultate si alte asemenea.

Am vorbit cu colega mea, care a nascut doi copii cu Badea si mi-a spus ca i-a dat doar cateva analize, ceva de cel mult 150 Ron si de acolo a verificat in plus daca a fost necesar.

Mi-am facut-o cu mana mea

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput