Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da . La mine fiind abia declansata , a spus ca daca scade si apoi intrerup tratamentul se poate sa nu mai creasca.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Mie mi-a spus ca abia s-a declansat. De aceea mi-a dat o pastila si sa repet analizele dupa o luna. A zis ca dupa nastere o sa intrerupem pastilele, ca sa vedem daca creste iar, dar pana atunci nu risca. Plus ca eu nu am nici un fel de simptoma.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Alexa, chiar imi pare rau!!!Nu, nu am citit in urma!Nu stiu daca se manifesta la fel ca la hipertiroidie, dar eu am continuare starile de durere inima, palpitatii, desi iau 2 pastile pe zi. Daca iau 3 pastile, este ok, ma simt bine, dar prefer sa mai ma chinui decat sa maresc doza. Deci ti-a dat tratament in sarcina!Ce a zis despre asta medicul ginecolog?Ca am observat ce recomanda ei:ai herpes-chiuretaj, ai tiroida-chiuretaj, ai luat nsh ce antibiotice-chiuretaj. Ei sunt buni de bisturiu!Eu imi voi face toate acele teste (bi, tri, morfo), pt ca endocrinologul mi-a zis ca exista riscuri. Ma gandesc ca atunci cand as naste as avea 35 de ani, poate si aminocenteza, nsh desi am citit ca riscul de avort este de 1 la 100, ceea ce mi se pare foarte mare.

10+

9+

Mie mi-a zis ca in trimestrul 2 si 3 de sarcina, boala nu mai prezinta simptome acute, pt ca dupa nastere, sa revina cu toata fortza.

10+

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Recunosc ca nu fac fata nici cu cititul, nici cu scrisul.

Era mai devreme o discutie legata de Augumentin: eu am luat acest antibiotic cand eram insarcinata cu Alex pentru o infectie urinara si totul a fost ok .

Rala, te duci saptamana asta la cabinet? Eu as merge maine...

Sunt asa de racita, recomandati-mi si mie ceva bun in sarcina...

mamica lui Alexandru (04.06.2006), 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralububu spune:

Fetelor sa va povestesc cu ce ma confrunt mai nou. Am facut si eu la Medlife setul de analize. O parte compensate, o parte platite (toxoplasma, rubeola, hepatita + nenumarate). Astazi am primit rezultatul la toate analizele compensate, dar nici un rezultat de la cele platite (o carca de bani). Am sunat acum la laborator si dupa cercetari amanuntite primesc raspunsul: "Nu a fost receptionat vacutainer de biochimie inscriptionat cu codul de bare corespunzator cererii"
Am innebunit
De rezultate am nevoie joi cand am programarea la doctor si singura solutie este sa merg maine sa mai cotizez 2-3 eprubete.
Pe deasupra mi-au gresit si anul nasterii in buletinul de analize.....si daca tot vorbim de paranoia...acum eu de unde stiu ca macar rezultatele primite sunt ale mele

Raluca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Oscillococcinum granule

10+

Mergi la inceput

Utrogestan iau si eu 400mg pe zi vaginal. Dr nu recomanda altfel fiindca este metabolizat f greu de ficat.

Rala si eu fac Pregnyl si se pare ca de la 14 sapt o sa fac si Clexane.

Mergi la inceput

Multumesc Beatrice. Crezi ca pot lua si Influcid? Este tot homeopat.

Tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Pentru ce este Preghyl si Clexane?

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Utrogestan iau si eu 400mg pe zi vaginal. Dr nu recomanda altfel fiindca este metabolizat f greu de ficat.

Rala si eu fac Pregnyl si se pare ca de la 14 sapt o sa fac si Clexane.

10+

Mergi la inceput

Multumesc Beatrice. Crezi ca pot lua si Influcid? Este tot homeopat.

Tu ai luat Oscilococinum in sarcina?

Mergi la inceput

Voua v-a fost recomandat analiza de sange parahemofilie Owren (deficienta de FV)? mi s-a spus de la synevo ca se efectueaza in Germania la laborator. De ce nu si Alexander (deficienta de FVII)? Citind pe internet, am observat ca tzine de probele de coagulare. Mai bine mi le-as face pe toate. Ce mai implica aceste probe de coagulare in afara de F 5 si F 7?
A doua intrebare: a nascut cineva cu epidurala?chiar nu simti nimik?

10+

Mergi la inceput

N-am auzit de influcid.
Dr ginecolog mi-a recomandat, in caz de raceala, Oscilococinum.
Pregnyl cred ca este pt sustinerea sarcinii, nu?
Eu iau Arefam ovule de 200g

10+

Mergi la inceput