Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Fetelor, gravidutelor da ce active si harnicute mai sunteti voi!!!Eu sunt cam lenasa acum, nu prea pot tine pasul cu voi! Recuperez eu, asa, mai incetut, dar sunt prezenta!

Salutari tuturor, o sarcina cat mai usoara si cat mai frumoasa!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

BuburuzaL si simonab.s

Am vazut ca aveti ultima menstra foarte apropiata de a mea. Eu am ultima menstra in 16 martie. Ati facut ecografie sau inca nu? Eu azi am mers sa-mi fac eco si dr. mi-a spus ca e prea devreme asa ca nu mi-a facut.

Liana

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Liana
Mai stai cu eco pana faci min 6 saptamani! Asa vei avea bucuria sa ii auzi inimioara!

Ah ce somn m-a luat nu va imaginati..Cred ca si de la vreme. A facut sotul personal o ciorba de fasole absolut bestiala. Am bagat doua castronase. Sper sa nu vars

Va pup si ma indrept spre pat ca nu se mai poate...

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Buna, mamici harnice la scris! Imi pare rau sa vad ca unele dintre voi sunt stresate sau chiar necajite, cu analize si alte alea! Eu zic ca trebuie sa ne gandim ca majoritatea BB-ilor sunt bine, oricum... Toate sunteti mai tinere decat mine ... si chiar si eu incerc sa-mi pastrez cumpatul

Beatrice, fii linistita, sigur daca ai Rh pozitiv, Rh-ul sotului nu conteaza (am cazuri in familie).
Crisuletzul, eu stiu ca greata, mai ales cand vezi mancare, este semn ca sarcina este in evolutie. Curaj!! Si succes maine la doctor. Daca ai timp, poate imi povestesti si mie impresii? Diana.b, pot apela si la tine cu aceeasi rugaminte despre Dr. Peltecu? Sunt noua si tare nerabdatoare!! Multumesc.
Alinushca, multumesc pentru raspunsul despre Filantropia. Si eu stiu ca rooming-in functioneaza acolo, nu stiu daca am sa fiu in stare ... sper sa ma descurc sa stau cu bebe de la inceput. Am fost si eu la DT vineri, crec ca in acelasi loc pt ca am platit exact 200 RON, dar eu nu am sa platesc ecografia. Oricum, din punctul meu de vedere merita, am 38 de ani si sper sa fie vreun test care sa ma linisteasca ... am inteles ca la Filantropia nu se arunca chiar repede la amnio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

BuburuzaL si simonab.s

Am vazut ca aveti ultima menstra foarte apropiata de a mea. Eu am ultima menstra in 16 martie. Ati facut ecografie sau inca nu? Eu azi am mers sa-mi fac eco si dr. mi-a spus ca e prea devreme asa ca nu mi-a facut.

Liana

5+

Liana eu am avut menstra pe 15 martie si am facut primul eco vineri si s-au vazut prichindeii. Intr-adevar erau foarte mici 4.1 respectiv 2.4 mm, dar i-am vazut!!! Eu am obtinut sarcina prin Fiv si am vrut sa ma asigur ca e bine pozitionata! Iti doresc multa bafta! Probabil ti-a zis ca nu se vede, deoarece activitatea cardiaca incepe abia de la 6 saptamani...Numai bine!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Am aflat ce te interesa. Doctorul Gherasie este maine si pe 27 de garda. Maine cred ca ajung si eu pe seara la el la control.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Alexa si sashenka_h,
Multumesc pentru raspunsuri!!!
Voi merge la ANAIS sau la CF2, saptamana aceasta. As vrea sa fac si o analiza a secretiei, sa fiu linistita.Eu acum am 9 sapt si ma gandesc ca daca as merge sapt aceasta, ma va chema apoi cand voi avea 12 sapt implinite (poate atunci voi afla si sexul bebelusului)
Daca mergeti saptamana aceasta sau daca aflati cand este de garda, spuneti-mi si mie, va rog!
As mai scrie, dar imi este atat de somn...si sunt la serviciu...si nu pot bea cafea...

Claudia 9+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

10+

Mergi la inceput

Eco transvaginala nu afecteaza, iar la control merg la 2 saptamani.

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Buna fetelor din nou,
Ma gandeam ca numai eu sunt paranoica si ma stresez in fiecare minut ceface bebe. saptamana trecuta am vomitat aproape in fiecare dimineata si numai in vreo 2 zile nu mi-a fost rau si deja imi faceam griji.... Dar cand vad ca si voi treceti prin aceleasi situatii ma mai linistesc. Asa vrea sa va intreb inca ceva: domctorul meu mi-a dat sa iau utrogestan in fiecre zi dar nu prea inteleg dece...petru ca eu nu am avut nici sangerari nici nik. mai este cineva care ia utrogestan?

Chiar azi ma gandeam sa ma duc si la alt medic pentru ca doctorul meu m-a chemat din nou la control numai in 20 mai si mi se pare foarte mult timp pana atunci. Voi cam cat de des mergeti la control? Ecografia intravaginala poate afecta bebele daca e facuta mai des?

Imi cer scuze ca am dat buzna cu atatea intrebari...

6+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ukume24 si eu iau Utrogestan 100, cate 2 pastile de 3 ori pe zi.Dr meu mi-a spus ca este necesar pana in saptamana 16.Eu le-am mai sarit uneori pe cele de la pranz si m-a certat spunandu-mi ca nu-i bine sa varieze doza.Eu nu m-am ingrasat de la ele (norocul meu , ca eu si asa am f kg in plus dobandite acum 7 ani si de care nu am prea scapat).

Ioana_Mami, as pune pozele, dar cand le-am scanat si-au pierdut din claritate.Poate reusesc sa pun ceva de pe CD-ul inregistrat, insa numai cand vine sotul acasa ptr ca pe laptopul meu nu am programelul necesar ptr a deschide fisierul.

Fetelor noi venite le doresc 40 de saptamani linistite!

Andreea, mami de baiat si 11+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

ratusca83,ole_bisu,diana.b,simonab.s bine ati venit, va doresc bebei sanatosi si sarcina usoara.
Utrogestan iau si eu de 3 ori pe zi cate 2, deoarece am un hematom.
Ce este profilul TORCH?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Mie mi-a spus ca abia s-a declansat. De aceea mi-a dat o pastila si sa repet analizele dupa o luna. A zis ca dupa nastere o sa intrerupem pastilele, ca sa vedem daca creste iar, dar pana atunci nu risca. Plus ca eu nu am nici un fel de simptoma.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Alexa, chiar imi pare rau!!!Nu, nu am citit in urma!Nu stiu daca se manifesta la fel ca la hipertiroidie, dar eu am continuare starile de durere inima, palpitatii, desi iau 2 pastile pe zi. Daca iau 3 pastile, este ok, ma simt bine, dar prefer sa mai ma chinui decat sa maresc doza. Deci ti-a dat tratament in sarcina!Ce a zis despre asta medicul ginecolog?Ca am observat ce recomanda ei:ai herpes-chiuretaj, ai tiroida-chiuretaj, ai luat nsh ce antibiotice-chiuretaj. Ei sunt buni de bisturiu!Eu imi voi face toate acele teste (bi, tri, morfo), pt ca endocrinologul mi-a zis ca exista riscuri. Ma gandesc ca atunci cand as naste as avea 35 de ani, poate si aminocenteza, nsh desi am citit ca riscul de avort este de 1 la 100, ceea ce mi se pare foarte mare.

10+

9+

Mie mi-a zis ca in trimestrul 2 si 3 de sarcina, boala nu mai prezinta simptome acute, pt ca dupa nastere, sa revina cu toata fortza.

10+

Mergi la inceput