incepind de azi -10kg (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Musette79 spune:
Eu am fost cuminte ieri, am mancat in total 3 conserve de peste si am fost la masaj.
Azi am zi de lactate, am mancat un iaurt cremoso si putina branza de burduf, mai am un fagaras si o branzica de casa Tnuva (v-am mai zis ca e buna).
Maine as avea zi de oua dar cred ca fac zi de fructe.
La cantar cam tot la fel is, 62,8 (mi-a aratat si 62,5 dar nu ma bazez)
Pe 15 mai 60, da?
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
ellinia spune:
Musette, asa sa fie! Iti tin pumnii. Eu sunt la a doua zi de proteine si ma simt cam umflata. Azi si maine pap carnita de miel la cuptor. Dimineata doua oua fierte tari, iar la serviciu azi beau lapte . Sa nu radeti, beau cate o cana din trei in trei ore. Teoretic nu ar trebui sa-mi fie foame. Ma duc acum si-mi fac si un ceai verde. Fac niste combinatii , sper sa nu ma apuce crampele pe aici.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Laura25 spune:
neata!
Nu stau prea grozav, dar nu imi pierd speranta. Am mancat ieri carne si telemea. Azi vreau sa bag doar lactate (iaurt si telemea adica). Sa ma laud, sa ma laud: am facut aseara 30 minute de HipHop Abs. Am transpirat si eu putin. Mi-am mai adus de pe net un filmulet de 20 minute de ceva Turbojam ...sper sa nu ramana doar in calc., sa il si folosesc.
Spor la slabit!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Arianna_M spune:
Eu ieri mi-am propus sa pap doar lactate.....am reusit pana la ora 6 .....si la 6 deja imi era rau ...imi tremurau mainile....asa k am papat 2 felii de paine cu ciuperci cu maioneza.
cum rezistati voi la ziua de lactate ?
Viitoare
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Musette, asa sa fie! Iti tin pumnii. Eu sunt la a doua zi de proteine si ma simt cam umflata. Azi si maine pap carnita de miel la cuptor. Dimineata doua oua fierte tari, iar la serviciu azi beau lapte . Sa nu radeti, beau cate o cana din trei in trei ore. Teoretic nu ar trebui sa-mi fie foame. Ma duc acum si-mi fac si un ceai verde. Fac niste combinatii , sper sa nu ma apuce crampele pe aici. Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) Pozele_mele BazarGeneral |
daca tii dieta aceasta nu ai voie ceai verde in zilele de proteine.
scuze daca tii altceva, am citit asa pe sarite. eu sunt in cautarea unei diete minune, sa mancac cat vreau/ce vreau si sa slabesc
ellinia spune:
Dana, da, stiu ca nu am voie dar altfel e jale ... la zilele de proteine, cel putin la mine, fara o fibra ceva nu se face digestia.
Ariana, tu tii un disociat pe grupe de alimente? Sau cum? Nu cred ca as putea sa beau doar lapte toata ziua, sau sa mananc branza goala, nu merge de nici o culoare. Eu le alternez. Precum am zis, dimineata mananc oua, la serviciu lapte si dupa amiaza carne la cuptor. Eu evit sa mi se faca foame, daca ma ia cu tremurat e jale, mananc ce imi pica in mana, nu mai tin cont de nimic. Si am in frigider o ciocolata cu 80% cacao si daca mi-e de ceva dulce iau vreo 2,3 patratele si ma mai amagesc asa.
Pozele_mele
BazarGeneral
Arianna_M spune:
Ellinia....la mine este o nebunie totala dieta mea.........incerc sa nu mai le combin.
de ex intr-o zi mananc branzeturi , iaurturi si lapte ....in alta zi numai carne la gratar sau fiarta ...iar in alata zi numai legume-gatite sau crude si fructe.....si apa la greu cca 3 l
Viitoare
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
Laura25 spune:
Buna!
Raportez 20 minute TurboJam aseara, mancat conform dietei + o clatita unsa cu o lingura generoasa de finetti.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dulcetica spune:
Eu sint defecta rau de tot.Efectiv nu stiu ce am?Cum intru pe usa de la servici,incep si ciugulesc.Nu ma pot abtine!
Azi sper sa ma abtin.Nu am pus insa e de mentinere,nu misca deloc in jos.
ellinia spune:
Ca sa ne bata dulcetica pe toate zic si eu ca am mancat un covrig aseara. Dar nu orice fel de covrig ci covrigul... Mirosea atat de bine si era cald asa ca am cedat ispitei. N-am sa mor eu de la un covrig. Doar ca eram la zi de proteine. Azi e ultima zi, deja mi s-a acrit de atatea proteine, am o sticla de sana la mine, dimineata o omleta si cam atat, sa vad dupa amiaza ce mai fabric prin casa.
Pozele_mele
BazarGeneral