incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu nu ma pot adapta inca la mesele disociate ( nu stiu de ce, pt ca acum 10 ani am tinut fara probleme o luna de zile-ziua si alimentul).

Deocamdata am mancat putin seara (ieri 4 batoane de surimi goale). In timpul zilei mananc din toate dar nu foarte mult.

Azi am mancat dimineata un bicuite la cafea, la 11 paine cu branza si un iaurt cu fructe mic.
Pe la 3-4 o sa mai mananc piept de pui la gratar fara garnitura. Seara cred ca sar masa ca ma duc la Opera direct de la birou. Cand ajung acasa ma bag direct la somn .

A, da, incerc si sa beau mai multa apa...

Va zic maine rezultatul.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Chestia asta cu ziua si alimentul este foarte buna. Din cate stiu eu se mananca toata ziua un singur aliment indiferent de cantitate? Ca orium nu poti manca foarte mult ca ti se apleaca ... Preparat termic? Adica, eu stiu, mananci toata ziua gratar de pui sau pui la cuptor, evident fara ulei.
Mama mea avea o astfel de dieta pe care o tinea cand trebuia sa mearga undeva si vroia sa arate bine, patru zile manca cate un aliment pe zi, cate un kg: 1 kg de lapte, 1 kg de mere, 1 kg de cartofi si un kg carne fiarta. Normal ca slabea 4 kg si punea 2,3, sau chiar pe toate inapoi dar dupa eveniment, asa ca scopul era atins. Mai incercam si eu cand stagnam prea mult dar cedam repede de fome ... mie daca imi impui restrictii de cantitate m-ai terminat

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu ieri am mancat 2 iaurturi, un fagaras si cum am ajuns acasa la 8 rupta de foame si oboseala, am mancat budinca de franzela cu branza, facuta la cuptor de sotul. O felie, atat. Simteam ca lesin de foame

Azi am fructe. Am mai scazut un pic, am 62,4 kg. Sper sa raman cu 62 dupa tura asta de 7 zile.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina, buna dieta mamei tale pt situatii de criza. Daca nu reusesc altfel, incerc si asta inainte de 15 mai. Dupa 15 mai ... potopul!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Taaare greu se duc kg astea
saptamana asta mai tin dieta asa in stilul meu, daca nu o sa am rezultate cred ca intru si eu la disociat.

Nu mananc paine, seara doar fructe
si in rest putin din ce gatesc.

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput

Ellinia, ca mama ta am tinut si eu mai demult. Mai era o zi de legume si a 6 a de combinate, cu bun simt.. 1kg de fiecare pe zi mie imi era suficient (nici nu pot manca un kg de carne/zi).

Daca apoi pastrezi limitele normale si regulile de baza fara grasimi, dulciuri, etc merge si asa.
Eu stau prost cu disciplina insa...dar sper ca va veni si ziua cand voi realiza ca e spre binele meu sa fiu cumpatata mereu.

Sunt curioasa ce arata cantarul meu maine

Hobby
Lali
Target

Mergi la inceput

Azi stau mai bine, deja 49.1 kg...important e sa tin pasul.

Eu am azi la mine o sana si piept pui la gratar. Cred ca o sa mai adaug ceva, dar inca nu stiu ce...ma mai gandesc.

O zi frumoasa!

Hobby
Lali
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Si eu tin disociat si ma asteptam sa slabesc mai mult. Maine e ultima zi si am scapat de 2 kg. Fac si masaj si impachetari, dar ar trebui sa ma apuc de aerobic.

Ieri am mancat 2 mere si 2 banane la servici, iar seara cand am ajuns acasa putina budinca de franzela, ca iara aveam o stare nasoala. Am si avut ft mult de lucru, is si racita, azi noapte a facut micuta febra ft mare si nu am prea dormit, acuma m-am pus pe picioare cu 2 cafele

Azi e domnie, am zi de carne, mi-am adus jumate de pulpa de pui si 2 snitele din piept de pui, asta aveam prin casa.

Maine am zi combinata din alimentele din regim, o sa mananc ceva fructe si snitel cu branza.

As vrea incet incet sa-mi intre in sange sa renunt la paste, cartofi, paine si dulciuri, sa mananc mai sanatos si sa fac sport.

Voi cum stati?

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana_D spune:

Eu am inceput dieta dupa ce am mers la petrecerea de 8 martie cu o prietena mult mai slaba decat mine. Toate bune si frumoase pana am vazut pozele. Sa-mi pice fata. Aveam o poza cu mine si cu ea. Ea cat o frunza, eu un mic monstrulet. E adevarat, oi fi avand eu 1.77 cm dar cand am facut hopa pe cantar a ajuns la 78-79, nici el nu se putea hotari saracu. Am inceput cu supa de varza ( am mancat de-a supa de imi venea rau numai cat o vedeam), apoi supita slabuta cu galuste ( am mancat cred ca vreo 2 oale), fara pic de paine, dulciuri. In schimb , la mers......cand am timp si cand apuc sar de 2 km . Mai ales in weekend stric kilometrajul. Si asa acum ma urc mai cu speranta pe cantar ca am reusit sa ajung la 73. As vrea sa ajung la greutate intre 65-68 .Vine vara, se deschide sezonul la balaceala si nu vreau sa imi expun frumusete de burtica.Eu una nu tin o dieta anume, mananc ce poftesc dar in cantitati mici. Azi dimineata am baut o cafea, apoi un ditamai cana de ceai verde si soc apoi o farfurie de cartofi nature cu salata verde din gradina. Eu care inainte rupeam painile in doua azi ma luptam cu cartofiori din farfurie ca ma saturasem deja dupa cateva furculite. Oricum vine cursul festiv pentru terminarea facultati, apoi 3 nunti si botezul finutei/finului meu si tre' sa fiu "bella".
Mult succes fetelor la doborarea kilogramelor. Ne luam la tranta cu ele si tot reusim ! O zi superba sa aveti !

Mergi la inceput

Azi sunt vesela..48.7 kg!

Ieri am adaugat la sana si pui...mini-croissante , dar la ora pranzului. Seara am "servit" o ora de tae-bo!

Azi incep cu cu branzica de vaci si 3 batoane de surimi... incerc sa completez cu un iaurt.

Vine week-endul!

Hobby
Lali
Target

Mergi la inceput