incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui zna23

Salutare..sunt noua in comunitate DC...dar o veterana a curelor si dietelor..pentru ca mai dintodeuna am avut un mic surplus de greutate
Singura dieta care m-a ajutat sa slabesc intr-adevar este cura cu struguri pe care am tinut-o dupa Craciun si dupa care am pierdut 9 kg in 2 sapt,si de atunci nu am mai pus un gram pe mine desi intre timp am ramas si insarcinata!
dieta consta in consumul de struguri (albi,negri,rose-care iti plac..sau combinati) pe parcursul intregii zile si 2 l de apa.Eu am mancat si cereale cu lapte dimineata pe langa strugurii din timpul zilei.si am slabit 9 kg,pielea are un aspect mai luminos...poate si din cauza ca am renuntat si la fumat,nu am avut senzatie de foame..nu mi-a fost rau..e cura ideala in opinia mea,pt organismul meu!
M-as bucura sa va fie si voua de folos!

+ 12

Poate incearca fetele.Pentru mine strugurii sint prea dulci si n-am voie,insa teoretic se incadreaza la zilele de fructe si legume,cu mentiunea ca exista fructe si cu mai putin zahar.
Totusi nu e normal sa nu te ingrasi deloc in timpul sarcinii.Ia si maninca,ca mai sint struguri si dupa ce nasti.E vbalabil numai pentru Zna 23.Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salut gagici!

Vin din urma tare si eu . Vineri am fost la masaj anticelulitic 30 min si impachetare la termocuverta 30 min.

Vineri am mancat ft civilizat, un covrig si un iaurt la 8 dimineata, apoi m-a convins maica-mea sa tin disociat (mare om, tine si ea cu mine sa ma sustina ). Ca atare am mai mancat o branza Fagaras si un iaurt, si ince ceva branza de casa Tnuva (ft buna), deci o zi de lactate. Si am dat jos 1kg pus inapoi de Pasti. De fapt cred ca mi s-o golit matele

Ieri am fost la gratarit si am bagat carnoase (2 mici, vreo 4-5 aripioare si juma de pulpa de pui). Dupa ziua asta am mai scazut 400 gr (nu intentionam sa ma cantaresc dar am vrut sa vad daca nu m-am ingrasat dupa festinul cu carne).

Azi legume: varza calita cu marar la cuptor si jumate de cartof nou, plus gustat din supa de pastai a micutei.

Maine am peste, m-am inarmat cu 2 conserve de peste in sos marinat (cele mai mari care le-am vazut pe raft).

Care vorbea de 3 kg pana in 15 mai? Laura? No ma bag si eu, acum am 62,8 si ma ambitionez sa ajung la 60 pana de 15 mai

MsLara, esti super tare cu examenul tau, deci in 15 te prezinti la proba cantar cu 2-3 kile mai putin (stiu ca tu aveai putine kg, poate la tine 2 se vad cat la mine 4 )

Spor la slabit fetelor!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
25.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu incerc, cine stie, poate reusesc! Azi sunt cu proteine, am papat dimineata doua oua fierte cu cascaval si acum un iaurt mic. Cand ajung acasa am peste, cred ca-l fac la gratar, iar pentru urmatoarele doua zile fac miel la cuptor. Nu m-am mai cantarit pentru ca am avut fluctuatii sunt si inaintea m si am o pofta de mancare teribila, asa ca mai astept cateva zile sa nu ma mai simt asa balonata.
Succes tuturor!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Salutare ....

eu azi mi-am propus sa pap numai lactate ....sa vedem dak merge

Viitoare

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am intrat doar sa va spun ca-s tare hotarita.Deci fara aripioare, ca nu sintem zburatoare,fara burtica,ca nu sintem insarcinate si mincam ca sa traim si nu invers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Dulcetica, ce bine ai punctat!

Musette nu stiu cum altfel sa ma mai motivez.

De altfel azi dimineta aveam 49.6 kg fata de ieri 50.4 kg..deci clar a fost si de la cm.

Acum e perioada propice pentru slabit!

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Eu ma miram ca de sapt trecuta in loc sa mai dau jos, ca aveam 57.4 ma trezesc azi dim si ma cantaresc si am 57.7 hmmmm....
Zilele trecute am mancat cam lapte cu fulgi de porumb si se pare ca din aceasta cauza
Bine ca m-am trezit

---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Saluti!

De vineri incoace is tare cuminte, azi am avut peste, am mancat o conserva si mai am una. Nu prea mi-e foame ca-s si racita si am nasul infundat si nu prea simt gustul mancarii.

Am bagat ceai si apa, dar tot nu ajung la 2 litri. Mai perseverez.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui zna23

Salutare..sunt noua in comunitate DC...dar o veterana a curelor si dietelor..pentru ca mai dintodeuna am avut un mic surplus de greutate
Singura dieta care m-a ajutat sa slabesc intr-adevar este cura cu struguri pe care am tinut-o dupa Craciun si dupa care am pierdut 9 kg in 2 sapt,si de atunci nu am mai pus un gram pe mine desi intre timp am ramas si insarcinata!
dieta consta in consumul de struguri (albi,negri,rose-care iti plac..sau combinati) pe parcursul intregii zile si 2 l de apa.Eu am mancat si cereale cu lapte dimineata pe langa strugurii din timpul zilei.si am slabit 9 kg,pielea are un aspect mai luminos...poate si din cauza ca am renuntat si la fumat,nu am avut senzatie de foame..nu mi-a fost rau..e cura ideala in opinia mea,pt organismul meu!
M-as bucura sa va fie si voua de folos!

+ 12

sa inteleg ca ai mancat cat ai vrut, da? ca mai stiam de dieta aceasta, dar consumul de struguri era limitat la 2 kg pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, imi este rusine sa recunosc, insa se pare ca sunt singura care a esuat in a slabi 1 kg in 10 zile Am avut o perioada plina, plina, am fost prinsa in pregatiri pentru petrecerea scumpei mele fetite. Am avut insa timp sa mananc, va inchipuiti voi cam ce. Problema e ca astazi mi-a fost cam rau, asa ca am incercat mancare light, adica iaurt cu fulgi dimineata, pranz cam 1/4 portie ciorba ca imi simteam stomacul impietrit si abia abia reuseam sa inghit, iar spre seara o salata uriasa cu frunze, rosii, castraveti si putina feta.Nu am indraznit, desigur, sa ma cantaresc. Nici maine nu cred ca am curaj. SIMT ca m-am ingrasat Asta e, eu mi-am propus ca pana la 1 iulie sa pierd 7 kg. La cum mi-am atins ultimul target, e cam clara treaba, nu? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput